kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
400 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Liseberg 61,9 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Grenen 68,3 km
Grenen er Danmarks nordligste punkt på Skagens Odde. Man kan gå, eller køre derud med Sandormen. Ude på spidsen mødes Skagerrak og Kattegat. Det er en fascinerende oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og det Europæiske fastland og se bølgerne fra de to have, Skagerrak og Kattegat, slå sammen og brydes over Skagens Rev. HUSK: På og omkring Grenen er der badeforbud, på grund af ekstreme strømforhold! Sælerne i området har fuldstændig vænnet sig til de mange mennesker og slapper ofte af på stranden midt i folkevrimlen.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagen Bunkermuseum 69,5 km
Vi giver dig mulighed for at gå på opdagelse i en ægte 2. verdenskrigsbunker. Bunkeren er at finde på Grenen og i bunkeren findes der både filmrum,operationsrum,mandskabsrum,våben osv. Bunkeren er en del af værnemagtens atlantvold og er af typen Regelbau 638 og fungerede under krigen som sanitetsbunker for de sårede tyske soldater.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagens fyr 71,5 km
Et af de første fyr i Danmark blev opført i 1561 i henhold til missive udstedt af Kong Frederik 2. den 8/6-1560. Man opførte fyr på Skagen, Anholt og Kullen. Dette var starten på Det Danske Fyrvæsen. Siden fulgte Det Hvide Fyr, som blev bygget i 1747 og er Danmarks ældste, men ikke i brug længere. I 1858 blev det afløst af Det Grå Fyr, som er Danmarks næst højeste. Skagen Vest Fyr er opført i 1956 og er Danmarks nordligste fyr. Vippefyret er opstillet i 1958, men oprindeligt opført i 1627. Hvert år til Sankt Hans sættes der blus på vippefyret.
Læs mere
Adresse: Fyrstuevej 17, 9990 Skagen
Se på kort
Anchers Hus 72,0 km
Anchers Hus er det smukt bevarede hjem for et af de mest kendte par i dansk kunst, Michael og Anna Ancher og deres datter Helga. Huset står i dag fuldstændig som da Anna Ancher døde i 1935. Familien Ancher flyttede ind i huset på Markvej den 1. maj 1884, året efter Helga blev født. Her indrettede de sig med en meget personlig stil, der var langt forud for deres tid. Den herskende indretningsmode var klunketidens pomponer, tæpper og tunge gardiner, men Ancher-parret skabte et meget personligt hjem med møbler fra mange forskellige tidsaldre og miljøer. Både med lokalt håndværk, souvenirs fra udenlandsrejser og gaver fra lokalsamfundet, fra kongefamilien og internationale berømtheder.
Læs mere
Adresse: Markvej 2, 9990 Skagen
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Ellös

Hus nr: 506973SE
8
3
115
Husbeskrivelse

Underbart skärgårdshus med hög standard och fantastisk havsutsikt i Ellös på västra Orust. Villan är smakfullt renoverad med bevarad charm och ett perfekt hus för den som älskar havet då detta kan ses från flertalet av husets rum och tomt.


Härlig veranda där ni kan njuta av solnedgången över bohuslänska klippor och Ellösfjorden i väster. Villan erbjuder även en vedeldad badtunna med panoramautsikt samt värmande bastu. På bara några minuter tar ni er till den fina barnvänliga badplatsen. Ett perfekt hus för både små och stora livsnjutare som vill sätta guldkant på tillvaron under så väl vår, sommar, höst och vinter!


Huset är totalrenoverat där man lyckats bevara känslan av ett forna skärgårdshus i kombination med en modern prägel för ett bekvämt boende. Entréplan rymmer stilrent modernt kök med alla bekvämligheter, ljust vardagsrum med modern soffgrupp och ståtlig kakelugn samt utgång till den inglasade verandan med skjutbara fönster och bedårande havsutsikt. Här kan ni sitta och njuta även vid kyligare väder. I anslutning till uterummet finns även en möblerad balkong att där ni kan njuta av solen. På entréplan finns även ett väl tilltaget badrum med dubbla handfat samt tvättstuga med extra dusch och WC.


Det övre planet rymmer två mysiga sovrum, ljust allrum med bäddsoffa och underbar havsutsikt. Härifrån når ni även den högt belägna terrassen där badtunnan finns placerad. Här kan ni sitta och njuta med ett glas bubbel under så väl soliga dagar som stjärnklara nätter!


Till huset hör även en fräsch gäststuga med 120 cm bred underbädd och 80 överbädd, perfekt för par eller ungdomar som vill rå om sig själva. I anslutning till gäststugan finns vidbyggd värmande bastun med plats för 5-6 personer.


Endast 400 m till Ellös fina kommunala badplats med både sandstrand, brygga, trampolin, klippor och lekplats samt beachvolleyplan. I Ellös har ni nära till all tänkbar service, affärer, nöjen och restauranger. Många sevärdheter och utflyktsmål i närheten. Ta bilfärjan över till Malö och Flatön med berömda Handelsman Flink, här kan ni även prova på att hyra kajak. På Orust finns möjlighet till många aktiviteter för både stora och små, dykning, krabbfiske, golf eller bara njuta av den bohuslänska naturen.


Välkommen till ett underbart skärgårdshus med fantastisk havsutsikt och hög standard!


Faciliteter
Boligareal: 115 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse