Mariehøne

Lej sommerhuse i Danmark

Leder du efter et sommerhus i Danmark? Find, hurtigt og nemt, dit drømme sommerhus og book det online. Indsæt dine krav og tryk søg, så finder du hurtigt ledige sommerhuse i Danmark som passer til dine krav og ønsker.

Næste
6 personers
sommerhus i Bogø/Møn
i uge 09
28-02-2015 -
07-03-2015
Hus ID: 203565DK
Sommerhus Bogø/møn 203565DK
Sommerhus Bogø/Møn
På en dejlig naturgrund ligger dette fine sommerhus. Her findes bl.a. et stort åbent stue/køkkenområde samt en dejlig udestue. Området byder på en skøn natur med mange attraktioner og er ideelt for udflugter til Møns Klint, fisketure, cykelture eller windsurfing. Tag evt. med turbåden Ida til Stubbekøbing. Ca. 1 times kørsel til Bonbonla...
6 personer
3 værelser
1500 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 1.989
 
8 personers
sommerhus i Henne
i uge 09
28-02-2015 -
07-03-2015
Hus ID: 206247DK
Sommerhus Henne 206247DK
Sommerhus Henne
Sommerhus med bl.a. spabad samt adgang til sauna. Alt er lyst og smagfuldt møbleret i matchende farver. Huset er beliggende på en stor, lukket og kuperet naturgrund. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter indbyder aktivitetsrummet med PlayStation2, billard og bordfodbold til underholdning for alle aldre. På grunden er der til de mindste både ...
8 personer
4 værelser
2600 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 2.915
 
6 personers
sommerhus i Ristinge Strand
i uge 09
28-02-2015 -
07-03-2015
Hus ID: 118675DK
Sommerhus Ristinge Strand 118675DK
Sommerhus Ristinge Strand
Feriehuset ligger på en stor naturgrund, og fra stuen er der adgang til en hyggelig terrasse, som er delvist overdækket. Til huset hører et annex, som er indrettet med et rum, hvor der bl.a. er en sovesofa, tekøkken, brændeovn og et kemisk toilet (campingtoilet). Langeland er et af landets mest attraktive områder at færdes i. Her findes dejl...
6 personer
2 værelser
450 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 1.595
 
8 personers
sommerhus i Gråsten
i uge 09
28-02-2015 -
07-03-2015
Hus ID: 164534DK
Sommerhus Gråsten 164534DK
Sommerhus Gråsten
Feriehuse på naturskøn halvø. Mange af husene har udsigt over vandet. Feriecenteret har wellness faciliteter & subtropisk badeland. ...
8 personer
4 værelser
70 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 7.209
 
6 personers
sommerhus i Fanø Bad
i uge 09
28-02-2015 -
07-03-2015
Hus ID: 124473DK
Sommerhus Fanø Bad 124473DK
Sommerhus Fanø Bad
I et roligt område ikke langt fra Fanø Bad eller Nordby ligger dette hyggelige feriehus. Huset er velholdt og praktisk indrettet og byder på to soverum, et køkken i åben forbindelse med stuen samt et lyst badeværelse og en sauna. Fra stuen er der udgang til en god terrasse med privat beliggenhed. Til huset hører ligeledes et annex med to sov...
6 personer
3 værelser
1400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
DKK 1.830
 
Næste

Sommerhuse Bornholm

Bornholms kyst

Bornholm er hele Danmarks ferie ø. Bornholm er kendt for sine varme og lange somre, sine hvide og lange sandstrande. Foruden disse dejlige badestrande, så byder Bornholm også på en række attraktioner og forlystelser for hele familien. Man kan få dage til at gå med blot at bearbejde, alle de indtryk som man får, lige fra duften fra røgeriet til blomsterne på de Bornholmske enge. De kan også besøge attraktioner som Hammershus og De Bornholmske rundkirker. Find Sommerhuse på Bornholm.

 

Sommerhuse Djursland

Djursland

Djursland og Mols er omgivet af hav på 3 sider. Kyststrækningerne og de bakkede landskaber er skabt under den seneste istid. Børnevenlige, hvide strande findes på alle sider af halvøen. Norddjursland er kendt for sine kalkklinter, som er flere millioner år gamle. Mols Bjerge i syd er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. På Djursland er der desuden mange velbevarede slotte, herregårde og godser.

Se sommerhuse i Djursland her.

Sommerhuse Nordjylland

Skagens kystlinje

Sommerhusudlejning.dk har et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Nordjylland. Foruden nogen af Danmarks bedste badestrande, så byder Nordjylland også på en række kulturelle oplevelser for hele familien. Ligesom at De i det Nordjyske vil finde en række familieparker m.m. som byder hele familien indenfor til en underholdende dag. Læs om sommerhuse i Nordjylland her.

Populære byer i Nordjylland: Skagen, Læsø og Skallerup klit

 

Sommerhus Sønderjylland

Sønderjylland

Den sønderjyske kyststrækning er både for børn og voksne. De mange dejlige sandstrande er, pga. det lave og rolige vand, meget børnevenlige. Inde bag kysten er landskabet præget af skove, fredede plantagelandskaber, søer og åer.  Skamlingsbanken ved Binderup er et smukt naturområde, og med sine 113 m.o.h. også Sønderjyllands højeste punkt. Als er absolut også et besøg værd. Als anses for at være en af Danmarks smukkeste og mest grønne øer.

Find sommerhuse i Sønderjylland.

Privat sommerhus udlejning

Her på siden kan du finde nyttige informationer om sommerhuse og feriehuse i Danmark. Privat sommerhus udlejning foretages af mange sommerhus ejere i Danmark og via vort samarbejde med private udlejere og anerkendte sommerhus bureauer, kan sommerhusudlejning.dk tilbyde mere end 10.000 sommerhuse til udlejning i Danmark.

Og mere end 50.000 ferieboliger og sommerhuse i Europa. Sommerhusudlejning.dk har det førende udvalg, når det gælder privat sommerhus udlejning. Vi tilbyder udlejning af private sommerhuse over hele Europa og hos os kan du finde et samlet overblik over privat sommerhus udlejning.

Sommerhus Limfjorden

Naturen danner den perfekte ramme om en ferie i sommerhus ved Limfjorden. Limfjorden er en labyrint af vand og land, der strækker sig tværs over Jylland fra Thyborøn ved Vesterhavet til Hals ved Kattegat.

Ved Limfjorden får I en mangfoldighed af naturoplevelser i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Find sommerhuse ved Limfjorden.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info