Næste
5 personers
sommerhus i Hadsund
i uge 29
18-07-2015 -
25-07-2015
Hus ID: 193344DK
Sommerhus Hadsund 193344DK
Sommerhus Hadsund
På dejlig plet i Øster Hurup ligger dette hus højt og lyst. Tæt på bedste badestrand hvor børnene kan færdes sikkert både på stranden og i det lave vand. Huset er løbende renoveret med køkken og badeværelse. Godt soverum med boksmadrasser. Udestuer, hvor de kølige aftener kan nydes. I Øster Hurup kan I bl.a. nyde de mange spisesteder...
5 personer
3 værelser
500 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 5.140
 
5 personers
sommerhus i Herning
i uge 29
18-07-2015 -
25-07-2015
Hus ID: 163963DK
Sommerhus Herning 163963DK
Sommerhus Herning
Ugenert beliggende sommerhus på en stor lyng/skovklædt grund. Den smukke natur kan nydes fra husets gode udestue. Huset ligger ca. 200 m fra legeplads. Område med gode lystfiskemuligheder og golf. ...
5 personer
3 værelser
70000 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 4.535
 
4 personers
sommerhus i Glamsbjerg
i uge 29
18-07-2015 -
25-07-2015
Hus ID: 178792DK
Sommerhus Glamsbjerg 178792DK
Sommerhus Glamsbjerg
Et mindre feriehus beliggende direkte op til Sunset Golfbane, sø og marker. Fritidshuset er enkelt indrettet med et soverum med dobbeltseng og en sovesofa i stuen. Fint køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstue. Badeværelse med bruseniche. Dejlige terrasser og gode parkeringsforhold på gårdspladsen. Et godt udgangspunkt for et ferie...
4 personer
1 værelser
15000 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.310
 
Næste

Sommerhuse Bornholm

Bornholm er hele Danmarks ferie ø. Bornholm er kendt for sine varme og lange somre, sine hvide og lange sandstrande. Foruden disse dejlige badestrande, så byder Bornholm også på en række attraktioner og forlystelser for hele familien. Man kan få dage til at gå med blot at bearbejde, alle de indtryk som man får, lige fra duften fra røgeriet til blomsterne på de Bornholmske enge. De kan også besøge attraktioner som Hammershus og De Bornholmske rundkirker. Find Sommerhuse på Bornholm.

Sommerhuse Nordjylland

Sommerhusudlejning.dk har et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Nordjylland. Foruden nogen af Danmarks bedste badestrande, så byder Nordjylland også på en række kulturelle oplevelser for hele familien. Ligesom at De i det Nordjyske vil finde en række familieparker m.m. som byder hele familien indenfor til en underholdende dag. Læs om sommerhuse i Nordjylland her.

Populære byer i Nordjylland: Skagen, Læsø og Skallerup klit

Sommerhuse Djursland

Djursland og Mols er omgivet af hav på 3 sider. Kyststrækningerne og de bakkede landskaber er skabt under den seneste istid. Børnevenlige, hvide strande findes på alle sider af halvøen. Norddjursland er kendt for sine kalkklinter, som er flere millioner år gamle. Mols Bjerge i syd er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. På Djursland er der desuden mange velbevarede slotte, herregårde og godser.

Se sommerhuse i Djursland her.

Sommerhus Sønderjylland

Den sønderjyske kyststrækning er både for børn og voksne. De mange dejlige sandstrande er, pga. det lave og rolige vand, meget børnevenlige. Inde bag kysten er landskabet præget af skove, fredede plantagelandskaber, søer og åer.  Skamlingsbanken ved Binderup er et smukt naturområde, og med sine 113 m.o.h. også Sønderjyllands højeste punkt. Als er absolut også et besøg værd. Als anses for at være en af Danmarks smukkeste og mest grønne øer.

Find sommerhuse i Sønderjylland.

Privat sommerhus udlejning

Her på siden kan du finde nyttige informationer om sommerhuse og feriehuse i Danmark. Privat sommerhus udlejning foretages af mange sommerhus ejere i Danmark og via vort samarbejde med private udlejere og anerkendte sommerhus bureauer, kan sommerhusudlejning.dk tilbyde mere end 10.000 sommerhuse til udlejning i Danmark.

Og mere end 50.000 ferieboliger og sommerhuse i Europa. Sommerhusudlejning.dk har det førende udvalg, når det gælder privat sommerhus udlejning. Vi tilbyder udlejning af private sommerhuse over hele Europa og hos os kan du finde et samlet overblik over privat sommerhus udlejning.

Sommerhus Limfjorden

Naturen danner den perfekte ramme om en ferie i sommerhus ved Limfjorden. Limfjorden er en labyrint af vand og land, der strækker sig tværs over Jylland fra Thyborøn ved Vesterhavet til Hals ved Kattegat.

Ved Limfjorden får I en mangfoldighed af naturoplevelser i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Find sommerhuse ved Limfjorden.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info