kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os
[{"search_hash":"sommerhusudlejning210","area_url":"\/sommerhuse-tyskland\/","area_anchortext":"Tyskland","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
1500 m.
Afstand til indkøb
- m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Miniature Wunderland 79,5 km
Verdens største modeljernbane. Wunderland er opført i gamle pakhuse i Hamborg og fylder nu 7000 m². Oplev næsten hele verden, f.eks. Tyskland, Østrig, Amerika, Skandinavien, Schweiz, Italien, Venedig Hamborg og Knuffingen by og Lufthavn. Flyene flyver til og fra, starter og lander, bagage køres til og fra flyene, passager hentes og bringes. Intercity tog køre til og fra de store byer, mens lokaltog servicere de mindre byer. Og bjergbanen stiger højt op i Alperne eller i Grand Canyon. Biler køre, lastbiler levere, brand- og politi-biler rykker ud, masser af mennesker er til open air koncert på stadion, mens der er godt gang i tivoli. Færger sejler rundt og fragtskibe lander gods. Turister er på skiferie i Østrig, sejler i gondol i Venedig, spiller på Casino i Las Vegas, eller hygger sig i Nyhavn i København.
Læs mere
Adresse: Kehrwieder 2-4, 20457 Hamburg
Se på kort
Dannevirke 84,2 km
Gammelt Dansk forsvarsværk bygget øst - vest omkring Slesvig. Mur og vold eksistere stadig og viser tydeligt datidens forsøg på at beskytte sig for fjenden fra syd. Denne lineære, defensive jordvold blev konstrueret tværs over den jyske halvøs smalleste sted blev anlagt 400-500 e.v.t. og blevet herefter gentagne gange istandsat, ombygget og ændret i forløb indtil 1200-tallet. Den blev sidste gang brugt til forsvarsformål under 2. Slesvigske Krig i 1864. Dannevirke regnes for Nordens største fortidsminde og bestemt et besøg værd.
Læs mere
Adresse: Ochsenweg 5, 24867 Dannewerk
Se på kort
Ubåd U 995 110,1 km
Der findes ikke mange steder hvor man kan komme ind i en "rigtig" ubåd, men her er det muligt. Det er en serdeles spændende oplevelse at se og opleve hvad der er af plads og udstyr i en ubåd. U 995 sejlede under 2. verdenskrig og er altså samtidig et stykke gammel historie. Det er den eneste tyske ubåd fra anden verdenskrig, det stadig er muligt at gå ombord i. Båden blev taget i brug i 1943. Ved afslutningen af 2. verdenskrig lå den i Drontheim i Norge og efterfølgende overtaget af Norge. Den blev i en periode brugt af Nato under Norsk flag. I 1965 besluttede den Norske flåde at overdrage U 995 til Tyskland, som et tegn på forsoning. I Tyskland blev den så opstillet som et historisk-teknisk museum, hvor det er meningen man kan se tilbage på 2. verdenskrig s forfærdelser.
Læs mere
Adresse: Strandstraße 92, 24235 Laboe
Se på kort
Flensborg 113,6 km
Flensborg er en gammel dansk by, grundlagt i 1100-tallet ved Flensborg Fjord. Omkring 1400-tallet opførte Margrethe den 1. Slottet Duborg. Senere døde hun af pest på et skib i Flensborg Havn. Omkring 1500-tallet oplevede byen sin første velstandsperiode og her var nu omkring 5000 indbyggere og en handelsflåde på 200 skibe. Indbyggertallet er steget jævnt gennem årene og i dag er her godt 90.000 indbyggere. Flensborg er i dag en stor handels by med smukke gamle historiske bygninger, en flot gågade med spændende butikker, et spændende havnemiljø. Her er masser af gode spisesteder. Hvert år er her stort traditions rigt julemarked.
Læs mere
Adresse: Am Kanalschuppen 1, 24937 Flensborg
Se på kort
Gendarmstien 117,9 km
Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste vandreruter. Den 74 kilometer lange kystvandrerute langs Flensborg Fjord, er inddelt i fire dagsetaper: Bjerg-, Tegl, Krage- og Strand-etapen. Hver etape bugter sig langs fjordens kyster og byder således på et varieret og til tider kuperet landskab. På vandreruten har man rig mulighed for at opleve sjældne planter og dyr samt mange interessante biotoper og landskaber – fra orkideer, frøer og fugle til tunneldale, klinter og stenrev. Samtidig kan man gå på opdagelse i historien og de mange myter og sagn, der knytter sig til Gendarmstien og grænselandet. Gendarmernes opgave var at holde udkig efter smuglere, som forsøgte at bringe varer ind i eller ud af landet uden at betale den told, der gennem århundreder var en af Danmarks vigtigste indtægtskilder. Grænsegendarmeriet blev dannet i 1839. I 1958 overgik grænsekontrollen til politiet, og gendarmkorpset var historie efter mere end 100 års virke. I dag er Gendarmstien et spændende historisk minde.
Læs mere
Adresse: Wassersleben 8A, 24955 Harrislee
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Otterndorf

Hus nr: 504826DE
6
3
83
Husbeskrivelse

1. række. Dette luksussommerhus i dansk byggestil giver fra huset og
grunden gæsten udsyn over det flotte landskab og vandet i Vand- og
Landskabsparken i Otterndorf. Huset fremstår lyst og indbydende med store
panoramavinduer, moderne møbler og mange bekvemmeligheder. Slap af i
husets eget spabad med plads til 2 personer eller i saunaen. Otterndorf
er et tiltalende feriested omgivet af flot natur, som I kan opleve fra
kanoen, der er til rådighed ved huset (brug af kano foregår på lejers
eget ansvar og forsikring).


Depositum ved ungdomsgrupper er 500 Euro pr person.


Faciliteter
Boligareal: 83 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: 1
Barnestole: 1
Antal badeværelser: 
Antal toiletter: 1
Underholdning
TV
DVD afspiller
CD afspiller
Køkken
Microbølgeovn
Kaffemaskine
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Sauna
Spa
Udendørs
Grill
Antal liggestole: -
Diverse
Havudsigt
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse