kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
12000 m.
Afstand til indkøb
1500 m.
Afstand til by
2500 m.


Nyttige steder

Markeder i og omkring Torrevieja 9,2 km
Spanien er kendt for sine markeder og selvfølgelig er der også markeder i og omkring Torrevieja. Prøv f.eks. at handle madvarer på de lokale markeder, kvaliteten er helt i top og priserne i bund. Onsdag: Et mellemstort marked ved La Mata, som byder på alt i nips og friske grøntsager m.v. Parkering i gaderne kan være svær at finde, men den store grus plads ved markedet, har oftest ledige pladser. Torsdag: Et mindre marked i Dehesa De Campoamor. Markedet ligger langs promenaden så kombiner dine indkøb med en flot tur langs promenaden og nyd udsigten over Middelhavet. Fredag: Markedet i Torrevieja skulle efter sigende være Sydeuropas største grøntsags marked. Markedet har dog også mange andre ting, f.eks. er her et stort udvalg af tøj m.v. Markedet fylder mange gader og lukker kl. 14. Kom tidligt, det kan tage tid dels at parkere og dels at komme rundt på markedet. Pas på ulovlig parkering, bilerne slæbes væk Lørdag: Lørdagsmarkedet ved Playa Flamenca finder du ca. 1 km. fra kysten. Det er muligt at finde en parkeringsplads i nærheden og parkering er gratis. Udvalget er fornuftigt og markedet har en størrelse hvor der er nok at se på uden at det er helt uoverskueligt. Søndag: Søndagsmarkedet Mercadillo El Zoco (også kaldet Zoco-markedet), ved Quesada er et fast marked hvor der er mange faste stande. Udvalget er stort og der er meget stor parkeringsplads lige ved indgangen til markedet. Absolut et besøg værd på en god søndag.
Læs mere
Adresse: Calle San Julián 29, 03181 Torrevieja
Se på kort
Moor's Tower Torrevieja 9,5 km
Moor's Tower er et af Torrevieja's kendetegn. Tårnet er bygget i 14hundretallet og blev anvendt som udkikspost for at holde udkik efter en mulig invasion eller pirater som var aktive i området i den tid. Omkring tårnet er der i dag anlagt en park, Mirador Turistico de la Torre del Moro. I parken er stier og bænke og der er en legeplads til børnene. Der er udsigt over Middelhavet fra parken. Tårnet er renoveret for nogle år siden men det fremgår tydeligt at der er tale om en meget gammel bygning.
Læs mere
Adresse: AV. Alfredo Nobel 1, 03188 Torrevieja
Se på kort
Torrevieja og U-båd, Skonnert og Patruljebåd 10,2 km
Når man nu er på ferie i nærheden af Torrevieja, kan man planlægge en udflugt på promenaden. Her er altid mange spændende oplevelser og i Torrevieja har man kombineret det rå look med den charmerende by og havnepromenaden lige ud til Middelhavet. På promenaden er det muligt at besøge 3 udstillede skibe. Ubåden S-61 Delfin er åben og man kan gå gennem det 57,8 meter lange skib og få et godt indtryk af hvor trange kår mandskabet har haft under sejlads. Skonnerten Pascual Flore er nyeste skud på stammen, en gammel dame som har gennemgået en flot renovering og nu fremtræder som et flot museumsskib. Patruljebåden, Albatros III er også åbent for besøg. Åbningstiderne skal man undersøge inden besøg. Til gengæld er entre gratis, i det mindste i skrivende stund. (dette forhold dog uden garanti)
Læs mere
Adresse: Av del Puerto 1, 03181 Torrevieja
Se på kort
Fuerte de Navidad, Cartegena 56,4 km
Er man i området omkring Cartegena, er det næsten et must, at besøge den smukke gamle by, med en tydelig historie tilbage til romertiden. Her er skønne gågader hvor man både kan nyde en god shopping tur og samtidig opleve den flotte arkitektur i de gamle bygninger. Forte de Navidad er et historisk gammelt fort som ligger ud til havet og det er helt sikkert også et besøg værd. Her vises en kort film om fortets og naturhavnen Cartegena's historie. Når man står på toppen af fortet og nyder udsigten, forstår man hvorfor denne naturhavn har været brugt som sikkert tilflugtssted gennem mange århundreder. Går man en tur rundt om fortet kommer man om til klipperne ned til havet. Her er det en yndet sport for de unge at springe i havet fra klipperne.
Læs mere
Adresse: Pasaje Faro Navidad 2, 30394 Cartagena
Se på kort
Cabo Tiñoso, Kanonstilling 66,0 km
Navarones kanoner. En flot køretur af små veje fører til kanonstillingen, som frem til ca. 1985 var i drift. De to store kanoner og hele fæstningsværket har lagt rammer til en del af filmen Navarones kanoner. Her er en storslåede udsigt, i et helt specielt landskab. En formidabel udsigt over bugten og havet. Gå en tur på et af kanon-rørene og få en fornemmelse af deres størrelse og formåen. Der er gratis parkering og fri entré til dette udflugtsmål.
Læs mere
Adresse: Calle Cabo Tiñoso 1, 30868 Cartagena
Se på kort
Generel info

  Feriebolig Lo Crispin

  Hus nr: 701116ES
  8
  4
  110
  Husbeskrivelse
  Denne pragtvilla er beliggende i Urbanisationen (Lo Crispin)som ligger ca. 1,5 km fra den hyggelige spanske by Ciudad Quesada. Ciudad Quesada har både mange små hyggelige restauranter, cafeér, butikker og supermarkeder. Søndags markedet er berømt blandt danskere fordi der er en dansk bager som sælger friskbagt dansk brød og der er en dansk pølsevogn, ligger ca. 1 km fra huset.

  Er man til Golf ligger der 2 meget flotte og udfordrende golfbaner inden for 5 km, La Finca og La Marquesa.

  Der er ca. 12 km ud til den flotte og dejlige sandstrand ved Balcon al Mar.

  Denne fantastisk flotte og meget rummelige bolig indeholder: I stueetagen, meget stor stue i åben forbindelse med stort veludstyret køkken, 2 dejlige værelser med dobbeltseng, stort badeværelse med brusekabine. 1. sal indeholder, stort soveværelse med dobbeltseng og badeværelse en´suite med spabad samt dejlig stor tagterrasse med udsigt. Kælderen indeholder, stort værelse med dobbeltseng samt stor garage. Der er have med privat swimmingpool og dejlige terrasser, hvoraf en er overdækket. Der er ligeledes grill og udekøkken. Der er sengepladser til i alt 8 personer.

  Der betales for elforbrug.
  Faciliteter
  Boligareal: 110 m2
  Grundareal: 309 m2
  Antal soveværelser: 4
  Dobbeltsenge: 4
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 2
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  Satellit-TV
  DVD afspiller
  CD afspiller
  Radio
  Internet
  Trådløst internet
  Poolbord
  Køkken
  Komfur
  Ovn
  Køleskab
  Fryser
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Wellness
  Swimmingpool
  Udendørs
  Havemøbler
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Ikke-ryger bolig
  Indhegnet grund
  Aircondition
  Husdyr tilladt: Nej