kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning196","area_url":"\/hytter-norge\/","area_anchortext":"Norge","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
150 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Kristiansand Dyrepark 407,5 km
Kristiansand Dyrepark er den anden mest besøgte attraktion i Norge. Her kan man opleve næsten alle mulige slags dyr og bland andet se dem blive fodret. Foruden dyreparken er her forlystelsespark, med mange forskellige afdelinger. Man kan besøge Hakkebakkeskoven, eller Kardemomme By, eller er vejret til det er badelandet altid et besøg værd. Foruden dyre fodring kan man opleve forskellige præsentationer af forskellige dyr, her er underholdning i de forskellige afdelinger og her er aftenforstillinger. Det er muligt at overnatte i dele af parken og her er masser af mulighed for at spise i løbet af dagen på mange forskellige spisesteder. Læs mere om dagens program på parkens hjemmeside og bestil også biletter her.
Læs mere
Adresse: Dyreparkveien 3, 4636 Kristiansand
Se på kort
Hunde skove i Danmark 538,2 km
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
De 5 baderegler 625,3 km
Følg de 5 baderåd Havet er en voldsom naturkraft, som kræver, at vi omgås det med opmærksomhed. Derfor har TrygFonden sammen med Dansk Svømmeunion udviklet 5 enkle baderåd, der indeholder de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du færdes på stranden. De 5 råd samler og forenkler de mange baderåd, vi har hørt gennem tiden og skaber opmærksomhed omkring de vigtigste forudsætninger for, at du kan nyde livet på stranden uden at sætte det på spil. 1. Lær at svømme 2. Gå aldrig alene i vandet 3. Læs vinden og vandet 4. Lær stranden at kende 5. Slip ikke børnene af syne
Læs mere
Adresse: Badevej 27, 6950 Ringkøbing
Se på kort
Generel info

Feriebolig Stavang

Hus nr: 502181NO
6
2
81
Husbeskrivelse

Moderne leilighet i rorbustil. Beliggende i sjøkanten ved fjord og åpent hav ved Stavfjorden i Stavang, Flora kommune.


Rorbuleiligheten er i 2. etasje, og rorbuleilighet 48791 ligger i 1. etasje. Her har du alle muligheter til å fiske som du måtte ønske; havfiske, fiske i fjorden eller fiske i elv. Det er mange bademuligheter i området.
Rorbuleiligheten er meget godt utstyrt med moderne kjøkken, trådløs internett, Tv med 400 tyske/europeiske/norske kanaler og god standard på møbler og rorbua. Det er 2 soverom, begge rom inneholder to senger som man settes sammen til dobbeltsenger. Sengene er av god kvalitet.


Like utenfor rorbuleiligheten så finnes det umiddelbar tilgang til brygge, båt og overbygd fiskefileteringsbenk med tak, lys og vann. Du kan grille ved bryggeområdet, hvor det er tilgang til hagemøbler og egen uteterrasse med terrassevarmer.


Det er 3 båter til utleie, spesifiser hvilken båt du ønsker å leie.
Båt nummer 1 er en 17 fots Hansvik med 25 HK Yamaha 4-taktsmotor.
2 båter er av type: Hobby 555 19 fots 50 HK Suzuki 4-taktsmotor, kartplotter/gps/ekkolodd, 8 stangholder, (nytt i 2018)
Regatta redningsvester og stangholdere er inkludert i prisen når du leier en båt.


Ønsker du en havsafaritur med båten Goldfish Tender og med en personlig guide så kan det bestilles. Denne båten er i utgangspunktet kun til guidet turer. Ønsker du å leie ei snekke kan dette forespørres ved bestilling av ferie leiligheten eller i god tid i forkant.


Det er fiskevann 2 km fra rorbuleiligheten og det er bilvei helt frem. Du kan også kjøpe fiskekort, og fiske i elva Svardalselva som ligger i nærheten. Det er også turløype og merket sti til Skålefjellet (964 m.o.h). Turløypa er lett og passer alle. Den lokale butikken er 150 meter i luftlinje fra huset, med godt utvalg av matvarer og fiskeutstyr. Her får man også kjøpe drivstoff til båtene.


Stavang har egen fiskeutstyrsbutikk med salg og utleie av fiskeutstyr m.m. på forespørsel. Det er 15 min med båten eller bilen til helleristninger langs sjøen. Og 20-25 min med båten til Florø, hvor det er en stor gjestehavn du kan ha båten liggende mens du tar en tur i byen. Puber på Svanøya 5-6 min med båten eller øya Askrova 10 min med båten.


Området for sjøfiske utenfor Stavang er solrikt, har lite vind og nedbør. Makrell og sildestimer går direkte forbi huset rorbuleiligheten ligger i, og inn i bukta der småbåthavna er, spennende fiskemuligheter. 20 m fra land kan man fiske flyndre på 5-20 m dybde. Området byr på godt fiske etter Steinbit og Breiflabb. Om høsten i september og oktober kan man lyse og rake krabbe (fangstmetode). Man kan kjøre med båten i smule farvann helt til Førde. Det er 30 min med båten til gytefeltet for torsk på Vevring, et av Norges store gytefelt for torsk. Godt sjøfiske hele året, ofte er det stille på sjøen i månedene januar, februar, mars og april, når innsiget av torsken fra havet byr på eventyrlige fiskeopplevelser.


Det er mulig å reise med fly til Bergen og videre med hurtigbåt fra Bergen til Florø, eventuelt direkte til Stavang (på forespørsel). Alternativt med fly til Florø.


Faciliteter
Boligareal: 81 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 2
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 1
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej