Sommerhusudlejning Gjerrild Nordstrand

Sommerhusudlejning.dk udlejer i dag, mange forskellige typer sommerhuse i Gjerrild Nordstrand og det betyder at du ikke behøver at lede meget længere, for at finde lige det sommerhus i Gjerrild Nordstrand, som du søger.

Vores sommerhus udvalg består, som sagt af flere forskellige typer at sommerhuse. Vi har de klassiske sommerhuse, hvor der er lagt vægt på familiehygge og hvor er sommerhus ejeren ofte selv har indrettet sommerhuset efter sin egen smag og derfor er disse sommerhuse ofte meget eftertragtede, da de ofte er meget hjemlige og ofte også billigere end de store luksus sommerhuse.

10 personers
sommerhus i Gjerrild Nordstrand
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 172139DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand 172139DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand
Dette hyggelige og velholdte feriehus ligger meget idyllisk og fuldstændig ugenert. I kommer til huset ad en lille grusvej, hvorefter I svinger ind på den dejlige gårdsplads, hvor der helt ideelt også er lavet en huleagtig legeplads til børnene under et stort træ. Selvom grunden er omkranset af store træer kommer solen alligevel ned på terr...
10 personer
5 værelser
700 m. til vandet
Indendørspool: Ja
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 3.729
 
6 personers
sommerhus i Gjerrild Nordstrand
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 117767DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand 117767DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand
I naturskønne omgivelser ligger dette attraktive feriehus, som udelukkende er bygget af kvalitetsmaterialer. Det er dejligt indrettet med gode og komfortable møbler overalt. Fra huset er der den skønneste udsigt til frodige marker. Der er bålplads på grunden, som I kan hygge jer ved på de dejlige sommeraftener. Området indbyder ligeledes til...
6 personer
3 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 2.970
 
8 personers
sommerhus i Gjerrild Nordstrand
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 261996DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand 261996DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand
Ved Gjerrild Nordstrand, på det nordlige Djursland, ligger dette charmerende sommerhus på en stor grund med udsigt til markerne og skoven, hvor der findes en krondyrbestand. Huset er lyst og venligt indrettet med pæne møbler og brændeovn, og fra stue/køkkenet er der udgang til terrassen. I huset findes fire soveværelser og to badeværelser h...
8 personer
4 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 3.055
 
8 personers
sommerhus i Gjerrild Nordstrand
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 117764DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand 117764DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand
Dette flotte feriehus ligger i et dejligt naturområde i kort gåafstand til Gjerrild Nordstrand, der er én af Djurslands bedste sandbadestrande. Om sommeren kan I ligge og solbade i de lune gryder i klitterne, men uanset årstiden er stranden helt fantastisk, her er også gode betingelser for kystfiskeri. Huset er helårsisoleret og ideelt til fe...
8 personer
4 værelser
325 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Ja
DKK 2.630
 
9 personers
sommerhus i Grenaa
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 158585DK
Sommerhus Grenaa 158585DK
Sommerhus Grenaa
2 ældre og mørke sommerhuse indrettet med ældre møblering beliggende på samme grund. Huset er til gæster, som ikke stiller krav til komfort men har brug for mange sovepladser. Alle soverum og det ene badeværelse befinder sig i det ene hus. Der er fodboldmål og 2 gynger til børnenes fornøjelse. ...
9 personer
5 værelser
400 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Ja
Spa: Nej
DKK 1.980
 
6 personers
sommerhus i Gjerrild Nordstrand
i uge 45
11-11-2017 -
18-11-2017
Hus ID: 266612DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand 266612DK
Sommerhus Gjerrild Nordstrand
På nordkysten af Djursland ligger dette flotte bjælkehus med græs på taget. Huset er lyst og venligt indrettet med gode soveværelser og et stort køkken/alrum med udgang til en dejlig sydvendt terrasse. Fra huset og terrassen er der udsigt til en lille sø, hvor rådyr og fugle kommer for at drikke. I området er der store skove og slotte, og ...
6 personer
3 værelser
800 m. til vandet
Indendørspool: Nej
Sauna: Nej
Spa: Nej
DKK 2.470
 

Gjerrild på Nord Djursland, er en dejlig lille landsby, med ca 500 indbyggere. Gjerrild er hyggelig på mange måder, en ting er den skønne natur omkring Gjerrild, som passer perfekt med de mange smukke bindingsværkshuse, som man finder i Gjerrild by.

Ikke langt fra Gjerrild finder man det smukke Sostrup Slot, som gennem flere hundrede år har prydet det jyske landskab. I dag kendes slottet også under navnet Maria Hjerte Abbedi og det ejes af Cistercienserordenen.
I dag er det dog Gjerrild Nordstrand, som rigtig mange kender. Gjerrild Nordstand ligger lidt nord for Gjerrild og her finder man et stort udvalg af sommerhuse.

Gjerrild Nordstrand byder på en skøn natur og nogle dejlige lange sand strande. Året rundt kommer der gæster til Gjerrild Nordstrand og det betyder at der altid er liv i området.
Naturligvis er det i sommerperioden, at der er mest liv ved f.eks. Gjerrild strand. 
Den børnevenlige badestrand har det Blå Flag og de blå bølger indbyder til mange timers badning, dog er det vigtigt at børnene er under opsyn af en voksen hele tiden.

På strandene vil man se folk spille bold, flyve med drage eller solbade. Mange vælger også at tage en madkurv med og nyde en dejlig madpakke nede på stranden.
Mange børnefamilier vælger at tage turen fra Gjerrild Nordstrand til Djurs sommerland, som byder på en lang række af forskellige forlystelser for hele familien.
Indenfor ca. 30 minutters kørsel finder man 7 golfbaner og en af dem er ved byen Grenå, som foruden golf byder på en række indkøbsmuligheder lige fra store dagligvarebutikker til frisører til skobutikker.

Men ønsker man afslapning i luksuriøse omgivelser, så kan vi også tilbyde sommerhusudlejning af luksus sommerhuse.
Disse sommerhuse er ofte udstyret med sauna, spabad, swimmingpool, trådløst internet, ja kort sagt alt det man har brug for, for at slappe af i moderne luksus omgivelser.
Vores sommerhuse kan lejes for både en kortere og længere periode, vi har et udvalg af sommerhuse, som kan lejes som en miniferie eller et weekendophold, ligeledes har vi en række sommerhuse, som også kan lejes for en længere periode.
Vi har naturligvis også de populære tilbuds sommerhuse eller last-minute sommerhuse, som de også kaldes.
Dog anbefaler vi altid vores kunder at leje sommerhuset i god tid, da især sommerferie uger som uge 28, uge 29, uge 30, uge 31 osv. er særlig eftertragtede og her må vi ofte melde alt udlejet.
Vores kundeservice sidder klar ved telefonerne til at besvare jeres opkald, hvis I skulle have spørgsmål til et af vores sommerhuse.
Vi ønsker jer velkommen til Gjerrild Nordstrand.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info