kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning267","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning309","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-nordjylland\/","area_anchortext":"Nordjylland","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning283","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-djursland\/","area_anchortext":"Djursland","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning353","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-ostjylland\/","area_anchortext":"\u00d8stjylland","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
400 m.
Afstand til indkøb
2000 m.
Afstand til by
2000 m.


Nyttige steder

Kalø Slotruin 16,6 km
Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig på Djursland. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt omkring 1313 og er én af mindst fire borge i Jylland. Det var meningen at de skulle styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse "tvangsborge" selvsagt var forhadte. I 1320 måtte kongen acceptere, at de nye borge skulle nedrives og Kalø blev nedbrudt allerede et årti efter opførelsen. Senere blev borgen genopført og fra 1407 – 1661 blev borgen brugt som Lensslot og statsfængsel. Efter enevældens indførelse 1660 mistede Kalø sin betydning og blev nedrevet i 1672. Ruinen er i dag fredet og et yndet turistmål.
Læs mere
Adresse: Molsvej 31, 8410 Rønde
Se på kort
Ry Kanofart 49,4 km
Med 50 års erfaring i udlejning af kano på Gudenåen tilbyder Ry Kanofart en sikker garanti for kvalitet og de bedste priser. Ligeledes er det muligt at få forslag og ideer til gode og mindeværdige oplevelser på Gudenåen. Hvad enten det er kanoferie, lejrskole, firmaudflugt, familieudflugt, familieferie eller lignende, så kontakt Ry Kanofart for et godt tilbud og for at reservere kanoudlejning på Tlf.: 86891167. Som noget ekstra er det muligt at bestille flytning af egen bil, således når man når frem til aftalt slutsted, så er din bil flyttet hertil med bilflytningsfirma. Forhør venligst nærmere.
Læs mere
Adresse: Kyhnsvej 20, 8680 Ry
Se på kort
Æbelø 60,5 km
Æbelø ligger i Kattegat omkring 4 km nord for Fyn. Æbelø er godt 2 km². Normalt kan man kun komme dertil ad ebbevejen, man skal vade derud i ankeldybt vand, ca. 1,5 km. I 20. erne og frem mod krigen gravede man en del ral på Æbelø, som blandt andet blev brugt til at opføre den gamle Lillebæltsbroen (1935) Der var dengang anlagt 2 tipvognspor på Æbelø et fra bruddet og til ralværket, og det andet spor fra værket og ned til en lille havn der dengang var anlagt. Dengang boede der en del mennesker på øen og her var blandt andet skole på øen. I dag er her bortset fra nogle ruiner kun en velfungerende bygning tilbage og her bor øens bestyrer. Æbelø har en meget spændende geologi, da her blandt andet er et lag plastisk ler. Det betyder at jorden let glider fra hinanden og man kan tydeligt se de forskellige lag. Her er forskellige stier hvorpå man kan gå øen rundt. Husk altid at tjekke tidevandstabeller inden man bevæger sig ud mod øen.
Læs mere
Adresse: Æbelø 1, 5400 Bogense
Se på kort
Aqua Akvarium og Dyrepark 61,2 km
Her er sjove og spændende oplevelser og aktiviteter, for både store og små, til en hel dag. Indendørs byder Aqua på usædvanlige undervandsoplevelser med panoramakig ud i store søer og med spændende udstillinger om dyrelivet i de danske søer og vandløb. Udendørs finder du den dejlige AQUA-park med bævere, oddere, vaskebjørne, hvide storke og masser af andre dyr. Her er vildmarkssti og stor vandlegeplads med vandkanoner, sluser, soppebassin og andre sjove aktiviteter.
Læs mere
Adresse: Vejlesøvej 55, 8600 Silkeborg
Se på kort
Harridslevgaard 71,9 km
Turisme Besøg det færdigrestaurerede renæssance slot Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.
Læs mere
Adresse: Assensvej 3A, 5400 Bogense
Se på kort
Generel info

Feriebolig Drødhøjvej 9, Helgenæs

Hus nr: 791423DK
16
5
222
Husbeskrivelse
Unik landejendom med stor grund og egen privat strand udlejes

Nyrenoveret landsted med 300 meter privat strand, på en meget stor kuperet naturgrund. Man ankommer til landstedet ad en 600 meter privat grusvej, hvilket garanterer uforstyrret privatliv. Ejendommen er fra 1893 og er totalrenoveret i 2017. Indendørs fremstår huset flot, i ny moderne landlig stil med mange muligheder. Der findes 5 soverum, alle med dobbeltsenge. Tre af disse soverum har også en enkeltseng, hvorfor det er muligt at sove 3 personer i disse rum. Herudover er der 3 enkeltsenge som er placeret i opholdsrummet på husets 1. sal. I alt findes der 16. sovepladser i huset.

I stueplan findes der stor stue med brændeovn, i forbindelse med køkkenet og spisestuen. Et stort soverum med dobbeltseng. 2 badeværelser, det ene med badekar. Herudover et stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

På 1. sal er der 4 store soverum og opholdsplads med tv og Trådløs Bluetooth afspiller - Audio Pro Addon T3.

Udendørs: Stor gårdsplads, nyanlagte terrasser med havemøbler og grill. Der er 4 søer, parkareal med forskelligartede plantninger med stier, åbne pladser, små bygningsværker og skulpturelle indslag. Sidst men ikke mindst medfølger egen privat strand, som nås til ad bred græsbevokset sti, så man også kan køre helt ned til stranden.

I den gamle lade er der bordtennisbord, samt fitness maskiner og på gårdspladsen er der anlagt petanque bane.

Der er desuden en løsdrifthestestald, så her er der mulighed for at medbringe heste mod et tillæg. Hvis dette ønskes, skal der rettes henvendelse til info@fuglsoesommerhusudlejning.dk.

Uden for højsæsonen er der mulighed for at leje huset i weekender.

Besøg husets egen Facebook "Strandgården Helgenæs"
Faciliteter
Boligareal: 222 m2
Grundareal: 1000 m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: 5
Enkeltsenge: 6
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Trådløst internet
Bordtennis
Køkken
Komfur
Ovn
Microbølgeovn
Køleskab
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Udendørs
Terrasse, privat
Havemøbler
Antal liggestole: 1
Diverse
Havudsigt
Centralvarme
Brændeovn
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: 2