kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning390","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/syd-sverige\/","area_anchortext":"Syd Sverige","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
450 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Astrid Lindgrens Verden 102,0 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Liseberg 127,7 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Borgholms Slott, Öland 181,8 km
Lej en Slots ruin. Borgholm Slot er utrolig velbevaret. Slottet er mere end 900 år gammelt. Slottet har gennem tiderne været skudt i sænk adskillige gange og herefter genopført. I 1806 blev slottet ødelagt af en storbrand og har siden ligget som ruin. I dag er det åbent for turister og bliver også brugt til forskellige arrangementer, f.eks. bliver her afholdt store slots koncerter. Det er muligt at leje slottet til bryllupper og andre lignende arrangementer.
Læs mere
Adresse: Sollidenvägen 5, 387 2 Borgholm
Se på kort
Öland 188,7 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Tivoli - København 253,9 km
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Generel info

Feriebolig Jönköping

Hus nr: 506971SE
8
4
150
Husbeskrivelse

Högt upp med en fantastisk panoramautsikt över Vättern och Jönköping, ligger detta öppna och härliga hus i två plan med källare.


Huset ligger i ett villaområde och har flera generösa uteplatser, en är under tak, samt två balkonger. Koppla av med en kopp kaffe, njut av solen och den vackra utsikten.


I entréplanets öppna planlösning finns kök, vardagsrum och matplats. Allt är ljust och smakfullt inrett. Här finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med badkar.


På andra våningen finns ett stort sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar.


I det rymliga vardagsrummet med sin sköna, rymliga soffa, finns en Apple-TV med tillgång till viaplay och Netflix. Här kommer ni ut till den stora balkongen med en bedårande utsikt över Vättern och staden. Badrummet är helkaklat och har dusch. Det finns även en mindre balkong mot villaområdet.


I källarplanet finns ett stort sovrum med två enkelsängar, en relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar. Här finns också tvättstuga.


Huset ligger på gångavstånd från Jönköpings city och Vättern. Citybussar går var 10/20 minut nästan hela dygnet fem minuter från huset. Jönköping är en stad som har mycket att erbjuda. Stora shoppingcentra, en mysig innerstad med manga små butiker, cafeér och restauranger. Glöm inte att besöka Tändsticksmuseét, som visar historien från tiden när Jönköping var världsledande leverantör av säkerhetständstickor.


Vätterstranden har flera kilometer sandstrand och stora gräsytor mitt i Jönköping - Jönköpings friluftsbad och Riviera. Badet är handikappanpassat med ramp ner till vattnet.


Den naturintresserade kan vandra i en fantastisk nationalpark, Dumme mosse. Detta är en mycket speciell och attraktiv naturupplevelse längs välskötta spångar som för er runt och över detta fantastiska landskap.


Välkomna till en riktigt härlig semestervistelse!


Faciliteter
Boligareal: 150 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej