kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning244","area_url":"\/ferieboliger-spanien\/ibiza\/","area_anchortext":"Ibiza","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning204","area_url":"\/ferieboliger-spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
6000 m.
Afstand til indkøb
12000 m.
Afstand til by
12000 m.


Nyttige steder

Barcelona 196,1 km
Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet, og er landets næststørste by. Fund viser, at her har boet mennesker lige siden den yngre stenalderen. I dag er Barcelona er kendt for næsten alt mellem fodbold, kunst, kultur og mode. Byen tiltrækker hvert år tusinder af turister, nogle kommer her for første gang og mange andre kommer her igen og igen. Med sin beliggenhed ud til Middelhavet er byen også interessant for de mere velhavende folk, mennesker med store luksus yards. Og selvfølgelig er her også en stor lystbådehavn, hvor bare det at gå en tur og se, kan være en oplevelse i sig selv. Når man er på den berømte gade Ramblaen, midt i centrum, er man også der hvor man finder de mange små lokale spisesteder og i en international by som Barcelona, er det næsten kun fantasien der sætter grænser for forskelligheden i madudbuddet og oplevelserne, garneret med hyggelige steder hvor man side i skygge med sin forfriskning.
Læs mere
Adresse: Rambla de Catalunya 67, 08007 Barcelona
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Soveværelse 4Dobbeltseng(e)Soveværelse 5Dobbeltseng(e)Soveværelse 6Grand LitToiletWC. Koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 6WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse

Feriebolig Estellencs

Hus nr: 165787ES
12
6
332
Husbeskrivelse
Perfekt idyl, frisk havbrise og ren bjergluft - her finder I \'det andet Mallorca\'! På jer venter en generøs, komplet fornyet bjergfinca i en enestående region af øen, som endda er blevet erklæret til verdenskulturarv af UNESCO. Den skønne private swimmingpool med enestående bjergkulisse bliver helt sikkert et af jeres favoritsteder. Vandet er lettere saltholdigt, så ingen tilsætning af klor er nødvendig. Det sidste stykke vej til huset er ikke asfalteret.
Et hemmeligt tip til alle, der leder efter ro og afslapning. Landhuset ligger langs den vilde, romantiske klippekyst ved Tramuntana-bjergene og udenfor den lille bjerglandsby Estellencs. Her får I en behagelig og rummelig feriedomicil med hele 6 soveværelser og 6 badeværelser. Derfor er huset også velegnet til seminarer, kurser og andre arrangementer. Derudover er der et gæstetoilet i stueetagen og et badeværelse med bruser i haven. Huset er fuldt klimatiseret (varmt/koldt), så det også er oplagt som feriemål om vinteren. På grund af de tykke mure og den behagelige havbrise er klimaanlægget næsten ikke nødvendigt om sommeren, og huset råder i det hele taget over et meget behageligt indeklima. Pas på vandforbruget (op til 18.000 liter per uge er dog gratis).
Grupper kun ved forespørgsel, og de vil blive bedt om at lægge depositum. Gælder ikke familier og par.
Licensnummer: ET/1937
Faciliteter
Boligareal: 332 m2
Grundareal: 550000 m2
Antal soveværelser: 6
Dobbeltsenge: 3
Enkeltsenge: 4
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 6
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej