kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning192","area_url":"\/ferieboliger-italien\/","area_anchortext":"Italien","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
60000 m.
Afstand til indkøb
2000 m.
Afstand til by
13000 m.


Nyttige steder

Firenze eller Florens 31,7 km
Firenze ligger i Toscana lige ved Arnofloden, og blev grundlagt 59 f. Kr. som en Romersk koloni. Firenze er især kendt for sin kunst og kultur. Det Italienske sprog stammer også herfra. Mange af datidens kunstnere havde Firenze som hjemby. De har alle sat deres præg på Firenze. Mange kan nævnes f.eks. Dante, Boccaccio, Michelangelo, Leonardo da Vinci og Machiavelli som er blandt de mest kendte. Firenze er i dag et populært turistmål. Her er både lufthavn, jernbanestation og motorvej, så det er ikke svært at komme til Firenze.
Læs mere
Adresse: Piazza della Stazione 1, 50133 Firenze
Se på kort
Det skæve tårn i Pisa 37,0 km
Det meget berømte skæve tårn ligger i byen Pisa. Det er opført i 1173 og er et klokketårn til byens katedral. Allerede under opførelsen begyndte tårnet at hælde, fordi fundamentet hviler på en blød undergrund af mudder, sand og ler. Man har gennem tiderne forsøgt at stabilisere tårnet og det er til dels også lykkedes, tårnet står der jo endnu. Men i dag frygter man, at stenene i fundamentet er svækkede så hvis tårnet rammes af et jordskælv vil det kunne medføre kollaps.
Læs mere
Adresse: Piazza Arcivescovado 13, 56126 Pisa
Se på kort
Siena 63,1 km
Siena er opført i det sydlige Toscana i middelalderen. Ingen anden by i Toscana har bevaret middelalderatmosfæren og særpræget som Siena. Gader og stræder snor sig som labyrinter gennem og rundt i byen, nogle steder er der så smalt oh andre steder så storslået. Mest berømt er byens torv, Piazza del Campo, som af mange betegnes som "Italiens smukkeste plads". Her skal man prøve at sætte sig lige så stille ved et af de små udskænkningssteder på pladsen og bare nyde hele pladsens skønhed. Eller herefter gå en tur i de smalle gader og se hvordan det hele går op i en højere enhed af Italiensk charme, de smalle gader, de idyllisk gamle huse, vasketøj hængende fra den ene side af gaden og til den anden, vinranker og blomster.
Læs mere
Adresse: Il Campo 31, 53100 Siena
Se på kort
Genova 168,7 km
Uden Genova var der intet Amerika. Christoffer Columbus som jo var den berømte søfarer, der opdagede Amerika, kom her fra og sejlede derfor også ud fra Genova. Både dengang og i dag er Genova en af Italiens største havnebyer, og ligger i Norditalien lige ud til Middelhavet. Genova ligger i et af Italiens rigeste områder. Her er en del industri, men også inden for musik, kunst og madlavning er byen blandt Italiens – og Europas – førende. Genova har også to store fodboldhold, der typisk tiltrækker stor interesse fra fans og turister.
Læs mere
Adresse: Piazza Corvetto , 16122 Genova
Se på kort
Gardasøen - Lago di Garda 189,3 km
Gardasøen er Italiens største sø og dækker ca. 370 km². Den er skabt af gletsjer efter den sidste istid og ligger i bjergene i Norditalien. Gardasøen er meget dyb, omkring 346 m på det dybeste sted. Men ved søbredden er der mange steder fine badestrande. Søen er et yndet sted at sejle i alt lige fra cykelbåde, sejlbåde, de flotteste motorsejlere og til surfing. Området omkring Gardasøen er i dag et fantastisk turist område, med alt i restauranter, butikker, kunst og kultur. I byerne langs søen er her mange steder markeder på faste ugedage. Ved Gardasøen ligger nogle af de skønneste ferielejligheder, nogle i byerne omkring søen og andre i bjergene. Om aftenen, når alle lysene langs Gardasøen tændes og roen sænker sig over søen, er det et helt anderledes romantisk view man får af søen, palmerne og hele området med bjerge omkring Gardasøen.
Læs mere
Adresse: , Largo di Garda
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Cerreto Guidi

Hus nr: 173762IT
13
7
350
Husbeskrivelse
Jeres familiebolig består af et smukt landhus og en lille sidebygning, en forhenværende lade, i Toscanas bløde bakkelandskab og kun 2 km fra byen Cerreto Guidi. Ejendommen ligger hævet og med flot panorama, og er et ideelt udgangspunkt til at besøge de vigtigste kunstbyer i midten og norden af Toscana, f.eks. den fascinerende renæssanceby Firenze med sine utallige kunstskatte, seværdigheder og monumenter, og de romantiske byer Lucca og Pisa, sidstnævnte kendt for sit ?skæve tårn?. Her er fuldstædigt roligt. Vid udsigt til det omkringliggende toskanske landskab. Indhegnet grund med eng og oliventræer. Smukt udstyret friluftsbad udelukkende til gæsterne. I haven er der en pavillon med havemøbler, træovn, udendørs brusebad og wc. Der er 2 km til Cerrutto Guidi (alle slags butikker), 25 km til Montecatini Terme (termalbad og wellness-centre og kurbad), 40 km til Lucca, 42 km til Firenze, 50 km til Pisa (lufthavn) og 60 km til den toskanske kyst med sine smukke, frie og veludstyrede sandstrande. WLAN til rådighed mod betaling på stedet. Foran alle vinduer er der myggenet.
Faciliteter
Boligareal: 350 m2
Grundareal: 5000 m2
Antal soveværelser: 7
Dobbeltsenge: 4
Enkeltsenge: 5
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 4
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelseHustype: Feriehus 350 m2Etage: På forskellige etagerByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGrund: Anlagt have 5000 m2Have: Indhegnet grundHavemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 2 pladserSwimmingpool: Privat udendørs pool 50 m2Aktivitets rum: BordtennisKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: Gas/elkomfurKøleskab: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolPejs: JaToilet: WC. Koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Gas excl til komfur/vand/varmeEkstra omkostninger inklusiv: El inkl.Kæledyr: NejElektriske artikler: DVD-film: Internet (trådløst)Legeredskaber (udendørs): Udendørs legetøjUdendørs diverse: Udendørs bruser: Udendørs pejsSwimmingpool, udendørs: Pool april til ult. oktoberSpil, aktiviteter ved huset: BasketballbaneI nærheden: Golfbane 4000 Grill: JaAfstand lufthavn: FLR 42000