kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning267","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning275","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/bork-havn\/","area_anchortext":"Bork Havn","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning347","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-ved-vesterhavet\/","area_anchortext":"Vesterhavet","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
100 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Hemmet

Hus nr: 506493DK
8
4
151
Husbeskrivelse

Sommerhus i 2 etager og med udsigt over fjorden. Huset er kendetegnet ved sin gode planløsning, hvor hele huset er perfekt udnyttet og veludstyret og indrettet med moderne møbler. Huset har i 2010 gennemgået en gennemgribende renovering.


Efter en lang dag i naturen er der lindring til de ømme muskler i husets varme spabad. Oven på en god dag med mange aktiviteter og oplevelser kan I desuden nyde husets hovedattraktion - udsigten.


Stuen på 1. sal med tilhørende terrasse har en helt enestående udsigt - bl.a. over bådehavnen, hvor I kan følge med på nærmeste hold, når lystbådene kommer i havn. Der er også udsigt til windsurfstranden med de mange aktiviteter, som foregår der.


Vendes blikket mod nordvest, kan I i klart vejr se Ringkøbing i det fjerne - altså en helt unik beliggenhed.


Græsplænen indbyder til boldspil eller en lille rask badmintonkamp. På grunden er der desuden gynge og sandkasse til de mindste.


Ønsker I at slippe for selv at skulle stå for rengøringen af huset på jeres sidste feriedag, anbefaler vi, I bestiller en afrejserengøring.


Der afvikles musikfestival i Bork Havn i uge 31. Huset ligger ca. 50 meter fra en af Danmarks bedste wind- og kitesurfingspots, Ringkøbing Fjord, med fladt og lavt vand, der inviterer til aktion, men også er ideelt for nybegyndere. I finder også Danmarks største surf-/kiteskole her. Afstanden til Vesterhavet er ca. 15 minutter og Legoland ligger blot 45 minutter væk. I nærheden finder I ligeledes en 18-hullers golfbane. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


Faciliteter
Boligareal: 151 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelse