kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning267","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning345","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-limfjorden\/","area_anchortext":"Limfjorden","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning347","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-ved-vesterhavet\/","area_anchortext":"Vesterhavet","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
6000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Museumscenter Hanstholm 6,6 km
Nordeuropas største befæstningsanlæg ligger ved Hanstholm. Det unikke frilandsmuseum omkring museumsbunkeren og bunkermuseet dækker ca. 100.000 m2 og udgør den vestlige halvdel af det tyske 38 cm-batteri. Under krigen var museumsområdet et bart og barskt klitlandskab. I området kan man se en del af de forskellige bunkere, som er frilagt i denne del af batteriet. Husk lommelygten! Prøv også et virtuelt orienteringsløb på Museumscenter Hanstholms udendørs område. Udover at få lidt frisk luft, så bliver man også udfordret på sin viden.
Læs mere
Adresse: Molevej 29, 7730 Hanstholm
Se på kort
Bunkermuseum Hanstholm 6,6 km
På Bunkermuseum Hanstholm kan man opleve Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Museets enorme bunker var hjem for 90 tyske soldater, men rummede også en af de enorme 38 cm-kanoner. Flere af bunkerens rum er ført tilbage til deres oprindelige udseende, så man kan fornemme, hvordan soldaterne levede. I andre rum findes spændende særudstillinger – f.eks. om 38 cm-kanoner, eller filmen "Olsen-Banden i Jylland" eller om slagskibet ”Bismarck”. I museets moderne udstillingbygning, Dokumentations centret, er der spændende udstillinger om de mennesker, som levede i og omkring bunkerne samt om de våben, der blev brugt i ”Atlantvoldens” bunkere. Museet ligger placeret i noget af Danmarks smukkeste natur på kanten af Vesterhavet og Nationalpark Thy. Hele sommeren kan man køre med det gamle ammunitions tog, som kører gennem nogle af de store bunkere.
Læs mere
Adresse: Molevej 29, 7730 Hanstholm
Se på kort
Thy og badestrande 15,0 km
Strandene i Thy indbyder til solbadning, leg, og sjov. Her er dejlige strande og masser af rent badevand.På kommunens hjemmeside kan man læse mere om de forskellige strande og badeforholdene på de enkelte steder.
Læs mere
Adresse: Stågbak 10, 7700 Thisted
Se på kort
Cold Hawaii - Klitmøller 15,1 km
Klitmøller er blevet stedet hvor surfere fra hele verden mødes for at surfe. Her er noget af det bedste surfvand som findes, store bølger og (næsten) altid god vind.
Læs mere
Adresse: Ørhagevej 150, 7700 Thisted
Se på kort
Nordsø Akvariet 25,8 km
Vil du og familien have en god og lærerig oplevelse i ferien eller weekenden, så besøg Nordsø Akvariet – et enestående og smukt akvarium i Jylland. I vores akvarium finder du et stort udsnit af fisk fra havene, der omgiver os, samt nogle mere specielle fisk, man ikke støder på hver dag. Som besøgende på vores akvarium får du indsigt i, hvad der lever i havet omkring Danmark. I vores akvarier har vi blandt andet torsk, rødspætter, rødtunger, gråtunger og meget mere. Samtidig kan du også opleve mere sjældne fisk i vores akvarium, der eksempelvis tæller rokker, havkat med mere, som kan få børn, og voksne, til virkelig at spærre øjnene op.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 131A, 7700 Thisted
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Hanstholm

Hus nr: 507770DK
12
4
160
Husbeskrivelse
Vigsø Feriecenter - et hav af aktiviteter i enestående omgivelserBo i naturskønne omgivelser med direkte adgang til en masse aktiviteter:Blandt andet badeland, tennis og motocross.


Om Vigsø FeriecenterVigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i
Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle vores ferieboliger
ligger tæt ved de fantastiske og børnevenlige strande i Vigsø Bugt. Her
kan I opleve det fascinerende Vesterhav, både fra sin barske side med
høje bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en skøn og
varm sommerdag. I Vigsø Feriecenter har I gratis adgang til vores
badeland, hvor vandet altid er 28 grader og luften min. 30 grader. Tag
derfor en tur ned af den 50 meter lange vandrutsjebane, slap af i
spabadet og i varmtvandsbassinet eller få en ordentlig skyller under
badelandets vandfald.Ferieboligerne på Vigsø FeriecenterVigsø Feriecenter har i alt 175 ferieboliger med plads fra 2 personer og helt op til 12 personer. Alle ferieboligerne er tilsluttet fibernet og har derfor high speed internet og et væld af tv-kanaler. Begge dele er gratis for Danlands gæster.Centeret er bygget op som 3 byer, A-, B- og C-byen. De tre hustyper har
forskellig indretning. I flere huse er husdyr ikke tilladt, da husene er allergivenlige. Flere huse er privatejede og har derfor deres eget
private særpræg.Aktiviteter på Vigsø Feriecenter


Ud over vores indendørs badeland kan vi tilbyde en lang række
aktiviteter for hele familien. I aktivitetsrummet har vi blandt andet
bolsjekogning i sommerferien. Derudover kan vi tilbyde en lang række af andre aktiviteter såsom cykeludlejning, motocross og tennis.Åbningstider for faciliteter på Vigsø FeriecenterBadelandet:Hverdag og weekend (gælder ikke i skolernes ferie eller helligdage):Mandag - torsdag: 15:00 - 19:30Fredag: 14:00 - 20:30Lørdag: 10:00 - 20:30Søndag: 10:00 - 19:30Vinterferie (uge 7 og 8), påskeferie (uge 13), sommerferie (uge 27 - 32) og efterårsferie (uge 42):Søndag - torsdag: 10:00 - 20:00Fredag og lørdag: 10:00 - 21:0023. december - 03. januar:Alle dage: 10:00 - 14:00Restauranten:Uge 25 - uge 32:Tirsdag - søndag: 12:00 - 21:00


Udenfor feriesæson og helligdage:Torsdag - fredag: 17:30 - 21:00Lørdag - søndag: 12:00 - 21:00


På alle åbningsdage, hele året:Der åbnes for forudbestilt morgenmad.


Aktivitetsværksted:Kun åbent i følgende perioder:Uge 7.Sommerferien.Uge 42.


Motocross:Fra påske, til og med uge 42:Hver lørdag.

I sommerferien:Flere gange om ugen.

Uge 7 og uge 8:Hvis vejret tillader det.
Ring eller skriv til feriecenteret for yderligere information:E-mail: vigsoe@danland.dk
Telefon: +45 96 55 66 66Kursusfaciliteter


Fem konference- og mødelokaler i forskellige størrelser til 20-300
personer, som nemt kan tilrettes ethvert formål.Læs mere her


Faciliteter
Boligareal: 160 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelseHus,4½ vær.,2 badev.