Oplev Belgien - Lej et feriehus i Belgien her

De fleste kender Bruxelles, Belgiens hovedstad for at være hjemsted for NATO & EU Kommissionen, her forhandles nogle af de vigtigste aftaler i Europa.

Belgien er på størrelse med Jylland, men huser ca 10 millioner mennesker.
I Belgien finder De en utrolig smuk natur, som hviler i sig selv, her vil naturelskere med hang til vandreture virkelig føle sig hjemme. Disse afstressende rammer giv finder De intet andet sted i Europa.

Belgien er foruden den skønne natur kendt for deres gode Øl. I Bruxelles ca. 100 meter fra Grand Place, finder De Delirium Café. Denne Øl Cafe, har mere end 2000 forskellige øl i sortiment, med en tilhørende øl bibel, som giver de besøgende mulighed for at slå øllende op og læse mere om dem. Øl cafeen er derudover kendt for sin lyserøde elefant, som er cafeens logo.

I 1958 var Belgien vært for verdensudstillingen og i anledningen af dette blev der opført en godt 100 meter høj skulptur med panorama udsigt. Denne fik navnet Atomium og er i dag en af Belgiens største turistattraktioner.

Skulle De have lyst til at leje et sommerhus i Belgien eller leje en ferielejlighed i Belgien i deres sommerferie, vinterferie eller måske blot en weekend i Maj, så tilbyder sommerhusudlejning.dk et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger i hele Belgien.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhusudlejning - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info