kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning194","area_url":"\/ferieboliger-kroatien\/","area_anchortext":"Kroatien","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
10 m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Napoli 307,5 km
Den største by i Syditalien er Napoli, som også er historisk. Napoli ligger i nærheden af vulkanen Vesuv, der er kendt for sit udbrud i år 79, hvor byen Pompeji blev ødelagt. Byen har ca. samme alder som Rom. I ca. 800 f.Kr. blev Napoli grundlagt af grækerne, som kaldte den for Neapolis (ny by). Derfor har Napoli både græsk og italiensk kultur. Napoli er hjemstedet for pizzaen, og selv i dag mener mange, at de bedste pizzaer kommer herfra. Napoli er i øvrigt en havneby og det er muligt at sejle til de italienske øer Sardinien og Sicilien.
Læs mere
Adresse: Piazza San Pietro , 80120 Napoli
Se på kort
Venedig 452,1 km
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Dobbeltseng(e)Soveværelse 4Dobbeltseng(e)Soveværelse 5Enkeltseng(e)ToiletWC. Varmt og koldt vandToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse

Feriebolig Korcula-Prizba

Hus nr: 264016HR
10
5
327
Husbeskrivelse
Kombinationen af luksus, komfort og udstyr af højeste kvalitet er kun nogle af de træk, der gør dette feriehus til et godt valg. Det ligger direkte ved havet, så i også kan komme hertil med en lille yacht eller en båd, neden for huset er der en anløbsplads. Et par trapper fører fra havet op til den skønne stenterrasse med parasoller og liggestole, hvorfra der er panoramaudsigt til et af de skønneste øhav i Adriaterhavet. Andre trapper fører jer til terrassen med pool, hvor I sandsynligvis vil tilbringe mest tid for at flygte for sommerheden. Spillerummet med et billardbord, bordfodbold og to computere med internettilslutning ligger lige i forlængelse af denne terrasse. Ved siden af ligger der et rum med whirlpool, hvor I kan slappe af og simpelt hen nyde den skønne udsigt over havet. Rummet ved siden af spillerummet er velegnet til venner af den aktive ferie, da der her er en finsk sauna og fitnessudstyr. Fra hvert værelse har I en skøn udsigt til havet. Indvendige trapper fører op til 1. sal, hvor der er et rummeligt køkken, spisestue og dagligstue med direkte adgang til den overdækkede terrasse med bord og kamingrill. Her kan I nyde aftenen, mens I nipper til jeres yndlingsdrink og fortæller hinanden om dagen begivenheder. På samme etage ligger der to soveværelser med separate badeværelser. På 2. sal er der tre luksuøse soveværelser til, hvert med eget bad og terrasse. Det helt rigtige til den afslappende ferie. Nyd det!
Faciliteter
Boligareal: 327 m2
Grundareal: 580 m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: 4
Enkeltsenge: 2
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 5
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej