kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
1000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Krigsskibet Vasa 66,6 km
Den Svenske Kong Gustav 2, Adolf havde stærkt brug for nye krigsskibe. I 1624 indløb ordren om, at bygge nye skibe, og Vasa skulle blive et at verdens mest slagkraftige, blandt andet med over 48 nye bronzekanoner på to dæk. I 1628 Var Vasa klar og stod stolt ud af havnen i Stockholm, mens titusinder fulgte det fra land. Efter kort tid blev sejlene sat, en kanonsalut blev affyret, Vasa kom fri af havnens beskyttende klipper og blev ramt af et mildt vindstød. En konstruktionsfejl gjorde, at Vasa fik kraftig slagside af vindpustet og kæntrede, og gik til bunds.Her lå skibet til det blev hævet i 1961 og kan i dag ses på Vasa museet i Stockholm.
Læs mere
Adresse: Galärvarvsvägen 14, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
ABBA museet 66,8 km
Er man ABBA fan er det helt klart et besøg værd. Alle fire medlemmer har bidraget med genstande til udstillingerne. Med en audioguide kan de besøgende lytte til ABBA´s beretninger og minder fra karrieren. Samtlige ABBA-medlemmer har desuden mulighed for at ringe til en rød telefon i museet for at tale med besøgende. Museet viser rekonstruerede miljøer knyttet til ABBA. I milljøerne vises originale genstande fra ABBA´s karriere, og interaktive indslag giver besøgende mulighed for for eksempel selv at prøve at optræde på scenen med gruppen, synge i studio eller svare på en quiz. Alle resultater kan hentes via en stregkode på entrebilletten. Blandt de rekonstruerede miljøer findes Polar Studios, hvor ABBA indspillede sange fra 1978. Der står et piano, der er forbundet med et piano i Benny Anderssons nuværende studio. Når Andersson spiller i sit studio, begynder museets piano også at spille.
Læs mere
Adresse: Djurgårdsvägen 68, 115 2 Stockholms kommun
Se på kort
Astrid Lindgrens Verden 171,4 km
Astrid Lindgrens Verden (Värld) er en 130.000 m² stor forlystelsespark i Astrid Lindgrens fødeby, Vimmerby i Småland. Parken er en temapark med miljøer fra Astrid Lindgrens børnebøger. Her kan man møde og lege med Pippi Langstrømpe eller Emil fra Lønneberg, eller gå på opdagelse i Mattisborgen. Du kan se og opleve Brødrene Løvehjerte eller Ronja Røverdatter eller Karlsson på taget eller Madicken. Du kan lege i Bulderby, eller på Ballademagergade, eller i Den lille lille By. Her er teater og mange andre spændende oplevelser til en skøn dag i børnehøjde.
Læs mere
Adresse: Fabriksgatan 8, 59885 Vimmerby
Se på kort
Öland 271,1 km
Øland ligger i Østersøen, øst for Småland og er Sveriges næst største ø. På Øland er der ca. 13.600 kendte fortidsminder. Øland domineres af den steppeagtige slette, Store Alvaret, som er 37 km lang og 15 km. bred. Det er et næsten fladt landskab skabt på uigennemtrængeligt og meget kalkholdigt undergrund. Sammen med øens fastlandsprægede klima har det skabt enestående vækstbetingelser for talrige plantearter som ellers kun vokser på stepperne i Østeuropa. Hele området er på UNESCO´s Verdensarvliste. Øland er forbundet til fastlandet med bro
Læs mere
Adresse: 943 , 386 3
Se på kort
Tivoli - København 463,7 km
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Generel info

Feriebolig Stjärnhov

Hus nr: 504856SE
6
3
135
Husbeskrivelse

Arkitektritad villa med genomgående exklusiva materialval och mycket hög standard, 70 m från sjön Malsnaren.


Stort trädäck med strålande sjöutsikt löper runt hela fastigheten och här finns bubbelpoolen för skön avkoppling. I övrigt är tomten plan och barnvänlig.


Invändigt är villan utrustad med golvvärme. I samtliga våtutrymmen ligger vit italiensk Tarantinomarmor. I vardagsrum, samtliga sovrum, kök och innerhall ett gediget ekplankgolv. Det 45 m² stora vardagsrummet har en takhöjd på över 5,5 meter och där finns en dansk braskamin i rummets mitt. På väggen hänger en 52 tums platt tv med DVD och satellitkanaler. Genomgående infällda spotlight i hela huset med armaturer från Floss & Jung.


Vitt högblankt kök med bänkskiva i svart granit, fullt utrustat med bl a dubbel kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll. I matsalen står ett franskt, massivt lantbord, med matplats för upp till 10 pers.


Masterbedroom har dubbelsäng från CarpeDiem och utgång till terrassens baksida. I taket hänger en vacker kristallkrona, platt-tv samt DVD spelare.


I sovrum 2 finns även där en dubbelsäng och strålande sjöutsikt. Sovrum 3 är idag inrett som flickrum med 110 cm bred Hästensäng, extrabädden där är en viksäng.


På det 160 m² stora trädäcket finns flera vilstolar, två utegrupper samt grillmöjligheter.


Bastu i annex på tomten, här finns även ett gym med träningscykel, hantlar och musikanläggning genom dockning av iphone.


Villan ligger i ett underbart naturområde med fina strövmarker, vandrings- och cykelleder.


Vid sjön finns sandstrand och brygga med badstege för er som gillar att bada. Här ligger båten med tillhörande motor förtöjd. Fisket är fritt i viss del av sjön Malsnaren, för fiske i övriga närliggande vattendrag gäller fiskekort.


Cyklar kan hyras av ägaren för 300 SEK/vecka.


Nöjen, attraktioner och shopping når man i flertalet städer på behagligt avstånd. Till Stockholm; en dryg timmes bilkörning. Skavsta flygplats 55 km.


Välkommen till ett underbart hus och en riktigt skön semester!


Faciliteter
Boligareal: 135 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 3
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
CD afspiller
Radio
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej