kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Bulgarien

Tag på ferie i Bulgarien

Bulgarien er et ferieparadis uden lige. Holiday Rentals konkluderer i en undersøgelse at Bulgarien er et usædvanlig billigt land, når man først er kommet derned. Dette giver de fleste familier mulighed for at bruge lidt ekstra penge, på en større og lidt mere luksuriøs ferielejlighed end først planlagt eller måske mulighed for at købe en ekstra souvenir med hjem, som minde om rejsen.

Dog er Bulgarien ikke et discount land på nogen måde og slet ikke når vi taler om attraktioner og underholdning for familien.

0 sommerhuse i området

Viser side 1 af 0 sider.
Næste side

Sunny Beach og Golden Sands er 2 af de mest populære badebyer i Bulgarien. Her finder De nogle af Europas bedste stande, som er egnet til hele familien.
Sunny Beach har i særdeleshed et aktivt natteliv i sommerperioden. Hver år tager mange tusinde unge mennesker til Sunny Beach for at feste på de mange natklubber i nattetimerne.
Dette skal dog ikke afskrække børnefamilier fra at tage til Sunny Beach, da børnefamilierne normalt ikke mærker mere til dette end de ville gøre et hvert andet sted i Europa.

Er man kulturel interesseret, så har Bulgarien også meget at byde på.
De kan finde alt lige fra Rila klostret, som blev grundlagt i det 10. århundrede i de prægtige Rilabjerge mere end 1100 meter over havets overfalde.

Ligeledes finder De i Plovdiv, Bulgariens største antikke mindesmærke, som er et amfiteater fra det 4. århundrede

Sofia er Bulgariens hovedstad og er man til kulturel storbyferie krydret med shopping og gode restauranter, så kan vi varmt anbefale Dem og Deres familie at leje en at vore ferielejligheder i Sofia.

Kunne De tænke Dem at tage på en solrig sommerferie til Bulgarien, så har De allerede i dag mulighed for at søge og booke et af vore mange ferielejligheder, sommerhuse og ferieboliger i Bulgarien.

Flere og flere Danskere vælger den såkaldte "billig kør selv ferie til Bulgarien". Der er ofte mange penge at spare hvis de vælger en kør selv ferie til Bulgarien.

 

Alt  De skal gøre er at indtaste deres ønsker i vores søgemaskine og straks derefter vil De få vist en række sommerhuse, som er ledige i den ønskede periode.