kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
400 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Grenen 77,3 km
Grenen er Danmarks nordligste punkt på Skagens Odde. Man kan gå, eller køre derud med Sandormen. Ude på spidsen mødes Skagerrak og Kattegat. Det er en fascinerende oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og det Europæiske fastland og se bølgerne fra de to have, Skagerrak og Kattegat, slå sammen og brydes over Skagens Rev. HUSK: På og omkring Grenen er der badeforbud, på grund af ekstreme strømforhold! Sælerne i området har fuldstændig vænnet sig til de mange mennesker og slapper ofte af på stranden midt i folkevrimlen.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagen Bunkermuseum 78,4 km
Vi giver dig mulighed for at gå på opdagelse i en ægte 2. verdenskrigsbunker. Bunkeren er at finde på Grenen og i bunkeren findes der både filmrum,operationsrum,mandskabsrum,våben osv. Bunkeren er en del af værnemagtens atlantvold og er af typen Regelbau 638 og fungerede under krigen som sanitetsbunker for de sårede tyske soldater.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagens fyr 80,2 km
Et af de første fyr i Danmark blev opført i 1561 i henhold til missive udstedt af Kong Frederik 2. den 8/6-1560. Man opførte fyr på Skagen, Anholt og Kullen. Dette var starten på Det Danske Fyrvæsen. Siden fulgte Det Hvide Fyr, som blev bygget i 1747 og er Danmarks ældste, men ikke i brug længere. I 1858 blev det afløst af Det Grå Fyr, som er Danmarks næst højeste. Skagen Vest Fyr er opført i 1956 og er Danmarks nordligste fyr. Vippefyret er opstillet i 1958, men oprindeligt opført i 1627. Hvert år til Sankt Hans sættes der blus på vippefyret.
Læs mere
Adresse: Fyrstuevej 17, 9990 Skagen
Se på kort
Anchers Hus 80,6 km
Anchers Hus er det smukt bevarede hjem for et af de mest kendte par i dansk kunst, Michael og Anna Ancher og deres datter Helga. Huset står i dag fuldstændig som da Anna Ancher døde i 1935. Familien Ancher flyttede ind i huset på Markvej den 1. maj 1884, året efter Helga blev født. Her indrettede de sig med en meget personlig stil, der var langt forud for deres tid. Den herskende indretningsmode var klunketidens pomponer, tæpper og tunge gardiner, men Ancher-parret skabte et meget personligt hjem med møbler fra mange forskellige tidsaldre og miljøer. Både med lokalt håndværk, souvenirs fra udenlandsrejser og gaver fra lokalsamfundet, fra kongefamilien og internationale berømtheder.
Læs mere
Adresse: Markvej 2, 9990 Skagen
Se på kort
Skagen Museum 80,8 km
Skagen Museum er tegnet af Ulrik Plesner. Her kan man blandt mange kunstnere nyde malerier af Michael og Anna Ancher, P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Holger Drachmann, Carl Locher, Thorvald Bindesbøll, Ulrik Plesner, Christian Krohg og Oscar Björck. Skagens Museum blev bygget i Brøndum Hotels gamle have. Her ligger stadig de to fredede bygninger, Havehuset, hvor Michael og Anna Ancher boede de første år af deres ægteskab, samt det gamle korntørringsmagasin, P.S. Krøyer brugte som atelier. Da museumsbygningen stod færdig i 1928 bestod samlingen af 325 værker. Gennem årene, og ikke mindst efter fusionen med Michael og Anna Anchers Hus og Drachmanns Hus i slutningen af 2014, er den fælles samling nu vokset til næsten 9000 værker.
Læs mere
Adresse: Brøndumsvej 4, 9990 Skagen
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Kungshamn

Hus nr: 505710SE
8
3
140
Husbeskrivelse

Påkostad villa med hög standard samt lugnt och havsnära läge på en återvändsgata i centrala Kungshamn. Ett perfekt hus för den stora familjen eller sällskapet som ställer höga krav på både komfort och läge. Lummig, insynsskyddad trädgård med både gräsmatta för lek och spel samt flera fina uteplatser. Här har ni nära till både bad, nöjen och service!


Villan är i två plan där 1:a våningen rymmer modernt välutrustat kök med matplats, vackert vardagsrum med matsalsdel samt soffgrupp med TV-hörna. Sovrum med dubbelsäng med utgång till den fina skyddade altanen. Här kan ni följa solens väg på himlen eller välja att sitta och läsa en bok i skuggan. I anslutning finns även ett mysigt uterum med vinrankor och skjutbara glasdörrar som ni kan reglera allt efter väderlek. Här kan ni njuta över en god bit mat och dryck även under kyliga kvällar med hjälp av infravärme. På första våningen finns även ett fräscht helkalklat badrum, värmande bastu med separat dusch, tvättstuga samt extra WC.


En trappa upp finns ytterligare två sovrum med vardera en 120 cm bred säng (1-2 personer) och en enkelsäng. Allrum med soffgrupp och Tv-hörna med X-box konsol. Här finns även ett mindre duschrum med WC.


Flera fina badplatser på promenadavstånd, 700 m till bryggbad och c:a. 900 m till barnvänligt långgrunt bad vid populära Fisketången med sin traditionella bebyggelse med sjöbodar och ljugarbänkar. Strosa ner till hamnen där ni kan ta en fisketur eller båttur till vackra Hållö. Ta gärna en kvällspromenad till välkända Smögenbryggan över den vackra bron och upplev ett av Bohusläns mest populära turistmål. Här kan ni shoppa i butikerna, äta gott på någon av serveringarna och insupa nöjeslivet på krogarna.


Ingen uthyrning till ungdomsgrupper - jmf. pkt. 3.3 i hyresvillkoren.


Faciliteter
Boligareal: 140 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 3
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Sauna
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse