kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
5000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Liseberg 143,6 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Ørnereservatet 196,9 km
Mærk ørnens vingesus Oplev en attraktion i verdensklasse i Ørnereservatet. Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning, givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. I reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene, og når man ser den majestætiske ørn i øjnene og mærker vingesuset over sig, ved man, hvorfor Ørnereservatet er en attraktion i verdensklasse. Det er her, porten åbnes til rovfuglenes fascinerende verden. Det er her, man kan opleve havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med uforlignelig flyvekunst og jagtteknik. Man kan også på tætteste hold overvære verdens største ørne blive fodret samt falkonerrytterne, der i vildt ridt træner falkene. Her oplever du de nordiske rovfugle, og her yngler de og trænes af falkonerer og viser flyvekunst. Ørnereservatet tilbyder en times forevisning med rovfuglene og man høre undervejs en kulturhistorisk orientering og har desuden også indviet flere helt nye udstillinger.
Læs mere
Adresse: Skagenvej 107, 9881 Bindslev
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 243,0 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Hunde skove i Danmark 254,3 km
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Kristiansand Dyrepark 265,7 km
Kristiansand Dyrepark er den anden mest besøgte attraktion i Norge. Her kan man opleve næsten alle mulige slags dyr og bland andet se dem blive fodret. Foruden dyreparken er her forlystelsespark, med mange forskellige afdelinger. Man kan besøge Hakkebakkeskoven, eller Kardemomme By, eller er vejret til det er badelandet altid et besøg værd. Foruden dyre fodring kan man opleve forskellige præsentationer af forskellige dyr, her er underholdning i de forskellige afdelinger og her er aftenforstillinger. Det er muligt at overnatte i dele af parken og her er masser af mulighed for at spise i løbet af dagen på mange forskellige spisesteder. Læs mere om dagens program på parkens hjemmeside og bestil også biletter her.
Læs mere
Adresse: Dyreparkveien 3, 4636 Kristiansand
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Fengersfors

Hus nr: 502383SE
6
1
45
Husbeskrivelse

Fin stuga med underbart sjönära läge, ca 100 m från sjön Ärrs strand. Från den generöst tilltagna altanen, som delvis är under tak, bjuds ni på en härlig utsikt ner mot sjön. Perfekt att tända upp grillen en ljummen sommarkväll och inta en god måltid.


Stugan har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, vilket ger en ljus och trevlig atmosfär. Köket är välutrustat med det mesta ni kan tänkas behöva under semestern, inklusive diskmaskin. Sovrummet har en dubbelsäng samt en våningssäng. Dubbelsängen avskiljs med draperi däremellan. Vardagsrummet har ytterligare två bäddar i en dubbel bäddsoffa.


I vardagsrummet finns en värmande kamin som kan tändas och inbjuder till mysstunder om någon kväll skulle kännas lite kulen. Härifrån har ni utgång till den härliga altanen. När så vädret tillåter kommer ni säkerligen att inta de flesta av era måltider här eller bara sitta och njuta av solen, och riktigt koppla av. Västerläget gör att ni kan följa solens nedgång, kanske medan ni hör en Lom skrika i fjärran.


Ca 100 m nedanför stugan finns den egna bryggan där båten ligger. Här kan ni ta ett dopp från bryggan eller från den lilla stranden intill. Med båten kan ni bege er ut på sjön för bad och fisketurer. Göra upptäcktsfärder kring sjöns stränder och öar. Med lite tur kan ni fiska upp en abborre eller gädda som ger er möjlighet till att smaka egenfångad fisk. Fiskekort behövs.


Sjön Ärr ingår i Dalslands-kanals sjösystem. Här ges ni ostördhet och avkoppling i en underbar natur. Önskar ni bege er ut härifrån så finns inom ca 10 min. bilväg bl.a. Åmål med caféer, resturanger affärer och ett rikt utbud på kultur och fritidsaktiviteter. Ett veckoslut i juli månad arrangeras Åmål Bluesfestival.


Man kan besöka Not Quite i Fengersfors, där man kontinuerligt håller på med att förvandla det nerlagda bruket till ett mångsidigt utflyktsmål, där besökaren får möta konst och konsthantverk i en annorlunda rå fabriksmiljö, i trädgården, i gallerier och till och med i Café och Bistro.


Välkomna till en riktigt fin semestervistelse!


Faciliteter
Boligareal: 45 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 1
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelse