Næste
6 personers
sommerhus i Ordrup
i uge 28
15-07-2017 -
22-07-2017
Hus ID: 170732DK
Sommerhus Ordrup 170732DK
Sommerhus Ordrup
Et velindrettet feriehus beliggende i dejlige Ordrup, der byder på både caféer, skov og badestrand. Huset indeholder godt køkken i kombination med spisestue/stue med brændeovn, 3 gode værelser, badeværelse med både spa og brus samt gæstetoilet. Fra stuen udgang til skøn både åben og overdækket terrasse. I haven er der plads til børnen...
6 personer
3 værelser
1100 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
DKK 7.450
 
5 personers
sommerhus i Ålbæk
i uge 28
15-07-2017 -
22-07-2017
Hus ID: 204194DK
Sommerhus Ålbæk 204194DK
Sommerhus Ålbæk
Sommerhus beliggende på stor naturgrund tæt på den populære golfbane Hvide Klit, hvor der også er restaurant, som har åbent fra april til oktober. Huset er blevet moderniseret i 2013 og fremstår lyst og med enkel indretning. Fladskærms-tv og kortlæser, men kun til eget medbragte kort. ...
5 personer
3 værelser
2000 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 5.380
 
6 personers
sommerhus i Kisserup, Tuse Næs
i uge 28
15-07-2017 -
22-07-2017
Hus ID: 118783DK
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs 118783DK
Sommerhus Kisserup, Tuse Næs
Dette flotte feriehus ligger i første række til Isefjorden med panoramaudsigt til både fjord og fredede arealer. Her er mulighed for at nyde naturen i fulde drag med mulighed for både vandreture, lystfiskeri og se solnedgangen fra den store træterrasse. Huset er udstyret med alle moderne faciliteter, herunder spabad. Odsherred byder på mange ...
6 personer
3 værelser
300 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Ja
DKK 6.810
 
4 personers
sommerhus i Jegum Ferieland
i uge 28
15-07-2017 -
22-07-2017
Hus ID: 261248DK
Sommerhus Jegum Ferieland 261248DK
Sommerhus Jegum Ferieland
Lille, hyggeligt sommerhus beliggende centralt i Jegum Ferieland. Huset ligger på en stor, lukket og ugenert naturgrund. Der er carport på grunden. I huset findes der kun tyske TV-programmer....
4 personer
2 værelser
11000 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.739
 
6 personers
sommerhus i Vinderup
i uge 28
15-07-2017 -
22-07-2017
Hus ID: 156145DK
Sommerhus Vinderup 156145DK
Sommerhus Vinderup
Velholdt sommerhus beliggende på en 1000 m naturgrund med græsplæne ca. 100 meter fra god og børnevenlig badestrand. Huset indeholder en stor stue med åbent køkken og direkte udgang til 20 m overdækket terrasse. Der er tre gode soverum, badeværelse og separat toilet samt bryggers med vaskemaskine. Veludstyret køkken med mikrobølgeovn, sep...
6 personer
3 værelser
100 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 5.005
 
Næste

Sommerhuse Bornholm

Bornholm er hele Danmarks ferie ø. Bornholm er kendt for sine varme og lange somre, sine hvide og lange sandstrande. Foruden disse dejlige badestrande, så byder Bornholm også på en række attraktioner og forlystelser for hele familien. Man kan få dage til at gå med blot at bearbejde, alle de indtryk som man får, lige fra duften fra røgeriet til blomsterne på de Bornholmske enge. De kan også besøge attraktioner som Hammershus og De Bornholmske rundkirker. Find Sommerhuse på Bornholm.

Sommerhuse Nordjylland

Sommerhusudlejning.dk har et af Danmarks bredeste udvalg af sommerhuse i Nordjylland. Foruden nogen af Danmarks bedste badestrande, så byder Nordjylland også på en række kulturelle oplevelser for hele familien. Ligesom at De i det Nordjyske vil finde en række familieparker m.m. som byder hele familien indenfor til en underholdende dag. Læs om sommerhuse i Nordjylland her.

Populære byer i Nordjylland: Skagen, Læsø og Skallerup klit

Sommerhuse Djursland

Djursland og Mols er omgivet af hav på 3 sider. Kyststrækningerne og de bakkede landskaber er skabt under den seneste istid. Børnevenlige, hvide strande findes på alle sider af halvøen. Norddjursland er kendt for sine kalkklinter, som er flere millioner år gamle. Mols Bjerge i syd er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv. På Djursland er der desuden mange velbevarede slotte, herregårde og godser.

Se sommerhuse i Djursland her.

Sommerhus Sønderjylland

Den sønderjyske kyststrækning er både for børn og voksne. De mange dejlige sandstrande er, pga. det lave og rolige vand, meget børnevenlige. Inde bag kysten er landskabet præget af skove, fredede plantagelandskaber, søer og åer.  Skamlingsbanken ved Binderup er et smukt naturområde, og med sine 113 m.o.h. også Sønderjyllands højeste punkt. Als er absolut også et besøg værd. Als anses for at være en af Danmarks smukkeste og mest grønne øer.

Find sommerhuse i Sønderjylland.

Privat sommerhus udlejning

Her på siden kan du finde nyttige informationer om sommerhuse og feriehuse i Danmark. Privat sommerhus udlejning foretages af mange sommerhus ejere i Danmark og via vort samarbejde med private udlejere og anerkendte sommerhus bureauer, kan sommerhusudlejning.dk tilbyde mere end 10.000 sommerhuse til udlejning i Danmark.

Og mere end 50.000 ferieboliger og sommerhuse i Europa. Sommerhusudlejning.dk har det førende udvalg, når det gælder privat sommerhus udlejning. Vi tilbyder udlejning af private sommerhuse over hele Europa og hos os kan du finde et samlet overblik over privat sommerhus udlejning.

Sommerhus Limfjorden

Naturen danner den perfekte ramme om en ferie i sommerhus ved Limfjorden. Limfjorden er en labyrint af vand og land, der strækker sig tværs over Jylland fra Thyborøn ved Vesterhavet til Hals ved Kattegat.

Ved Limfjorden får I en mangfoldighed af naturoplevelser i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Find sommerhuse ved Limfjorden.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info