kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
2000 m.
Afstand til indkøb
300 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Brændesgårdshaven - Joboland 119,4 km
Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark. Haven er en kombination af et samlingssted for familien og en Old School forlystelsespark hvor børn og barnlige sjæle får sved på panden og smil på læberne. Her kan man prøve Danmarks ældste hånddrevne karrusel, eller det kæmpe Klatreland. Eller man kan vælge en af hoppepuderne eller hoppeborgene, tage en omgang minigolf, se om man kan klare Jobostien, som er en forhindringsbane. Prøv at flyve ud i vandet med Nautic Jet, eller snup en tur i svævebanen hen over den store sø. Nyd freden og roen i en af robådene eller prøv noget af alt det andet legetøj der i Haven. Er man en Vandhund, kan man vælge at bruge dagen i det 6.000 m². solfanger opvarmede vandland, med rig mulighed for vandleg i rutsjebanerne og poolen. Brændesgårdshaven byder på friluftsscene med trylleshow, og et hyggeligt Zoo hvor man kan komme helt tæt på dyrene.
Læs mere
Adresse: Højevejen 4, 3740 Svaneke
Se på kort
Bornholms Middelaldercenter 122,4 km
Bornholms Middelaldercenter er et stemningsfuldt historisk oplevelsescenter på 15 ha Her kan du opdage middelalderen omkring år 1350 – 1450 fra mange sider: I den befæstede stormandsgård med palisader og tilflugtstårn, i stormandens luksuriøse festsal og gemakker, i den hyggelige landbobebyggelse med kålhave, vandmølle og historiske dyreracer, på en gåtur ad den gamle hulvej, på udmarken, i gøglerskoven eller ved galgebakken. Man kan se, smage, lugte, høre og fornemme middelalderen i denne særlige atmosfære på Middelaldercenteret – og det er muligt at prøve forskellige aktiviteter. På voldstedet kan man prøve noget af soldatens udstyr, skyde med bue og pil samt på bestemte tidspunkter høre kanon og hagebøsse brage. Man kan afprøve sine talenter med middelalderens maleteknikker i maleværksted. Aktivitetspladsen i Ådalen byder på en spændende ”arkæologisk legeplads” og en forhindringsbane for børnene.
Læs mere
Adresse: Stangevej 1, 3760 Gudhjem
Se på kort
Christiansø 128,9 km
Christiansø, Frederiksø og Græsholm er de tre største øer i øgruppen Ertholmene. Øerne ligger 18 km. nordøst for Bornholm og er Danmarks østligste punkt. Det er kun Christiansø og Frederiksø der er beboet, og der er ca. 80 fastboende på de to øer. Øerne har Strædet mellem de 2 øer er at betragte som en naturlig havn og har været brugt af sørøvere og vikinger og senere fiskere fra Bornholm i mere end tusinde år. For at komme sørøveriet til livs påbegyndte man et fæstningsanlæg i 1684, som stadig kan ses i dag. Naturen på Ertholmene er mangeartet og afvekslende. Man kan på kort vej bevæge sig fra stormende klippekyster til skyggefulde skovstrækninger og lun haveidyl. Ertholmenes enestående natur, kultur og dyreliv er i dag fredet. Foruden administration, er her både købmand, kro og kiosk, læge og tandlæge, museum, bibliotek og postkontor. Adgang til øen foregår ad søvejen fra Bornholm.
Læs mere
Adresse: Unnamed Road , 3760 Gudhjem
Se på kort
Hammershus 146,5 km
Hammershus er en middelalderborg, opført i 1200 tallet ud til kysten syd for Hammerknuden. Hammershus er Nordeuropas største borgruin, og er anlagt på en 74 meter høj klippe. Med sine forborge fylder den et areal på henved 35.000 m². Ringmurene har en længde på omkring 750 m. I det nordvestlige hjørne finder man en dam, der kan have forsynet slottet med fersk vand. Mod havet er der stejle klipper og til de andre sider er der et vanskeligt passabelt og klippefyldt terræn. Derudover var her vandfyldte voldgrave. Det primære formål med Hammershus var at befæste kirkens magt på Bornholm, men sandsynligvis også at manifestere kronens magt i Østersøen. I 12-13 hundrede tallet og frem spillede borgen en vigtig rolle i magtspillet mellem kirke og konge. Borgen har desuden ved flere lejligheder været erobret af både Svenskerne og Lübeckerne. Efter 1576, hvor borgen igen var på danske hænder, lod man den forfalde, fordi den efterhånden betragtedes som et utidssvarende fæstningsværk, blandt andet på grund af bedre våben. Den blev derfor anvendt som statsfængsel for bl.a. Corfitz Ulfeldt og Leonora Christina Ulfeldt, der blev indsat i 1660. I 1743 blev Hammershus rømmet og derefter anvendt som stenbrud, hvor Bornholmerne kunne hente byggemateriale. I 1822 blev Hammershus ruin fredet.
Læs mere
Adresse: Langebjergvej 84, 3770 Allinge
Se på kort
Öland 239,9 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Dobbeltseng(e)Soveværelse 4Dobbeltseng(e)Soveværelse 5Dobbeltseng(e)Soveværelse 6Dobbeltseng(e)Soveværelse 7Enkeltseng(e)Soveværelse 8Dobbeltseng(e)Soveværelse 9Dobbeltseng(e)ToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 6WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 7WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeAltan og terrasse

Feriebolig Korlino

Hus nr: 257162PL
19
9
300
Husbeskrivelse
Dette hyggelige feriehus i byen Korlino, er meget rummeligt og har god plads til den helt store familie eller en gruppe venner. Huset ligger på en dejlig grund og er bekvemt og moderne indrettet. Tænd op i kaminen og mærk varmen der hurtigt breder sig i hele huset. Husets ejer har gjort sig store anstrengelser for at skabe hyggelige omgivelser. I haven er der grill og bekvemme havemøbler, som I kan slappe af når solen skinner. Jeres børn kan more sig på legepladsen med sandkasse, gynge og en rutsjebane. Omgivelserne er meget rolige og ideelle til cykelture. Der er kun syv km til østersøkysten. Her er der sandstrande ud til den friske Østersø, her kan I tilbringe dejlige badedage ? og gå tur når efterårsvinden rusker. Der er også mange søer i området. Den næststørste by er Slawno der ligger ca. 16 km væk. Vi kan også anbefale et besøg i badebyen Darlowo (20 km). På forespørgsel og mod betaling: morgen- og aftensmad. Vil I holde ferie i rolige og afslappede omgivelser, så vælg dette hus. Nyd de smukke omgivelser, som dette skønne hus ligger i. Huset ligger ikke langt fra PPO298.
Faciliteter
Boligareal: 300 m2
Grundareal: 5000 m2
Antal soveværelser: 9
Dobbeltsenge: 7
Enkeltsenge: 4
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 7
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Køkken
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelseByggeår: 1840Renoveret(år): 2017Hustype: Feriehus 300 m2Byggemateriale: Byggemateriale: Træ/stenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGulv varme: Gulvvarme på badeværelserneGrund: Fælles grund 5000 m2Havemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 6 pladserLegeredskaber: JaKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: Gas/elkomfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 60 lKaffemaskine: JaVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: ParabolRadio: JaPejs: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Forbrugsomkostninger excl.Hest: Rideskole max 5 kmKæledyr: JaElektriske artikler: Internet (kabel, betaling)Placering, udsigt: Indhegnet grund. Hegn 160 Spil, aktiviteter ved huset: Bålplads: VolleyballnetI nærheden: Butik med dyrefoder 10000 : Hundestrand 10000 : Hundeskov 300 : Dyrlæge 27000 Ejer: Brænde kan købesGrill: JaNatur: Tema: Bryllup og fest