kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning390","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/syd-sverige\/","area_anchortext":"Syd Sverige","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
- m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Ny Carlsberg Glyptotek 71,3 km
Kunsten og øllet I hjertet af København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Museet blev stiftet af Carlsbergbryggeriernes ejer, Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og kunstmæcener. Bryggeren var en lidenskabelig samler. For pengene fra øllet skabte han sig en samling af kunst- og kulturgenstande i verdensklasse, den største af sin art i Norden. Han forærede hele samlingen til offentligheden og byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Siden 1897 har museet været åbent for publikum, og Glyptoteket har i dag over 10.000 værker fordelt på en antik og en moderne samling.
Læs mere
Adresse: Dantes Plads 7, 1556 København V
Se på kort
Tivoli - København 71,5 km
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Hammershus 94,5 km
Hammershus er en middelalderborg, opført i 1200 tallet ud til kysten syd for Hammerknuden. Hammershus er Nordeuropas største borgruin, og er anlagt på en 74 meter høj klippe. Med sine forborge fylder den et areal på henved 35.000 m². Ringmurene har en længde på omkring 750 m. I det nordvestlige hjørne finder man en dam, der kan have forsynet slottet med fersk vand. Mod havet er der stejle klipper og til de andre sider er der et vanskeligt passabelt og klippefyldt terræn. Derudover var her vandfyldte voldgrave. Det primære formål med Hammershus var at befæste kirkens magt på Bornholm, men sandsynligvis også at manifestere kronens magt i Østersøen. I 12-13 hundrede tallet og frem spillede borgen en vigtig rolle i magtspillet mellem kirke og konge. Borgen har desuden ved flere lejligheder været erobret af både Svenskerne og Lübeckerne. Efter 1576, hvor borgen igen var på danske hænder, lod man den forfalde, fordi den efterhånden betragtedes som et utidssvarende fæstningsværk, blandt andet på grund af bedre våben. Den blev derfor anvendt som statsfængsel for bl.a. Corfitz Ulfeldt og Leonora Christina Ulfeldt, der blev indsat i 1660. I 1743 blev Hammershus rømmet og derefter anvendt som stenbrud, hvor Bornholmerne kunne hente byggemateriale. I 1822 blev Hammershus ruin fredet.
Læs mere
Adresse: Langebjergvej 84, 3770 Allinge
Se på kort
Rundkirker på Bornholm - Sankt Ols Kirke 99,3 km
Sankt Ols er den mest slanke og elegante af Bornholms fire rundkirker. Den kaldes også Olsker og er bygget af granitsten fundet på markerne. Som de andre rundkirker har Olsker tre etager. På tredje etage har kirken spor efter store åbninger og flere skydeskår. Det tyder på, at kirken har spillet en rolle som tilflugtsborg i krigstider. Der er også rundkirker andre steder i Europa og også i Jerusalem. Her blev den bygget oven over den hule hvor Jesus lå fra Langfredag til Påskemorgen. Dengang var der tradition for, at kun medlemmer af Kejserens familie måtte begraves i runde bygninger.
Læs mere
Adresse: Lindegårdsvej 1, 3770 Allinge
Se på kort
Christiansø 112,6 km
Christiansø, Frederiksø og Græsholm er de tre største øer i øgruppen Ertholmene. Øerne ligger 18 km. nordøst for Bornholm og er Danmarks østligste punkt. Det er kun Christiansø og Frederiksø der er beboet, og der er ca. 80 fastboende på de to øer. Øerne har Strædet mellem de 2 øer er at betragte som en naturlig havn og har været brugt af sørøvere og vikinger og senere fiskere fra Bornholm i mere end tusinde år. For at komme sørøveriet til livs påbegyndte man et fæstningsanlæg i 1684, som stadig kan ses i dag. Naturen på Ertholmene er mangeartet og afvekslende. Man kan på kort vej bevæge sig fra stormende klippekyster til skyggefulde skovstrækninger og lun haveidyl. Ertholmenes enestående natur, kultur og dyreliv er i dag fredet. Foruden administration, er her både købmand, kro og kiosk, læge og tandlæge, museum, bibliotek og postkontor. Adgang til øen foregår ad søvejen fra Bornholm.
Læs mere
Adresse: Unnamed Road , 3760 Gudhjem
Se på kort
Generel info

Feriebolig Hörby

Hus nr: 502299SE
5
2
145
Husbeskrivelse

Detta fina hus ligger i utkanten av Hörby med närhet till underbar natur i Slagtofta ner mot Ringsjön. Här finns alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva för en riktigt trevlig semester.


Det 145 m² stora huset i 2 plan ligger i en lummig trädgård med plommon- och äppelträd, en damm och en mysig uteplats. I huset finns det a/c som ger ett behagligt klimat under sommaren. På första våning finns ett välutrustat kök med matplats. Vardagsrummet är mycket trevligt inrett och har radio, kabel-TV och blue-ray. Här finns WiFi om ni vill hänga med på vad som händer även under semestern. Den hemtrevliga braskaminen inbjuder till mysstunder om någon kväll skulle kännas kylig.


I det rymliga och mycket trevliga badrummet finns ett härligt badkar där man verkligen kan mysa och relaxa efter en spännande dag ute i Skåneland. De stora frostade rutorna ger ett fint ljusinsläpp och det är behaglig golvvärme. Det finns också en dusch i badrummet.


På ovanvåningen finns två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med enkelsäng. Två extrasängar finns också att slå upp om man önskar vara fem personer i huset.


Tomten är på ca 1000 m² och här finns gott om plats för hela familjen, med bra gräsmatta där barnen kan leka och spela. Man hittar lätt en favoritplats där man kan slå sig ner, läsa en bok, lapa sol eller bara koppla av. Vägen utanför har en del trafik, men trädgården är inhägnad. Ni kan tända upp grillen en ljummen sommarkväll och avnjuta kvällsmaten antingen på altanen eller ute i trädgården.


Närmsta badplats ligger vid Ringsjöstrand där det finns en bra och omtyckt sandstrand. Där kan man också hyra båt eller kanot och köpa fiskekort eller spela minigolf. Den årliga marknaden i Hörby är en stor attraktion, där finns något för alla.


Ni finner flera vackra skogsområden om ni beger er norrut. Följer ni väg 13 mot Höör så kommer ni till Skånes Djurpark -perfekt för barnfamiljer. Åker ni istället söderut så kommer ni till Ystad och Österlen med sina många små pittoreska samhällen, en perfekt dagstur för er.


Fina badstränder finns hela vägen ner längs kusten, de allra finaste ligger öster om Ystad, där också Kåseberga ligger med Ale stenar. Den populära Elisefarm golfbana finns vid E22 mellan Hörby och Eslöv.


Välkomna till en riktigt härlig semestervistelse!


Faciliteter
Boligareal: 145 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 2
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej