Sommerhusudlejning Ærø

Ærø ligger placeret lige vest for Langeland og huser i dag lidt under 10.000 indbyggere. Øen har 3 havnebyer Marstal, Ærøskøbing og Søby.
Ærø har været beboet i mere end 10.000 år og flere steder på Ærø finder man også kæmpehøje og jættestuer. Ærø har en ganske særlig natur, som jeg er overbevist om at man ikke finder noget andet sted i Danmark og derfor er naturen da også den største attraktion på Ærø.

Dog har Ærø meget at byde på end den smukke natur, for eksempel finder du i det nordlige Ærø, en Golfbane som har åben for medlemmer såvel som turister, her har du mulighed for at nyde en dejlig dag på golfbanen i helt enestående natur.

Syd for golfbanen ligger Skjoldnæs Fyr. Fyret er opført i tilhugget granit fra Bornholm. Fyret har åbne hver dag fra solopgang til solnedgang, den tidligere fyrmesterbolig fungerer i dag, som klubhus for golfklubben og som cafe. 
 Ærøskøbing skiller sig meget ud på Ærø, byen har bevaret de hyggelige små gader og mange bindingsværksboliger.
Der findes blandt disse en række butikker og spisesteder.
Google Maps, tilbyder nu også at man kan ”vandre” rundt på Ærø og dermed opleve den smukke ø, allerede inden at man ankommer til feriehuset.
Du kan f.eks. se Ærøskøbing ved at klikke her.

Vi hos Sommerhusudlejning er stolte over i dag, at have mulighed for at tilbyde dig et udvalg af ferieboliger på Ærø. Vi har en række traditionelle sommerhuse på Ærø, samt hyggelige bindingsværks sommerhuse og ferielejligheder.
Du kan søge blandt vores sommerhuse på Ærø direkte her på hjemmesiden og du har selvfølgelig mulighed for at booke online på hjemmesiden eller du kan ringe til vores kundeservice, som sidder klar ved telefonerne for at tage imod din booking eller hjælpe dig bedst muligt, hvis du skulle have spørgsmål til en af vores ferieboliger.

Der tages forbehold for fejl & ændringer  Sommerhuse Danmark - Ferienhaus Dänemark - Summer Holiday Homes  Cookie info