kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
Søg via husnummer:

Miniferier og weekendophold

Sommerhusudlejning.dk tilbyder forskellige muligheder for weekendophold eller miniferie i et sommerhus og der er mange penge at spare. 

Der kan kun bestilles weekendophold eller miniferie på 3, 4, 5 eller 6 døgn i vore sommerhuse. Weekendophold og miniferie i sommerhus kan ikke bestilles for mindre end 3 overnatninger. De fleste af vore sommerhuse med miniferie og weekendophold kan tidligst bestilles 28 dage før det ønskede ankomsttidspunkt. Der er meget begrænset mulighed for miniferie og weekendophold i højsæsonen. Søger du miniferie eller weekendophold med ankomst om mere end 28 dage, vil udvalget af sommerhuse og feriehuse været stærkt begrænset.

Miniferie i Danmark

Lej din miniferie i Danmark og oplev hvor dejlig forfriskende en oplevelse det er. Hvis du har brug for et afbræk i hverdagen eller blot et sted at sove under et ophold i den anden ende at landet er en miniferie i et sommerhus fra os.

Vi leverer sommerhuse med miniferie udlejning i alle områder af danmark. Du skal dog være opmærksom på at vores Miniferier kan først bestilles 28. dage før ankomsten.

Hos Sommerhusudlejning, finder du i dag et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, som kan lejes som en miniferie.

Mange vælger at leje en miniferie i sommerhus, for at nyde nogle få dage væk hjemmefra. Der er en række fordele ved at leje et sommerhus eller en feriebolig, som en miniferie, f.eks. rabat.

Her hos Sommerhusudlejning kan vi fra 2011 tilbyde miniferier helt ned til 1 overnatning, det vil sige at har i brug for en enkelt overnatning, så behøver i ikke længere at skulle tage på hotel, vandrehjem eller andet.

Det er dog ikke alle boliger, som kan lejes kun for 1 overnatning, de fleste sommerhus ejere har valgt at de minimum vil leje deres sommerhus for 3 overnatninger.
Det passer dog også rigtig godt til mange familier, da mange vælger at benytte sig af vores miniferie tilbud i weekenderne, altså fredag, lørdag og søndag.

Vi tilbyder miniferieudlejning i Sommerhuse, ferieboliger og ferielejligheder og vores udvalg af boliger er et af de største i Danmark.
Vores udvalg består blandt andet af ferielejligheder på feriecentre rundt om i Danmark, ved disse feriecentre har man ofte gratis adgang til f.eks. badeland, Internet, legeplads osv. og derfor benytter mange familier sig af denne ferie type.

Vores udvalg af sommerhuse er blandt det største i Danmark og vi har klassiske sommerhuse, spasommerhuse og store luksus sommerhuse.
Alle disse sommerhuse lejes af familier, ungdomsgrupper, foreninger m.m.

Hvis i har spørgsmål til en af vores miniferier, eller en feriebolig, så er i meget velkomne til at ringe eller skrive til os allerede i dag, vores kundeservice sidder klar til at hjælpe jer bedst muligt.