kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning267","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning295","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/sommerhus-skagen\/","area_anchortext":"Skagen","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}},{"search_hash":"sommerhusudlejning297","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/hirtshals\/","area_anchortext":"Hirtshals","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning184","area_url":"\/sommerhuse-danmark\/","area_anchortext":"Danmark","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Badestrande omkring Skagen 430 m
Rundt om Skagen finder du 60 km lækker hvid badestrand. Ved Skagerrak (vest) er bølgerne større, vandet lidt dybere og strømmen stærkere end ved Kattegat. Det er lidt sjovere at bade her, men det bør ske med forsigtighed og respekt for naturens kræfter. De brede sandstrande indbyder til solbadning, leg og sjov for alle. Ved Kattegat (øst) er den blide kyst. Strandene her er bilfri, lavvandede og særdeles børnevenlige. Der er klitter med dejlige solgryder og her er ofte læ. Ved fralandsvind bør badedyrene og luftmadrasserne blive på det tørre. De blå flag fortæller, at badevandet er af højeste kvalitet. Kattegatstrandene er rige på opskyllede strandskaller og konkylier eller du kan være heldig at finde rav. HUSK: Det er forbudt og forbundet med livsfare, at bade ved Grenens spids, på grund af strømforholdene.
Læs mere
Adresse: Solnedgangen 2, 9990 Skagen
Se på kort
Gammel Skagen 437 m
Gammel Skagen ligger som en perle lidt vest for Skagen by. Det var her det oprindelige Skagen begyndte som et lille fiskerleje i sin tid. Gammel Skagen bliver også kaldt for Højen, men denne betegnelse bruges dog ikke så meget mere, nye tilflyttere foretrækker betegnelsen "Gammel Skagen", da denne angiveligt udtrykker et mere eksklusivt image. Det kan stærkt anbefales at besøge Gammel Skagen, her kan du opleve en mere afslappet og rolig stemning end det hektiske traditionelle ferieliv i Skagen centrum. Oplev solnedgangen fra "solnedgangs pladsen", helt ude ved Vesterhavet, eller gå op på "kikkerbakken" lige bag byen, hvor det imponerende Sømærke stadig står.
Læs mere
Adresse: Sommervej 1, 9990 Skagen
Se på kort
Den tilsandede Kirke 2,1 km
Den tilsandede Kirke, hvis navn er Sct. Laurentii kirke, blev opført i slutningen af 1300 tallet. Den fungerede som sognekirke i godt 400 år, men sandflugten tog til og i 1795 fik man tilladelse af kongen til at nedlægge kirken. Kirkeskibet blev herefter revet ned og materialerne blev genbrugt i andre byggeprojekter. Tårnet lod man dog stå og det blev blandt andet brugt som sømærke. I dag er sandflugten ophørt. Kun tårnet står tilbage, men man har markeret den gamle kirke. I sommermånederne arrangeres der friluftgudstjenester hver torsdag kl. 19.30 Kirken er beliggende i skoven umiddelbart syd for Skagen og er et yndet udflugtsmål. Ved P-pladsen er der en kiosk og toiletter.
Læs mere
Adresse: Gamle Landevej 63, 9990 Skagen
Se på kort
Anchers Hus 4,1 km
Anchers Hus er det smukt bevarede hjem for et af de mest kendte par i dansk kunst, Michael og Anna Ancher og deres datter Helga. Huset står i dag fuldstændig som da Anna Ancher døde i 1935. Familien Ancher flyttede ind i huset på Markvej den 1. maj 1884, året efter Helga blev født. Her indrettede de sig med en meget personlig stil, der var langt forud for deres tid. Den herskende indretningsmode var klunketidens pomponer, tæpper og tunge gardiner, men Ancher-parret skabte et meget personligt hjem med møbler fra mange forskellige tidsaldre og miljøer. Både med lokalt håndværk, souvenirs fra udenlandsrejser og gaver fra lokalsamfundet, fra kongefamilien og internationale berømtheder.
Læs mere
Adresse: Markvej 2, 9990 Skagen
Se på kort
Skagen Museum 4,1 km
Skagen Museum er tegnet af Ulrik Plesner. Her kan man blandt mange kunstnere nyde malerier af Michael og Anna Ancher, P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Holger Drachmann, Carl Locher, Thorvald Bindesbøll, Ulrik Plesner, Christian Krohg og Oscar Björck. Skagens Museum blev bygget i Brøndum Hotels gamle have. Her ligger stadig de to fredede bygninger, Havehuset, hvor Michael og Anna Ancher boede de første år af deres ægteskab, samt det gamle korntørringsmagasin, P.S. Krøyer brugte som atelier. Da museumsbygningen stod færdig i 1928 bestod samlingen af 325 værker. Gennem årene, og ikke mindst efter fusionen med Michael og Anna Anchers Hus og Drachmanns Hus i slutningen af 2014, er den fælles samling nu vokset til næsten 9000 værker.
Læs mere
Adresse: Brøndumsvej 4, 9990 Skagen
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Skagen

Hus nr: 502983DK
6
3
97
Husbeskrivelse

Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen


Eksklusive ferieboliger med den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. Den
smagfulde indretning med interiør fra Philippe Starck og B&O indbyder
til ferie for voksne.Om Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen


I Krøyer’s eksklusive ferieboliger oplever du den helt rigtige stemning
af Gl. Skagen. I de charmerende skagengule huse bor du få hundrede meter
fra hav, strand og klit, med alt inden for rækkevidde; restauranter,
kunstmuseer, gallerier og fantastiske shoppingmuligheder.


Ferieboligernes smagfulde indretning emmer af luksus med interiør fra
Philippe Starck, lyd fra B&O, køkkener fra Gaggenau og møbler fra Casa
Marc Italy indbyder til ferie for voksne. Pejsen i stuen sørger for den
rette stemning, når mørket sænker sig. Slap af med en bog på den private
terrasse eller forkæl din bedre halvdel med en tur i swimmingpool og
spabad.


Lyset er helt fantastisk på toppen af Danmark. Skagens afvekslende natur
er præget af hav og kilometerlange, hvide strande. Tag en tur til
Danmarks nordligste punkt, Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat
mødes, eller besøg en af de mange andre attraktioner i området.
Flagbakken er et paradis for fuglekiggere. Hold badeferie om sommeren i
en af Danmarks mest traditionsrige og charmerende feriebyer eller nyd
naturen på en vandretur i de snedækkede klitter om vinteren.


Bemærk at Danland Krøyers Gl. Skagen er røgfrit.


Sommerhus i Skagen


Kan du mod forventning ikke finde den ønskede feriebolig til dit ophold på Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen, så kan du prøve at søge efter et sommerhus i Skagen her.


Faciliteter
Boligareal: 97 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Internet
Køkken
Komfur
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Swimmingpool
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Ikke-ryger bolig
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelse4 vær.