kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Ferie i Europa

Hos Sommerhusudlejning.dk har du mulighed for at leje et sommerhus i hele Europa.
Vore sommerhuse ligger ofte på store naturgrunde med en god udsigt. En del af sommerhusene har enten spa eller swimmingpool.

Belgien

Belgien er bl.a. kendt for at være hovedsæde i EU og i Nato. Men Belgien er også kendt som øl-bryggende nation med over 180 bryggerier, lige fra meget store industrialiserede og til gamle klostre der brygger øl. Historisk kender man Belgien fra før Romerriget, men også under 2. verdenskrig spillede de en vigtig rolle.

Feriehuse i Belgien

Bulgarien

Bulgarien ligger i Syd/øst- Europa og grænser op til Sortehavet. Bulgarien er medlem af EU (2007) og er et spændende land at besøge. Her er mange historiske udflugtsmål fra tiden før og under middelalderen. I dag et moderne land med badebyer, eller storbyferie, f. eks. i hovedstaden Sofia.

Ferieboliger Bulgarien

Danmark

Danmark, eller rettere også kaldet ”verdens navle”. I hvert fald når man er Dansker. Prøv en gang imellem at holde ferie i det Gode Gamle Danmark. Her er utallige seværdigheder i hele landet og mange ”ukendte ” steder at besøge. Uanset om man søger underholdning, muligheder for shopping eller bare ønsker badeferie, så er her skønne steder i hele Danmark.

Sommerhuse Danmark

Frankrig

Frankrig er kendt for vin. Og for biler, Citroën, Peugeot og Renault. Og for skøre og charmerende franskmænd, med et letantændeligt temperament. Hvad med Tour de France, eller mode, eller mad? Og historisk er de også med, Napoleon, eller anden verdenskrig. I Frankrig er det muligt at planlægger ferien så den passer præcis til dine ønsker og forventninger, her er (næsten) alt.

Feriebolig Frankrig

Grækenland

Grækenland er et skønt ferieland beliggende på sydspidsen af Balkanhalvøen. Her er typisk middelhavsklima milde regnfulde vintre og varme tørre somre. Grækenland ligger strategisk på skillevejen mellem Europa, Asien og Afrika. Grækenland er en fin blanding af kultur og ferieland og meget kendte feriemål som Kreta, Korfu, Santorini, Rhodos og Kos.

Ferieboliger Grækenland

Holland

Holland eller rettere Nederlandene er landet med de mange kanaler og mange vindmøller. Og ja træsko. Og så er her kunst, berømte kunstmalere kommer fra Holland, f.eks. Vincent Van Gogh. Men Holland er også storbyer, skønne kyster ud til den Engelske Kanal, havnebyer og det helt specielle flade marsklandskab. Ferie i Holland er noget helt specielt at opleve.

Feriehuse Holland

Italien

Alle kender Italien uanset om de har været der eller ikke har. Italien eller rettere støvlelandet, som det også kaldes, ligger i tilpas afstand fra vore egne breddegrader, og på den anden side af Alperne. Dette gør at man næsten altid er sikker på skønt og varmt sommervejr. Og afstanden gør det muligt også at køre herned selv. Italien er både den travle storbyferie, de skønne badestrande og de næsten øde områder på sletterne og i Bjergene. Her er ferie for alle næsten en mulighed.

Ferieboliger Italien

Kroatien

Kroatien er et meget spændende ferieland med en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Her er storbyer med mulighed for at opleve kunst og kultur og her er små lokale landsbyer. Her er storslåede naturoplevelser, spændende shopping byer og gode lokale spisesteder. Kroatien er helt klart et sted der er værd at opleve.

Feriebolig Kroatien

Norge

Skal man på ferie i Norge, lejer man en hytte, både sommer og vinter. Her er utrolig mange skønne steder at holde ferie, både oppe i bjergene og også nede i landet eller ved kysterne. Er det vinterferie man ønsker er her rig mulighed for at finde bjerge med sne. Om sommeren er bjergene perfekte til vandreture eller man kan mange steder køre på mountainbike. Norge er et spænde ferieland med en meget interessant historie. 

Hytter i Norge

Polen

Ferie og udenlandsk turisme i Polen er noget forholds nyt der er blomstret op i de senere år. Efter 2. verdenskrig var Polen et såkaldt østblokland men i 1989 afskaffede Polen selv det socialistiske styre. I dag er det et yndet sted at holde ferie og her er et alsidigt udbud for turister. Her er mulighed for storbyferie, eller man vælge at holde ferie ved Østersøen. Desuden er her de Masuriske, ca. 3.000 søer, som dækker ca. 52.000 km² og giver et fantastisk spændende landskab.

Feriehuse Polen

Slovakiet

Slovakiet er en stat i Centraleuropa og grænser blandt andet op til Østrig og Ungarn. Slovakiet udviklede sig efter Østblokkens fald i 1989 til en demokratisk stat efter vestligt mønster. I dag er det spændende sted at holde ferie. Her er spændende kultur og mange seværdigheder at se. Når man går ud og spise er det også en oplevelse, svinekød, oksekød og fjerkræ er blandt de vigtigste kødretter. Lokal vin er også et must, det meste vin kommer fra sydlige områder langs floden Donau.

Feriehuse Slovakiet

Spanien

Ferie i Spanien er en skøn blanding af strålende sol, badeferie, afslappethed langs strandpromenader, god verdensmad med spændende Spanske vine, det hele garneret med lige dele kunst og kultur, spændende arkitektur, mode og masser af gode shopping faciliteter. Spanien byder både på det flade landskab og det altid spændende bjerglandskab. Og så må man ikke glemme, at Spanien er en stor og stolt fodboldnation.

Feriebolig i Spanien

Sverige

Vælger man Sverige som ferie destination kan man opleve en skøn natur, både sommer og vinter. Man kan vælge at tage på fisketur, skiferie eller måske naturvandring i Sveriges smukke landskaber. Om vinteren er Sverige særdeles eftertragtet af skisports gæster. I Sverige er storbyferie også muligt, hvor man kan opleve spændende kunst og kultur. Er der børn og barnlige sjæle skal man helt klart en tur til Vimmerby, hvor man pludselig står ansigt til ansigt med Astrid Lindgrens mange børnebogs figurer.

Sommerhus Sverige

Tjekkiet

Ferie i Tjekkiet er et nyt spændende feriemål i Europa. Her er mulighed for at holde billig ferie og samtidig opleve Deres lokale kultur. Mange kommer igen år efter år, blandt andet for at opleve den flotte frodige natur, som især skyldes de mange floder der gennemskærer landet. Elben og Moldau er to af de mere kendte floder. Man bor ofte lokalt i Tjekkiet og oplever på denne måde gæstfriheden i landet.

Feriehuse Tjekkiet

Tyrkiet

Tyrkiet er et yndet rejsemål for mange. Dels er det vejret der tiltaler mange, men også det, at Tyrkiet ligger på to kontinenter er med til at gøre det til et spændende rejsemål. Tyrkiets kultur er en blanding af både østlige og vestlige traditioner. Placeringen både øst- vest og nord – syd giver Tyrkiet en strategisk betydning. Tyrkiet er både badeferie og storbyferie, med kunst og kultur som positive islæt på din ferie.

Feriebolig i Tyrkiet

Tyskland

Tyskland er et skønt ferieland hvor man har mange muligheder for at præge sin ferie. Det er enkelt at komme rundt i Tyskland hvor man kan nyde alle former for ferie, lige fra storbyferie til små lokale områder på landet eller man kan holde ferie i bjergene hvor man kan gå eller cykle og om vinteren kan stå på ski. Det er også muligt at holde ferie ved Østersøen hvor man om sommeren kan holde rigtig badeferie. Tyskland har utrolig mange seværdigheder og her er noget for enhver. Og er det tid for at shoppe er her utroligt mange steder hvor det også er muligt, både i de små hyggelige byer og i storcentre i de større byer.

Sommerhuse Tyskland

Ungarn

Lige siden den tidlige middelalder, har Ungarn været den vestlige civilisations østlige udpost i Europa. I dag står Budapests caféer og kulturinstitutioner ikke tilbage for noget og er fuldt på højde med, hvad man kan finde i f.eks. Wien. I Ungarn er her mange spændende seværdigheder at se og blandt andet på grund af beliggenheden mellem øst og vest er her en spændende kultur som afspejler blandingen af de forskellige landes kulturer.

Feriehuse Ungarn

Østrig

Østrig er et skønt og spændende ferieland, både om sommeren og om vinteren. Om sommeren er det skønt at bevæge sig rundt i landet, enten på sletterne og i dalene eller i bjergene. Mange steder er her etableret fine cykelruter og ellers er her fin plads til bjergvandringer eller måske ligefrem bjergbestigning. Og om vinteren er det perfekt til at hygge sig med vintersport. Østrig har også spændende byer som man bør besøge, f.eks. Wien og Salzburg.

Feriebolig Østrig