God jul og godt nytår

Udgivet d. 24.12.2012 08:00 Af

Sommerhusudlejning vil gerne takke jer alle for et godt år.

2012 har været et spændende år, hvor vi har fået mange nye sommerhuse og ferieboliger rundt i store dele af Europa og det har blandt andet betydet at vi har gjort os mange nye spændende bekendtskaber.

Dette har også resulteret i at vi fra januar 2013 kan tilbyde et endnu bredere udvalg af sommerhuse og ferieboliger til vores gæster.

Ligeledes udvider vores sortiment med mere end 25 feriecentre fra januar 2013. Det betyder at vores gæster nu får mulighed for at leje sig ind på et feriecenter gennem via Sommerhusudlejning.dk. Feriecentrene er ofte udstyret med swimmingpool, badeland, tennisbaner og mange andre aktiviteter og disse er normalvis inkluderet i lejeprisen, men alt dette kan i læse mere om på Sommerhusudlejning.dk og i kan naturligvis se mere information under det enkle feriecenter blandt andet hvilke ting der er inkluderet i lejeprisen og hvilke aktiviteter der findes ved hvert feriecenter.    

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Husk at vi naturligvis holder åben mellem Jul og nytår, hvor det allerede nu er muligt at booke sommerhuset eller ferieboligen for sæson 2013/2014 via 9611 9000 eller naturligvis direkte online på hjemmesiden.

Rigtig god jul 


Tilbage til nyhedsoversigten

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhusudlejning - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info