Sommerhusudlejning Assens

Sommerhusudlejning på Fyn er en dejlig ting, det ved alle os, som har været i sommerhus på Fyn.

Fyn har rigtig meget at byde på lige fra små hyggelige landsbyer, med bindingsværkshuse til smukke sandstrande til storby som Odense, hvor man finder zoologisk have, Universitet, H.C. Andersens Hus osv.

Næste
6 personers
sommerhus i Skovkr.Helnæs Bugt
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 181966DK
Sommerhus Skovkr.helnæs Bugt 181966DK
Sommerhus Skovkr.Helnæs Bugt
Hyggeligt feriehus i den lille udstykning Skovkrogen med blot ca. 30 feriehuse. Huset har en fin udsigt til vandet fra terrassen. Det indeholder bl.a. 3 soverum; et med dobbeltseng og to køjeværelser. Herudover et køkken i åben forbindelse med opholds- og spisestuen. Den dejlige, ugenerte grund er beliggende med udsigt til Helnæs Bugten og sko...
6 personer
3 værelser
200 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 2.540
 
6 personers
sommerhus i Millinge
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 201680DK
Sommerhus Millinge 201680DK
Sommerhus Millinge
Stråtækt saunahus beliggende med udsigt over Helnæsbugten. Både fra huset og grunden er der en flot udsigt over vandet. Huset er renoveret i 2009 med nyt køkken og badeværelse. Der er et opvarmet soverum i forbindelse med den store carport. Køkken med bl.a. keramiske kogeplader samt varmluftsovn og køleskab med 60 l fryser. Fra opholdsrumme...
6 personer
2 værelser
450 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
DKK 5.195
 
8 personers
sommerhus i Nab/Fåborg
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 264141DK
Sommerhus Nab/fåborg 264141DK
Sommerhus Nab/Fåborg
Flot luksushus på Sydfyn, tæt på Fåborg, med panoramaudsigt over havet og området. Feriehuset, med klimaanlæg/aircondition, er lyst og venligt indrettet og udstyret med alle ønskelige faciliteter til en dejlig ferie. Udover trådløst internet forefindes der også Apple TV i opholdsstuen (kompatibel enhed skal medbringes). Det er praktisk in...
8 personer
4 værelser
350 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 4.310
 
4 personers
sommerhus i Helnæs Strand
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 204908DK
Sommerhus Helnæs Strand 204908DK
Sommerhus Helnæs Strand
Dette store feriehus var engang øens galleri, hvor man om sommeren mødtes for at se på kunst og få en forfriskning i cafeen. I den imponerende stue, hvor der er loft til kip, kan I stadig nyde ejerens malerier, som udsmykker feriehuset. I opholdsstuen, som er over 80 m², er der også god plads til legende børn. Øen Helnæs, som med en dæmni...
4 personer
0 værelser
800 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 2.530
 
4 personers
sommerhus i Millinge
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 196421DK
Sommerhus Millinge 196421DK
Sommerhus Millinge
Velholdt sommerhus på 800 m stor naturgrund med udsigt over vandet i Helnæsbugten. Huset er totalrenoveret i 2002 med hvidt køkken med komfur, køleskab med frostboks og emhætte. Fra køkkenet er der direkte adgang til opholdsrummet, som er udstyret med tv og stereo-anlæg med cd-afspiller. Fra opholdsrummet er der direkte udgang til en af de ...
4 personer
2 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.490
 
6 personers
sommerhus i Helnæs
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 122039DK
Sommerhus Helnæs 122039DK
Sommerhus Helnæs
Flot, totalrenoveret og højt beliggende træferiehus med panoramaudsigt over havet. Det er velindrettet og ligger i roligt og naturskønt område med gode fiskemuligheder....
6 personer
3 værelser
250 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
DKK 4.399
 
6 personers
sommerhus i Faaborg
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 263373DK
Sommerhus Faaborg 263373DK
Sommerhus Faaborg
På Avernakø ligger dette sommerhus med en flot udsigt over vandet og et stort naturområde. I 2007 blev huset totalrenoveret med vægt på at bevare husets særpræg og atmosfære. Stort soveværelse på 1. sal, yderligere to soverum i stueplan. Moderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenafdeling med keramisk komfur, opvaskemaskine ...
6 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 3.610
 
4 personers
sommerhus i Faaborg
i uge 25
20-06-2015 -
27-06-2015
Hus ID: 196855DK
Sommerhus Faaborg 196855DK
Sommerhus Faaborg
En utrolig udsigt kendertegner dette sommerhus. Huset ligger højt og har en utroligt flot udsigt over vandet samt Lyø og videre til Als. Huset ligger på en stor naturgrund med åben terrasse med havemøbler. Ca. 200 m fra huset ligger der en børnevenlig badestrand. Husets to soverum er begge med dobbeltsenge. Stort kombineret opholdsrum/køkken...
4 personer
2 værelser
200 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 4.745
 
Næste

En af de hyggelige byer på Fyn, er købsstaden Assens. Byen Assens er beliggende på Sydfyn i den vestlige del, ca. på linje med Haderslev.
Assens har en spændende historie, som strækker sig helt til bage til 1200 tallet, hvor byen omtales i Kong Valdemars Jordebog.

Byen var i middelalderen en vigtig brik i samhandlen mellem København og Hamburg, da handelsruten gik fra Slesvig til Assens og videre til København.
Assens huser i dag ca. 6000 indbyggere og en række dagligvare butikker, restauranter og cafeer.
Hvis I vælger at leje et sommerhus i Assens, så har i kort fortalt en række indkøbsmuligheder nær jer, sådan at i kan klare de mest nødvendige indkøb under ferien i Assens.

Siden 2004 har Assens har et stort Kulturcenter, kaldet Tobaksgaarden. I Tobaksgården funder i Assens Biograf, en udstillingssal, koncertsal og meget andet.

Assens er gennem tiden nok mest kendt for, Vor Frue Kirke.
Vor Frue Kirke i Assens er opført i slutningen af 1400 tallet og er beliggende nær havnen i Assens´s gamle bydel.
Vor Frue Kirke skiller sig ud fra mange andre kirker ved at have et smukt 8 kantet kirketårn på hele 48 meter.
Vor Frue Kirke er Fyns 2. største kirke og den er bestemt et besøg værd, hvis man kommer til Assens.

I 2011 fik Assens Næs Strand det Blå Flag og det betyder at du, som gæst i en af vores sommerhuse ved Assens Næs Strand, nu kan føle dig mere tryg, da det Blå Flag blandt andet er et tegn på at stranden har en god badesikkerhed og at stranden har gode miljøforhold.
Du er meget velkommen til at læse mere omkring det Blå Flag og hvad det betyder for jeres familie, som gæst på en af de mange skønne badestrande rundt om i Danmark.
I kan læse mere omkring det Blå Flag ved at trykke her

Hvis du skulle have lyst til at tage familien, vennerne eller din ægtefælle med på ferie til Assens, så behøver du ikke lede efter en feriebolig meget længere.
Sommerhusudlejning.dk er stolte over at vi i dag kan tilbyde jer, et af de bedste og bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger ved Assens.

Vi har ferieboliger i mange forskellige størrelser og prisklasser.
Mange af vores sommerhuse, kan i dag lejes som en miniferie eller som et weekendophold. Det betyder at har familien brug for at komme lidt væk fra hverdagens jag og stress, så kan vi tilbyde et billigt weekendophold i sommerhus ved Assens, dog skal i huske at det er efter først til mølle princippet og det betyder at venter man for længe, så kan man opleve at alle sommerhuse er udlejet i den ønskede periode.
Dog sidder vores kundeservice altid klar, til at hjælpe jer bedst muligt med at finde et alternativ, hvis nu drømme sommerhuset er blevet udlejet.
Vi har et bredt valgt af sommerhuse i Assens, som strækker sig fra store luksus sommerhuse, med fladskærms tv, internet, dampbad, swimmingpool osv. til traditionelle sommerhuse som ligger hyggeligt placeret nær strand i den fynske natur.

Vi har flere luksus sommerhuse på Fyn, med plads til langt over 30 personer og disse sommerhuse er ofte særlig eftertragtede af familier, som ønsker god plads under ferien, eller flere familier, som ønsker at holde ferie sammen, familiefest eller noget helt tredje.

Vores klassiske sommerhuse og vores spasommerhuse, er meget populære. Her får man ofte et sommerhus, som er indrettet efter ejerens personlige smag og derfor breder der sig ofte en hyggelig stemning i disse sommerhuse under ferien.

Mange af vores sommerhuse er også godkendt til husdyr, dvs. at i som familie godt kan tage jeres kat, hund eller andet mindre husdyr med i Sommerhuset og dette sætter mange pris på, da hele familien jo helst skal være samlet når der er ferie.

Flere og flere sommerhus ejere, vælger i dag at installerer internet i deres sommerhus og mange af vores gæster sætter stor pris på dette.
For det er svært, ikke kun for Far og Mor, men også børnene at skulle undvære internettet under ferien og er sommerhuset udstyret med internet, så har familien mulighed for at tjekke mails, nyheder osv. Under ferien.
Fra Assens er der ikke langt, til flere spændende attraktioner for hele familien. Har man lejet et sommerhus i Assens, så vil vi anbefale jer at tage rundt og opleve ikke kun Assens, men Fyn og de sydfynske øer.

Familien kan få en spændende dag i Odense hvor shopping mulighederne er mange eller måske på Ege Skov Slot, hvor man kan se det spændende gamle slot, veteranbils museet eller gå en tur i den smukke slotshave.
Man kan også vælge at tage turen mod Langeland, her kommer man først over Tåsinge, hvor bl.a. Valdemar Slot ligger, som bestemt er et besøg værd.

Så kunne i tænke jer at opleve Assens i Sommerhus, så kan i allerede i dag, søge blandt vores mange sommerhuse i Assens direkte her på hjemmesiden.
I indtaster blot jeres ønsker og klikker søg og straks herefter vil i få vist de sommerhuse som opfylder de indtastede ønsker.
Det er naturligvis muligt at booke online på hjemmesiden, men i kan også vælge at ringe ind til vores kundeservice, som sidder klar til at besvare netop jeres opkald.

Skulle i have et eller flere spørgsmål til et af vores sommerhuse i Assens, så er i naturligvis også velkomne til at kontakte os.

VI ønsker jer alle en rigtig god ferie til Assens.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info