kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning212","area_url":"\/feriehuse-ungarn\/","area_anchortext":"Ungarn","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
6000 m.
Afstand til indkøb
500 m.
Afstand til by
4000 m.


Nyttige steder

Venedig 469,4 km
Venedig (Venezia på Italiensk) er én af de byer som man bør besøge og opleve. Den helt specielle stemning det giver, når der ikke er gader med biler, men kanaler i alle mulige størrelser og med alverdens former for både. Mest berømt er Gondolerne. Venedig rummer utallige muligheder for at opleve kunst, historie, mode, shopping, mad og drikke i mange afskygninger og prislag. Man kan bevæge sig rundt til fods, i en labyrint af snævre stræder, over utallige torve og pladser og på byens 400 broer. Eller man kan tage en taxi (båd), eller komme med den lokale bybus(båd), eller prøve en sejltur i gondol (båd). Hvis man vælger at sejle i gondol, skal man sørge for at aftale en fast pris med gondolieren, - det kan ellers blive dyrt. Venedig er grundlagt på 118 små øer i det 5 århundrede. Husene er opført på pæle. Man kan komme til Venedig endten med båd, bil eller tog. Fra fastlandet er der bygget en dæmning og når man når Venedig er der en station og nogle store P-huse. Herefter foregår det enten til fods eller med båd. Venedig blev i 1987 opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Læs mere
Adresse: Sestiere di San Marco 312, 30124 Venezia
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)ToiletWC. Koldt vandBadeværelse 1WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse

Feriebolig Siófok Kiliti

Hus nr: 132529HU
5
2
100
Husbeskrivelse
Indbydende feriehus i rolige omgivelser i en forstad til den livlige badeby Siofok. Huset er enkelt og praktisk indrettet, med både opvaske- og vaskemaskine. Desuden behøver I hverken tænke på rengøring eller sengelinned, det hele er inklusive. I kan få serveret morgenmad, mod bestilling og betaling. I kan prøve kræfter med at lave en ægte ungarsk gullasch i den helt autentiske Bogracs, som er en kogekedel på ben, der opvarmes over et bålsted. Et skønt hus til en afslappet ferie, eller en aktiv ? alt efter jeres helt personlige ønsker. Ejer bor separat på nabogrunden.
Faciliteter
Boligareal: 100 m2
Grundareal: 115 m2
Antal soveværelser: 2
Dobbeltsenge: 1
Enkeltsenge: 1
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: 1