kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning212","area_url":"\/feriehuse-ungarn\/","area_anchortext":"Ungarn","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
2000 m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
35000 m.


Nyttige steder

Venedig 426,9 km
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Soveværelse 4Enkeltseng(e)Soveværelse 5Enkeltseng(e)Soveværelse 6Enkeltseng(e)Soveværelse 7Enkeltseng(e)Soveværelse 8Enkeltseng(e)Soveværelse 9Dobbeltseng(e)Soveværelse 10Enkeltseng(e)ToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 6WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 7WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 8WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 9WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 10WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben og overdækket terrasse

Feriebolig Fonyód

Hus nr: 181669HU
30
10
600
Husbeskrivelse
Altid haft lyst til at prøve at bo som grever og baroner, så lej denne ejendom hos NOVASOL. Syd for den berømte badeby Fonyód, ligger Boros Kastely omgivet af smukke landskaber. Rummene i stueetagen er indrettet med nøje udvalgte antikviteter. Soveværelserne og badeværelserne der er af god standard ligger på de øverste etager. Fra nogle af husets rum er der egent altan eller terrasse, hvorfra der er en smuk udsigt over de omgivende landskaber. Husets store grund på 30 hektar er indrettet med både plads til at slappe helt af, samt at være aktiv. Lige ved slottet ligger den store pool på 75 m², ved siden af legepladsen, hvor der er alt der kan få et barnehjerte til at slå hurtigere. Her er også god plads hvis I får lyst til at holde fest udendørs. En grillplads hvor I kan slappe af med god mad, kølig vin og øl, forskellige lækre ungarske produkter. Desuden er der god plads til at spille bold og cykle. Det berømte kurbad Csisztapuszta ligger under 5 km fra huset. I hele huset er der gratis trådløst internet. Mod bestilling og betaling sørges der for morgenmad - ligesom andre af dagens måltider også kan bestilles. Ligesom I også kan holde fest her, bryllup, runde dage, firmakonferencer mv. Slottet kan lejes i bare to dage ad gangen. Der kan redes op til 30 personer og her kan lejes cykler.
Faciliteter
Boligareal: 600 m2
Grundareal: 36000 m2
Antal soveværelser: 10
Dobbeltsenge: 1
Enkeltsenge: 14
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 10
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: 1