Sommerhusudlejning Assens

Sommerhusudlejning på Fyn er en dejlig ting, det ved alle os, som har været i sommerhus på Fyn.

Fyn har rigtig meget at byde på lige fra små hyggelige landsbyer, med bindingsværkshuse til smukke sandstrande til storby som Odense, hvor man finder zoologisk have, Universitet, H.C. Andersens Hus osv.

Næste
6 personers
sommerhus i Faldsled
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 168743DK
Sommerhus Faldsled 168743DK
Sommerhus Faldsled
På smukke sydvestfyn i udkanten af Faldsled ligger dette hyggelige feriehus i et fredeligt feriehusområde. Fra grunden er der en skøn udsigt til det typiske bakkede fynske landskab. Huset fortæller historien om en af Fyns kvindelige kunstnere Anna Syberg, som måtte vente længe på at bliver anerkendt. Først efter sin død blev hendes malerie...
6 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.295
 
5 personers
sommerhus i Helnæs
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 260029DK
Sommerhus Helnæs 260029DK
Sommerhus Helnæs
Dette hyggelige sommerhus er beliggende i det rolige område ved Helnæs Strand. Huset har flere dejlige terrasser, hvoraf en er overdækket. Det er således altid muligt at finde en lækrog. Sommerhuset har en dejlig stue som ligger i forbindelse med det åbne køkken. Sommerhuset ligger kun få minutters gang fra den familievenlige strand. Er I t...
5 personer
3 værelser
250 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 2.760
 
6 personers
sommerhus i Brunshuse
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 204854DK
Sommerhus Brunshuse 204854DK
Sommerhus Brunshuse
I det rolige sommerhusområde ved Brunshuse Strand ligger dette dejlige moderniserede (2012) feriehus. Husets store og lukkede terrasse har både åbne og overdækkede områder, hvor I kan sidde eller ligge og nyde solen ugenert. Der er sørget for både inden- og udendørs aktiviteter til de mindste gæster. Her er spil, legeredskaber, gynge og sa...
6 personer
3 værelser
500 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.175
 
4 personers
sommerhus i Helnæs Strand
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 204908DK
Sommerhus Helnæs Strand 204908DK
Sommerhus Helnæs Strand
Dette store feriehus var engang øens galleri, hvor man om sommeren mødtes for at se på kunst og få en forfriskning i cafeen. I den imponerende stue, hvor der er loft til kip, kan I stadig nyde ejerens malerier, som udsmykker feriehuset. I opholdsstuen, som er over 80 m², er der også god plads til legende børn. Øen Helnæs, som med en dæmni...
4 personer
0 værelser
800 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 2.880
 
4 personers
sommerhus i Helnæs
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 170345DK
Sommerhus Helnæs 170345DK
Sommerhus Helnæs
I et naturskønt område, tæt på vandet ligger dette dejlige sommerhus med en flot udsigt over havet - ikke mindst fra den store dejlige terrasse som delvist er overdækket. Terrassen har ingen afskærmning, hvilket gør, at udsigten kan nydes helt uspoleret. Den store stue, som har brændeovn, ligger i forbindelse med det åbne køkken. Både fr...
4 personer
2 værelser
130 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.760
 
6 personers
sommerhus i Sandager Næs
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 122043DK
Sommerhus Sandager Næs 122043DK
Sommerhus Sandager Næs
Sydfyn er et af landets mest attraktive områder at færdes i. Her finder I dejlige børnevenlige strande med blåt badevand, klar til hele familiens strandaktiviteter. Den meget smukke natur er berømt for sin skønhed og inviterer til lange vandre- og cykelture. Gode fiskemuligheder både fra kysterne, på havet og i put and take søer i hele omr...
6 personer
3 værelser
250 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.365
 
6 personers
sommerhus i Helnæs
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 172848DK
Sommerhus Helnæs 172848DK
Sommerhus Helnæs
Feriehus med en flot udsigt over havet - både fra hus og terrasse. På den indhegnede terrasse kan I sidde og nyde en kop kaffe eller læse en god bog. Huset ligger i et naturskønt område med gode fiskemuligheder....
6 personer
3 værelser
150 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.395
 
8 personers
sommerhus i Fåborg Strand
i uge 34
23-08-2014 -
30-08-2014
Hus ID: 191971DK
Sommerhus Fåborg Strand 191971DK
Sommerhus Fåborg Strand

Husbeskrivelsen er desvrre ikke tilgngelig p det valgte sprog.

...
8 personer
4 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 5.275
 
Næste

En af de hyggelige byer på Fyn, er købsstaden Assens. Byen Assens er beliggende på Sydfyn i den vestlige del, ca. på linje med Haderslev.
Assens har en spændende historie, som strækker sig helt til bage til 1200 tallet, hvor byen omtales i Kong Valdemars Jordebog.

Byen var i middelalderen en vigtig brik i samhandlen mellem København og Hamburg, da handelsruten gik fra Slesvig til Assens og videre til København.
Assens huser i dag ca. 6000 indbyggere og en række dagligvare butikker, restauranter og cafeer.
Hvis I vælger at leje et sommerhus i Assens, så har i kort fortalt en række indkøbsmuligheder nær jer, sådan at i kan klare de mest nødvendige indkøb under ferien i Assens.

Siden 2004 har Assens har et stort Kulturcenter, kaldet Tobaksgaarden. I Tobaksgården funder i Assens Biograf, en udstillingssal, koncertsal og meget andet.

Assens er gennem tiden nok mest kendt for, Vor Frue Kirke.
Vor Frue Kirke i Assens er opført i slutningen af 1400 tallet og er beliggende nær havnen i Assens´s gamle bydel.
Vor Frue Kirke skiller sig ud fra mange andre kirker ved at have et smukt 8 kantet kirketårn på hele 48 meter.
Vor Frue Kirke er Fyns 2. største kirke og den er bestemt et besøg værd, hvis man kommer til Assens.

I 2011 fik Assens Næs Strand det Blå Flag og det betyder at du, som gæst i en af vores sommerhuse ved Assens Næs Strand, nu kan føle dig mere tryg, da det Blå Flag blandt andet er et tegn på at stranden har en god badesikkerhed og at stranden har gode miljøforhold.
Du er meget velkommen til at læse mere omkring det Blå Flag og hvad det betyder for jeres familie, som gæst på en af de mange skønne badestrande rundt om i Danmark.
I kan læse mere omkring det Blå Flag ved at trykke her

Hvis du skulle have lyst til at tage familien, vennerne eller din ægtefælle med på ferie til Assens, så behøver du ikke lede efter en feriebolig meget længere.
Sommerhusudlejning.dk er stolte over at vi i dag kan tilbyde jer, et af de bedste og bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger ved Assens.

Vi har ferieboliger i mange forskellige størrelser og prisklasser.
Mange af vores sommerhuse, kan i dag lejes som en miniferie eller som et weekendophold. Det betyder at har familien brug for at komme lidt væk fra hverdagens jag og stress, så kan vi tilbyde et billigt weekendophold i sommerhus ved Assens, dog skal i huske at det er efter først til mølle princippet og det betyder at venter man for længe, så kan man opleve at alle sommerhuse er udlejet i den ønskede periode.
Dog sidder vores kundeservice altid klar, til at hjælpe jer bedst muligt med at finde et alternativ, hvis nu drømme sommerhuset er blevet udlejet.
Vi har et bredt valgt af sommerhuse i Assens, som strækker sig fra store luksus sommerhuse, med fladskærms tv, internet, dampbad, swimmingpool osv. til traditionelle sommerhuse som ligger hyggeligt placeret nær strand i den fynske natur.

Vi har flere luksus sommerhuse på Fyn, med plads til langt over 30 personer og disse sommerhuse er ofte særlig eftertragtede af familier, som ønsker god plads under ferien, eller flere familier, som ønsker at holde ferie sammen, familiefest eller noget helt tredje.

Vores klassiske sommerhuse og vores spasommerhuse, er meget populære. Her får man ofte et sommerhus, som er indrettet efter ejerens personlige smag og derfor breder der sig ofte en hyggelig stemning i disse sommerhuse under ferien.

Mange af vores sommerhuse er også godkendt til husdyr, dvs. at i som familie godt kan tage jeres kat, hund eller andet mindre husdyr med i Sommerhuset og dette sætter mange pris på, da hele familien jo helst skal være samlet når der er ferie.

Flere og flere sommerhus ejere, vælger i dag at installerer internet i deres sommerhus og mange af vores gæster sætter stor pris på dette.
For det er svært, ikke kun for Far og Mor, men også børnene at skulle undvære internettet under ferien og er sommerhuset udstyret med internet, så har familien mulighed for at tjekke mails, nyheder osv. Under ferien.
Fra Assens er der ikke langt, til flere spændende attraktioner for hele familien. Har man lejet et sommerhus i Assens, så vil vi anbefale jer at tage rundt og opleve ikke kun Assens, men Fyn og de sydfynske øer.

Familien kan få en spændende dag i Odense hvor shopping mulighederne er mange eller måske på Ege Skov Slot, hvor man kan se det spændende gamle slot, veteranbils museet eller gå en tur i den smukke slotshave.
Man kan også vælge at tage turen mod Langeland, her kommer man først over Tåsinge, hvor bl.a. Valdemar Slot ligger, som bestemt er et besøg værd.

Så kunne i tænke jer at opleve Assens i Sommerhus, så kan i allerede i dag, søge blandt vores mange sommerhuse i Assens direkte her på hjemmesiden.
I indtaster blot jeres ønsker og klikker søg og straks herefter vil i få vist de sommerhuse som opfylder de indtastede ønsker.
Det er naturligvis muligt at booke online på hjemmesiden, men i kan også vælge at ringe ind til vores kundeservice, som sidder klar til at besvare netop jeres opkald.

Skulle i have et eller flere spørgsmål til et af vores sommerhuse i Assens, så er i naturligvis også velkomne til at kontakte os.

VI ønsker jer alle en rigtig god ferie til Assens.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info