kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning267","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning327","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/roemoe-kongsmark\/","area_anchortext":"Kongsmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning319","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-romo\/","area_anchortext":"R\u00f8m\u00f8","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning331","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-romo\/","area_anchortext":"R\u00f8m\u00f8","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning347","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-ved-vesterhavet\/","area_anchortext":"Vesterhavet","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Sild (Ø) 28,8 km
Øen Sild ligger i Vadehavet, syd for Rømø. Sild er tysk og er den 4. største ø i Tyskland. (99 km²) Man kan sejle til Sild og ellers få bilen med biltog fra Tyskland. Sild har været beboet siden den yngre stenalder. I dag er øen fortrinsvis en turistø, . Man siger her er plads til alle, lige fra vandrere og til milionærer. De dyreste huse i Tyskland ligger på Sild. Her er ca. 40 km sandstrand. På udvalgte steder opsættes der hvert år op mod 11.000 strandkurve til badegæsterne. Øens kultur er præget af både Tysk, Dansk og Frisisk kultur. Sild har egen lufthavn med direkte forbindelse til flere af de store byer i Tyskland
Læs mere
Adresse: Bahngelände 333H, 25980 Sylt
Se på kort
Nolde´s Museum 31,1 km
Emil Nolde eller Hans Emil Hansen var en tysk kunstner, men med dansk-frisiske rødder. Nolde blev uddannet som træskærer og designer i Flensborg. Efter læretiden rejste han meget og kom blandt andet til Kina og Japan. I en periode malede Nolde især religiøse motiver. Nolde var i årene 1906-07 medlem af kunstnergruppen Die Brücke (Broen). På trods af Noldes sympati for nazismen og medlemskab af partiet, erklærede nazisterne hans kunst som degenereret. Han blev pålagt maleforbud i 1941. og turde derfor ikke male oliemalerier, da farverne kunne lugtes. I stedet malede han akvareller, som vi i dag kender som de umalede billeder. I 1957 omdannede man Emil Nolde´s villa til museum, udelukkende for hans kunst. Emil Nolde er i dag kendt for sine farvestrålende malerier og akvareller. Han er en af de største tyske ekspressionistiske malere.
Læs mere
Adresse: Seebüll 31, 25927 Neukirchen
Se på kort
Gram Slot 37,5 km
I det herrens år 1231 blev det skrevet i jordebogen, at Kong Valdemar ejede jord for 10 mark guld i Gram. Det var mange penge dengang – og det var starten på Gram Slot. I Middelalderen var Gram Slot en vigtig borg. For lige her ved Gram førte landevejen mellem Haderslev og Ribe over Gram Å, så her kunne man opkræve told af alle de mange vejfarende og købmænd, der skulle forbi med deres varer. Og der var mange, for ruten mellem Haderslev og Ribe var – og er – den korteste afstand mellem Lillebælt og Vesterhavet. I dag er slottet en moderne virksomhed, med egen koncertsal, eventplads med plads til 50.000 gæster, slotskøkken og ferielejligheder, her er rundvisning på slottet, og endelig er slottet ramme om et af Danmarks største økologiske landbrug. I dag er slottet åbent for offentligheden. Her er gårdbutik og café. Og det er muligt at leje en ferielejlighed, i de gamle tilhørende ejendomme, f.eks i chaufførboligen, eller mejeribestyrer boligen, eller i den gamle avlsgård. Se venligst Grams Slots hjemmeside for yderligere info.
Læs mere
Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram
Se på kort
Fiskeri og Søfartsmuseet 40,7 km
Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg byder på spændende oplevelser for hele familien. Museet er delt ind i forskellige udstillinger: Gå en tur gennem saltvandsakvariet - du kan ikke undgå at fascineres af fiskenes geniale tilpasninger til et liv i vand. I udstillingen fortælles om fiskeriet på de forskellige arter, og du kan møde akvariepersonalet og få mere at vide om fisk og havdyr. I det lave bassin i midten er det tilladt at røre ved fiskene: hajer, rokker og krabber. I oceanariet kan man blandt andet se sømrokker, helleflyndere, rødhajer, havål, guldbrasen og torsk. I sælariet vises de to sælarter, der træffes i vore farvande. Spættet sæl der er den mest almindelige art, og den mere sjældne gråsæl. Sælerne kan ses både fra bassinkanten og gennem en 15 m bred undervandsrude. Fiskeri- og Søfarts museet er et landsdækkende specialmuseum for dansk fiskeri og dækker det historiske fiskerierhverv i alle aspekter – fra middelalderens store sildefiskeri i Øresund til nutidens forsøg på at bevare et bæredygtigt fiskeri i Nordsøen. Udstillingen "Vadehav og Verdenshav" fortæller om søfarten i det danske Vadehav fra vikingetiden til i dag. Hovedpunkter i historien er Ribe, Fanø og Esbjergs søfart. Frilandsudstillingen viser, hvordan kystfiskerlejer, småhavne og træskibsværfter så ud i årene omkring 2. Verdenskrig. Alt er bygget op ved hjælp af originale bygninger, som er flyttet fra Esbjerg havn til museet samt ved rekonstruktioner af huse, som tidligere har ligget på havnen eller langs kysten. Dertil kommer en mængde fartøjer, hvoraf nogle kan ses på kystlandingspladsen og andre på værft eller i havnen, mens en række mindre fartøjer udstilles i åbne magasiner i et par af værftsbygninger.
Læs mere
Adresse: Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg
Se på kort
Tirpitz stillingen 52,2 km
Som en del af Atlantvolden påbegyndte den Tyske besættelsesmagt i 1944 at opføre kanonstillingen Tirpitz ved Blåvand. Den skulle sammen med batteri Grådyb på Fanø sikre indsejlingen til Esbjerg havn. Planen var, at Tirpitz skulle være operations klar i september 1945. Det blev den aldrig, dels fordi befrielsen kom i Maj 1945 og og dels fordi en del af materialet ikke kom frem. Blandt andet lå de fire kanonrør på Guldager station ved Esbjerg. Broerne ved Varde kunne ikke bære de 111 tons tunge kanonrør. I dag er der opført et nyt, stort og spændende museum over de gamle rester af Tirpitz.
Læs mere
Adresse: Tirpitzvej 1, 6857 Blåvand
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

  Feriebolig Rømø

  Hus nr: 507367DK
  12
  6
  248
  Husbeskrivelse

  En perle i absolut topklasse indenfor velvære, komfort og luksus. Huset
  er opført i eksklusive materialer som blankpoleret granit på gulve og
  bordplader, moderne rustikke bygningsmaterialer og meget flotte
  lyseffekter i såvel opholdsrum, aktivitetsrum og overdækket terrasse.
  Beliggende på ugenert grund med flot lyngbevoksning for enden af lukket
  vej.


  For at bevare husets høje standard er bestilt afrejserengøring
  obligatorisk. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.


  I det imponererende poolrum med 6-personers spabad og swimmingpoolen
  (3,5 x 5,2 x 1,5 m) med modstrømsanlæg/svømmetræner og foruden den store
  8-10 personers sauna vil I blive præsenteret for ægte tyrkisk dampbad
  med indlagt varme i bænke.
  Energibesparende varmepumpe installeret til pool- og rumopvarmning.


  Gode, rummelige soveværelser og nydelige moderne badeværelser med god
  skabsplads. Flere af værelserne har eget tv. Et af badeværelserne har
  dobbelt brusekabine med sidedyser til vandmassage.


  Stor, lys og rummelig opholdsstue og køkken. Energibesparende brændeovn
  til træpiller, stereo surround sound, video, dvd-afspiller og særdeles
  komfortabelt køkken - grovkøkken med alt i hårde hvidevarer og stor
  frysekapacitet i "Amerikaner" køle-fryseskabet, der også laver
  isterninger og iskoldt drikkevand.


  Det store vinduesparti i stuen giver adgang til 3,5 x 4 x 5,5 m terrasse
  til grillaftener og videre til ca. 250 m² åbne terrasser. Til børn og
  voksne er der også udendørs aktiviteter: stor legeplads, flot
  beach-volleybane og havetrampolin (brug af denne sker på lejers eget
  ansvar/forsikring).


  Man glemmer næsten alle naturoplevelserne og den hvide sandstrand på
  Rømø.


  Rømø er kendt for sine kilometerlange og kilometerbrede badestrande samt
  et naturskønt landskab bestående af lange klit- og engbælter. Over 90%
  af øen er ren natur med store, fredede områder og desuden findes der en
  af Europas bredeste og fineste strande, der flere steder er 3 km brede.
  De fleste steder kan I køre bilen helt ned til vandkanten. Her findes
  alle mulige former for vandsport.


  Rømø byder på mange seværdigheder, som f.eks. Kommandørgården, en flot
  rødstensbygning med udlænger fra det 18. århundrede. Beboelsesrummene
  har vægge, lofter og døre prydet med malerier og hele vægge dækket af
  hollandske fliser. Ved den lille kirke kan I også på de overdådigt
  udsmykkede gravstene finde vidnesbyrd om de mange kommandørfamilier, der
  har levet på Rømø. Rømø er andet end strand. Der er også store lyngheder
  som blomstre i et fantastisk lilla tæppe i august og september måned.
  Ligeledes kan I på en blæsende dag søge ly i en af de mange små
  plantager, hvor der er flere afmærkede stier og udsigtspunkter.


  Rømø Kirke mellem Kongsmark og Havneby har 5 kirkeskibe, der er skænket
  af kaptajner, som har været i havsnød men slap med livet i behold. Der
  er også gode ridemuligheder på bl.a. Rømø Ranch, der tilbyder ture på
  stranden.


  Rømøs bagland har et væld af oplevelser at byde på. To af Danmarks
  ældste byer, Ribe og Tønder, indbyder til et besøg. Legoland ligger kun
  ca. 1,5 times kørsel væk. En udflugt til Sild med Rømø- Sild færgen
  gennem Vadehavet er i sig selv en stor oplevelse.


  Faciliteter
  Boligareal: 248 m2
  Grundareal: - m2
  Antal soveværelser: 6
  Dobbeltsenge: -
  Enkeltsenge: -
  Ekstrasenge: -
  Køjepladser: -
  Sovesofaer: -
  Barnesenge: -
  Barnestole: -
  Antal badeværelser: 2
  Antal toiletter: -
  Underholdning
  TV
  CD afspiller
  Internet
  Køkken
  Komfur
  Microbølgeovn
  Husholdning
  Opvaskemaskine
  Vaskemaskine
  Tørretumbler
  Wellness
  Swimmingpool
  Sauna
  Spa
  Udendørs
  Antal liggestole: -
  Diverse
  Ikke-ryger bolig
  Husdyr tilladt: 1
  Ekstra beskrivelse