kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning212","area_url":"\/feriehuse-ungarn\/","area_anchortext":"Ungarn","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
3000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Venedig 460,1 km
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Soveværelse 4Enkeltseng(e)Soveværelse 5Enkeltseng(e)Soveværelse 6Dobbeltseng(e)Soveværelse 7Dobbeltseng(e)Soveværelse 8Dobbeltseng(e)Soveværelse 9Dobbeltseng(e)ToiletWC.Uden håndvaskToiletWC.Uden håndvaskToiletWC.Uden håndvaskToiletWC.Uden håndvaskToiletWC. Varmt og koldt vandToiletWC. Varmt og koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 6Badeværelse 7Badeværelse 8Badeværelse 9Terrasse el. lignendeOverdækket terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse

Feriebolig Pokvárpuszta

Hus nr: 206646HU
20
9
900
Husbeskrivelse
Har du altid haft en drøm om bare en gang i livet at prøve at bo på et slot, at ride over slottes jorde på hesteryg og slappe af i familiens skød? Værsgo ? vi opfylder din drøm! Kun få kilometer syd for den populære by Györ og halvvejs mellem Wien og Budapest, som nok er den mest berømte af Donaumetropolerne, ligger dette eventyrlige ferieslot. Slottet ligger på et vidtstrakt areal på over 60 ha, som er præget af en duftende natur med enge og dybe skyggefulde skove. En betagende uberørt natur der vil fortrylle jer. Husets indre er omhyggeligt indrettet med møbler og meget andet i samme tudorstil som slottet er bygget i. I vil blive begejstrede for den gode plads, som der er meget af både ude og inde. Her kan den enkelte altid finde plads til ro og fordybelse ? ligesom der er god plads til at være sammen alle sammen, på samme tid. Her kan du føle dig som en greve eller baron, når du sidder i kortværelset og spiller et parti skak. Eller læs en god bog i helt rigtige omgivelser, slottets bibliotek. Skulle en af feriegæsterne være musikalsk, så er flygelet stemt og parat til ?An der schönen Blauen Donau?. Husets egen berider Laci, hjælper gerne familiens børn til en tur på hesteryg ? for naturligvis er der heste opstaldet på et slot. Desuden kan I holde jer i form også i ferien med en svømmetur i den indendørs pool, slappe af i saunaen, tage en pot billard, spille bordfodbold eller gå til den i fitnessapparaterne. Udenfor er der minigolfbane, tennisbane, legeplads samt et spil udviklet af slottets ejer: fodgolf ? hvad mon det handler om? Til slottet hører også fem cykler som I kan benytte til at udforske den store grund med. Hvis I overhovedet har lyst til at bevæge jer udenfor slottets grund, så besøg den berømte barokby Györ. Her er meget at se og opleve. Der skal betales for omkostninger til varme på stedet.
Faciliteter
Boligareal: 900 m2
Grundareal: 60000 m2
Antal soveværelser: 9
Dobbeltsenge: 4
Enkeltsenge: 6
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 9
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Sauna
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: 1