kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
2000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Liseberg 73,8 km
Liseberg er en spændende forlystelsespark som åbnede første gang i 1923. Her er mulighed for mange timers leg og underholdning for alle aldre. Traditionelle legepladser, rutsjebaner, pariserhjul, karruseller, eller få en tur i kaninlandsbanen. Her er optræden af forskellig art, masser af spændende spisesteder og butikker hvor man kan forsyne sig med souvenirs. Parken har 3 sæsoner, sommer- Halloween- og julesæsonen.
Læs mere
Adresse: Örgrytevägen 5, 40222 Göteborg
Se på kort
Grenen 78,2 km
Grenen er Danmarks nordligste punkt på Skagens Odde. Man kan gå, eller køre derud med Sandormen. Ude på spidsen mødes Skagerrak og Kattegat. Det er en fascinerende oplevelse at stå på den yderste spids af Jylland og det Europæiske fastland og se bølgerne fra de to have, Skagerrak og Kattegat, slå sammen og brydes over Skagens Rev. HUSK: På og omkring Grenen er der badeforbud, på grund af ekstreme strømforhold! Sælerne i området har fuldstændig vænnet sig til de mange mennesker og slapper ofte af på stranden midt i folkevrimlen.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagen Bunkermuseum 79,4 km
Vi giver dig mulighed for at gå på opdagelse i en ægte 2. verdenskrigsbunker. Bunkeren er at finde på Grenen og i bunkeren findes der både filmrum,operationsrum,mandskabsrum,våben osv. Bunkeren er en del af værnemagtens atlantvold og er af typen Regelbau 638 og fungerede under krigen som sanitetsbunker for de sårede tyske soldater.
Læs mere
Adresse: Fyrvej 50, 9990 Skagen
Se på kort
Skagens fyr 81,4 km
Et af de første fyr i Danmark blev opført i 1561 i henhold til missive udstedt af Kong Frederik 2. den 8/6-1560. Man opførte fyr på Skagen, Anholt og Kullen. Dette var starten på Det Danske Fyrvæsen. Siden fulgte Det Hvide Fyr, som blev bygget i 1747 og er Danmarks ældste, men ikke i brug længere. I 1858 blev det afløst af Det Grå Fyr, som er Danmarks næst højeste. Skagen Vest Fyr er opført i 1956 og er Danmarks nordligste fyr. Vippefyret er opstillet i 1958, men oprindeligt opført i 1627. Hvert år til Sankt Hans sættes der blus på vippefyret.
Læs mere
Adresse: Fyrstuevej 17, 9990 Skagen
Se på kort
Anchers Hus 81,8 km
Anchers Hus er det smukt bevarede hjem for et af de mest kendte par i dansk kunst, Michael og Anna Ancher og deres datter Helga. Huset står i dag fuldstændig som da Anna Ancher døde i 1935. Familien Ancher flyttede ind i huset på Markvej den 1. maj 1884, året efter Helga blev født. Her indrettede de sig med en meget personlig stil, der var langt forud for deres tid. Den herskende indretningsmode var klunketidens pomponer, tæpper og tunge gardiner, men Ancher-parret skabte et meget personligt hjem med møbler fra mange forskellige tidsaldre og miljøer. Både med lokalt håndværk, souvenirs fra udenlandsrejser og gaver fra lokalsamfundet, fra kongefamilien og internationale berømtheder.
Læs mere
Adresse: Markvej 2, 9990 Skagen
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Lysekil

Hus nr: 501991SE
5
2
50
Husbeskrivelse

I hjärtat av Bohuslän och alldeles på landet utanför sommarstaden Lysekil ligger denna trevliga stuga med smakfull inredning. Fin solig uteplats med utemöbel och grill utanför ingången. På drygt 1000 m har ni den barnvänliga badplatsen vid Trellebystrands camping med sköna salta långgrunda bad från någon solvarm klipphäll eller från pontonbrygga.


Stugan består av vardagsrum med öppen planlösning mot köksavdelningen. Tv med ett utbud av flera kanaler och här har ni även fritt WiFi. Smakfull köksavdelning med de faciliteter som behövs för en bekväm semester. Två sovrum varav ett är föräldrarum med dubbelsäng och det andra med enkelsäng 120 cm bred med plats för 1-2 pers.


Brant stege leder upp till sovloft med två resårmadrasser på golvet. Här är det lågt i tak och är perfekt för barn eller ungdom som vill ha det lite mysigt med någon bok eller dataspel. I ett litet utrymme finns tvättmaskin. Naturligtvis blir uteplatsen en självklar samlingsplats en ljummen sommarkväll. Passa på att njuta av havets läckerheter som räkor, krabba och kräftor och med någon god dryck därtill. Under sommaren finns bussförbindelse till Lysekil från campingen.


Lysekil ligger i hjärtat av Bohuslän med många fina dagsutflykter till flera mysiga kustsamhällen som finns längs kusten både åt norr och söder. Sommarstaden ligger längst ut i havsbandet och ni har nära till havet var ni än befinner er.


Vandra ut på naturreservatet Stångehuvud med fina släta klippor, vackra solnedgångar och upplev friheten som havet ger. I den äldre delen från 17-1800-talet mysig bebyggelse längs den smala gatan mot Norra Hamnen som på senare år blivit en strandpromenad. Här kan ni ta ett dopp i det salta havet från bryggan. Vill ni ta en längre tur som t.ex. Göteborg med den välkända nöjesparken Liseberg med spännande åkattraktioner för små som stora, har vi en bra förbindelse med buss med flera avgångar varje dag.


Välkommen till ett boende i denna trevliga stuga i avkopplande härlig miljö!


Faciliteter
Boligareal: 50 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 2
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse