kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
1200 m.
Afstand til indkøb
800 m.
Afstand til by
1800 m.


Nyttige steder

Venedig 439,9 km
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Dobbeltseng(e)ToiletWC. Koldt vandBadeværelse 1Terrasse el. lignendeAltan og terrasse

Feriebolig Balatonlelle

Hus nr: 132452HU
6
3
100
Husbeskrivelse
Ferielejlighed i lyse farver og med stor udendørs pool og meget andet, perfekt til en familieferie. Baneseng på forespørgsel. Lejligheden er gennemmoderniseret og fremstår som et hyggeligt hjem. Der skal betales for adgang til sandstranden ved Balatonlelle, men plænen ud til søen kan benyttes gratis. Efter en dejlig lang badedag, kan I gå gennem byens fodgængerzone og kaste jer ud i det livlige natteliv som går i gang når mørket sænker sig. Her er mange restauranter med udendørs siddeområder og natklubber der får feriehjertet til at banke hurtigere.
Faciliteter
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 200 m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: 3
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej