Næste
4 personers
sommerhus i Blåvand Strand
i uge 45
12-11-2016 -
19-11-2016
Hus ID: 142582DK
Sommerhus Blåvand Strand 142582DK
Sommerhus Blåvand Strand
I hjertet af Blåvand ligger dette pragtfulde feriehus centralt placeret i det hyggelige bymiljø. Her er der virkelig tale om byferie med badelivsstemning, i gåafstand til stranden. Alle rum er udnyttet bedst muligt og kvalitetsmæssigt er alt i top. Stilen er utroligt charmerende med synlige bjælker langs lofter og vægge. Det rustikke og moder...
4 personer
2 værelser
1000 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
DKK 2.560
 
8 personers
sommerhus i Bjerregård
i uge 45
12-11-2016 -
19-11-2016
Hus ID: 262016DK
Sommerhus Bjerregård 262016DK
Sommerhus Bjerregård
Dette skønne og meget velholdte feriehus, der ligger på en kuperet klitgrund, er lyst, venligt og moderne indrettet. Huset ligger for enden af en stille vej i rolige omgivelser, ud mod et klitareal og meget tæt på Vesterhavet, klitterne og den brede, hvide sandstrand. Her er flere skønne terrasser som indbyder til afslapning, solbadning og hyg...
8 personer
3 værelser
100 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 2.859
 
6 personers
sommerhus i Blåvand
i uge 45
12-11-2016 -
19-11-2016
Hus ID: 127356DK
Sommerhus Blåvand 127356DK
Sommerhus Blåvand
Ved Danmarks vestligste punkt finder I et af de allermest attraktive ferieområder med fokus på familien. Blåvand er byen med et utal af shoppingmuligheder og masser af gode familiespisesteder uanset om det er en hurtig pizza eller det ypperste indenfor gastronomien, I søger. Blåvand er kendt for at have nogle af Danmarks bedste badestrande. Ha...
6 personer
3 værelser
2200 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
DKK 1.599
 
6 personers
sommerhus i Hejls
i uge 45
12-11-2016 -
19-11-2016
Hus ID: 213715DK
Sommerhus Hejls 213715DK
Sommerhus Hejls
Allerede når I ankommer til Hejlsminde Badehotel, fornemmer I den helt specielle atmosfære, som får jer til at føle jer hjemme. De hyggelige, lyse og stemningsfulde omgivelser byder jer straks velkommen og feriestemningen melder sig hurtigt. Hejlsminde Badehotel har 24, individuelt indrettede, lejligheder - alle med havudsigt. Badeland med spab...
6 personer
1 værelser
10 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
DKK 3.730
 
11 personers
sommerhus i Houvig
i uge 45
12-11-2016 -
19-11-2016
Hus ID: 115216DK
Sommerhus Houvig 115216DK
Sommerhus Houvig
På en 40.000 m2 stor klitgrund, helt op til sidste klitrække før stranden, ligger dette flotte klit sommerhus. Huset indeholder alt, hvad I kan ønske jer til en dejlig ferie. I den store aktivitetsstue på 1. sal kan I få adskillige timer til at gå med bl.a. billard, bordtennis og bordfodbold. Huset er desuden indrettet med gode, store sovev?...
11 personer
5 værelser
75 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 4.610
 
Næste

Sommerhuse Bornholm

Bornholm er hele Danmarks ferie ø. Bornholm er kendt for sine varme og lange somre, sine hvide og lange sandstrande. Foruden disse dejlige badestrande, så byder Bornholm også på en række attraktioner og forlystelser for hele familien. Man kan få dage til at gå med blot at bearbejde, alle de indtryk som man får, lige fra duften fra røgeriet til blomsterne på de Bornholmske enge. De kan også besøge attraktioner som Hammershus og De Bornholmske rundkirker. Find Sommerhuse på Bornholm.

Sommerhuse Nordjylland

Sommerhusudlejning.dk har et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Nordjylland. Foruden nogen af Danmarks bedste badestrande, så byder Nordjylland også på en række kulturelle oplevelser for hele familien. Ligesom at De i det Nordjyske vil finde en række familieparker m.m. som byder hele familien indenfor til en underholdende dag. Læs om sommerhuse i Nordjylland her.

Populære byer i Nordjylland: Skagen, Læsø og Skallerup klit

Sommerhuse Djursland

Djursland og Mols er omgivet af hav på 3 sider. Kyststrækningerne og de bakkede landskaber er skabt under den seneste istid. Børnevenlige, hvide strande findes på alle sider af halvøen. Norddjursland er kendt for sine kalkklinter, som er flere millioner år gamle. Mols Bjerge i syd er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. På Djursland er der desuden mange velbevarede slotte, herregårde og godser.

Se sommerhuse i Djursland her.

Sommerhus Sønderjylland

Den sønderjyske kyststrækning er både for børn og voksne. De mange dejlige sandstrande er, pga. det lave og rolige vand, meget børnevenlige. Inde bag kysten er landskabet præget af skove, fredede plantagelandskaber, søer og åer.  Skamlingsbanken ved Binderup er et smukt naturområde, og med sine 113 m.o.h. også Sønderjyllands højeste punkt. Als er absolut også et besøg værd. Als anses for at være en af Danmarks smukkeste og mest grønne øer.

Find sommerhuse i Sønderjylland.

Privat sommerhus udlejning

Her på siden kan du finde nyttige informationer om sommerhuse og feriehuse i Danmark. Privat sommerhus udlejning foretages af mange sommerhus ejere i Danmark og via vort samarbejde med private udlejere og anerkendte sommerhus bureauer, kan sommerhusudlejning.dk tilbyde mere end 10.000 sommerhuse til udlejning i Danmark.

Og mere end 50.000 ferieboliger og sommerhuse i Europa. Sommerhusudlejning.dk har det førende udvalg, når det gælder privat sommerhus udlejning. Vi tilbyder udlejning af private sommerhuse over hele Europa og hos os kan du finde et samlet overblik over privat sommerhus udlejning.

Sommerhus Limfjorden

Naturen danner den perfekte ramme om en ferie i sommerhus ved Limfjorden. Limfjorden er en labyrint af vand og land, der strækker sig tværs over Jylland fra Thyborøn ved Vesterhavet til Hals ved Kattegat.

Ved Limfjorden får I en mangfoldighed af naturoplevelser i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Find sommerhuse ved Limfjorden.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info