kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os
[{"search_hash":"sommerhusudlejning192","area_url":"\/ferieboliger-italien\/","area_anchortext":"Italien","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
58000 m.
Afstand til indkøb
- m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Villa d'Este - Rom 46,4 km
Villa d'Este er en renæssancevilla med tilhørende haveanlæg i byen Tivoli, som ligger øst for Rom. Villaen og haven blev anlagt af kardinal Ippolito II d'Este, der af pave Julius III blev udnævnt til statholder i Tivoli. Kardinalen havde store planer for sin residens, som blev indrettet i et gammel benediktinerkloster, der blev omdannet efter renæssancens idealer. Ikke mindst blev der anlagt en stor have, der er præget af utallige springvand. Anlægget er åbent for publikum og det er et imponerende syn, at se alle de forskellige springvand. Villa d'Este blev i 2001 optaget på UNESCOs verdensarvsliste.
Læs mere
Adresse: Piazza Trento 5, 00019 Tivoli RM
Se på kort
Den Spanske Trappe 50,0 km
Den Spanske Trappe (Scalinata della Trinità dei Monti) ligger i Rom ved Piazza di Spagna (Den Spanske Plads). Lidt paradoksalt er trappen opført og betalt af en fransk diplomat, Entienne Gueffiers i 1725. Han var træt af den stejle lerede fodsti, der førte fra pladsen og op til kirken Trinità dei Monti, der også var bygget for franske penge. Han skænkede trappen til Rom, dog var det på den udtrykkelige betingelse, at den altid skulle forblive fransk territorium. Derfor betaler byen Rom stadig et symbolsk årligt beløb i leje til den franske stat, for at romerne kan benytte trappen. For foden af trappen findes et springvand, der er tegnet af Gian Lorenzo Bernini eller måske af hans mindre kendte far og opført i 1627.
Læs mere
Adresse: Piazza della Trinità dei Monti 3, 00187 Roma RM
Se på kort
Rom eller Roma 50,6 km
Den italienske hovedstad, Rom, blev grundlagt af Romulus og Remus på syv høje, den 21. april 753 f.Kr., klokken 15.00, lige efter siestaen. Om historien er sand eller nok ikke er helt sand, er Rom stadig en af de ældste og mest interessante byer i verden. Rom var midtpunkt for det enorme Romerrige, og sikkert er det, at hele den vestlige kultur stammer fra Rom og fra det gamle Grækenland. I dag er Rom en storby med flere millioner indbyggere og utallige seværdigheder. Er man i Rom, er der nogle ”must”, som man skal se: Peters Kirken, Colosseum, Den Spanske Trappe, Fontana di Trevi, Forum Romanum, Katakomberne og naturligvis Vatikanet, som er en stat for sig selv, men ligger midt inde i Rom. Det er svært at finde byer, der har ligeså meget kultur at byde på som Rom.
Læs mere
Adresse: Via Giovanni Giolitti 34, 00185 Roma RM
Se på kort
Rom, hop-on-hop-off 50,6 km
I Rom er det muligt at købe en turist busbillet, hop-on-hop-off. Man kan på denne måde se Rom fra en åben dobbeltdækkerbus, og oplev den evige stads seværdigheder på 4 hjul eller 2 fødder. Se Vatikanet, Den Spanske Trappe, Colosseum, Forum Romanum og mange flere seværdigheder med din 24-, 48- eller 72-timers hop-on-hop-off-sightseeing billet. Man bestemmer selv hvor og hvornår man stiger af og på (inden for billettens gyldighed), og har på denne måde mulighed for at se og opleve mange af seværdighederne i Rom. Der er gratis Wi-Fi ombord på busserne og hovedtelefoner til audio guiden.
Læs mere
Adresse: Via Flaminia 82, 00196 Roma RM
Se på kort
Vatikanet 50,9 km
Vatikanet er verdens mindste uafhængige nationalstat, og med en befolkning omkring 850 personer. Statens areal er 0,44 km², og ligger midt i den Italienske hovedstad Rom. Det er her Paven bor. Foruden administrationen byder Vatikanet på Det Sixtinske Kapel, Peterskirken og Vatikanmuseerne. Staten har selvfølgelig egen hær, den berømte Schweizergarde. Vatikanet har også egen møntfod, om end økonomien er ikke-kommerciel. Indtægterne kommer fra museumsbilletter, salg af forskellige souvenirs og donationer.
Læs mere
Adresse: Piazza San Pietro , 00120 Città del Vaticano
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info

Feriebolig Tarano

Hus nr: 335414IT
34
17
1512
Husbeskrivelse
Nær Tarano i provinsen Rieti ligger denne feriebebyggelse bestående af fire landhuse og to annekser. Ejendommen har en stor swimmingpool med separat børnepool til afkøling på varme sommerdage. Det er den perfekte løsning til store grupper, private arrangementer, bryllupsfest med mere. De mange udendørs områder er egnet til spisning, herunder forskellige terrasser og haveområder med stor grill og stenovn. Ejendommen har også en stor veranda i hovedbygningen, som er udstyret med brændeovn, grill, professionelt køkken og borde og stole, hvor I kan nyde feriestemningen med hinanden. Af udendørs sportsaktiviteter kan nævnes minifodbold og volleyballbane, bocciabane, bordtennis, bordfodbold og en lille legeplads med sandkasse i nærheden af poolen.
Det nærliggende område er rigt på vandreruter og cykelstier i skoven samt spændende udflugtsmål, der kan nås via den nærliggende motorvej (motorvejsadgang ca. 18 km væk). Det historiske centrum i den smukke by Rom med en enorm kunstnerisk arv er 68 km væk. I kan undgå byens trafik ved at parkere bilen på stationen i Settebagni lige før ringvejen, der omkredser Rom, og tage toget ind til centrum. Den smukke Braccianosø med strande og Trevignano Romanos baderesorts er omkring 59 km væk. Anguillara Sabbazia 65 km, Bracciano 74 km, Montefiascone 70 km. I Orvieto (77 km) kan I se den imponerende katedral, som kan nås i bil på en time.
Fordeling af bygninger. Hus nr. 1: I stueetagen: Stue med veranda og stor overdækket veranda med træovn og grill, stort professionelt køkken (dette køkken må kun bruges, når forvalterne er til stede, som bor i en lejlighed med seperat indgang ovenover køkkenet), fem stuer med sofaer og lænestole, tre gæstebadeværelser, to stuer (værelse med Wii og PlayStation, plads til leg og spil), fitnessrum, terrasse. En udvendig trappe fører til en overdækket terrasse på øverste etage, hvor der er to lejligheder (på forespørgsel kan I forbinde dem internt). I den første lejlighed 1: Dobbeltværelse, soveværelse med dobbeltseng, stue med lille tekøkken, badeværelse med badekar, badeværelse med bruser, adgang til overdækket terrasse. I den anden lejlighed: Dobbeltværelse, værelse med to senge, lille stue med tekøkken, badeværelse med badekar, adgang til overdækket terrasse. Mulighed for catering med italienske madvarer (på forespørgsel og mod betaling).
Hus nr. 2: I stueetagen: to separate lejligheder med egen indgang. I den første lejlighed: stue, lille tekøkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, uafhængig adgang til en lille terrasse. I den anden lejlighed: Lille tekøkken, badeværelse med bruser, dobbeltværelse, enkeltværelse, stue med separat adgang til en lille terrasse med privat have. På første sal: Lille køkken med tekøkken, enkeltværelse, dobbeltværelse, to badeværelser og stue med adgang til en overdækket terrasse.
Hus nr. 3: To separate lejligheder med egen indgang. I den første lejlighed: Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, stue med lille tekøkken og adgang til en lille overdækket terrasse med have. I anden lejlighed: Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, stue med lille tekøkken og privat adgang til en lille overdækket terrasse med have.
Hus nr. 4 - på forespørgsel enkeltbookes med husnummer IRU347: Denne stenbygning er fordelt på to etager. I stueetagen: Stor stue med pejs, køkken med separat adgang til terrassen og haven, soveværelse med dobbeltseng med privat adgang til haven og badeværelse med bruser ved siden af soveværelset. På første sal, tilgængelig via en intern trappe: Dobbelt soveværelse, badeværelse med badekar, to enkeltsoveværelser og badeværelse med bruser.
Anneks 1: Intet tekøkken, stue, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Anneks 2: Stueetagen med egen indgang: Stue med tekøkken, soveværelse med fransk seng (190x140 cm) og badeværelse med bruser.
Faciliteter
Boligareal: 1512 m2
Grundareal: 20000 m2
Antal soveværelser: 17
Dobbeltsenge: 13
Enkeltsenge: 8
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 14
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej
Ekstra beskrivelseByggeår: 1980Renoveret(år): 2000Hustype: Feriehus 1512 m2Etage: På forskellige etagerByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGrund: Naturgrund/have 20000 m2Have: Indhegnet haveHavemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 50 pladserLegeredskaber: GyngeSwimmingpool: Privat udendørs pool 90 m2Aktivitets rum: BordtennisKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: Gas/elkomfurKøleskab: JaEmhætte: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: Fælles vaskemaskineOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 3 TVRadio: Stereoanlæg og CDPejs: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: El excl.Kæledyr: NejElektriske artikler: Internet (trådløst)Legeredskaber (udendørs): Rutschebane 1 Indendøre diverse: Ventilator 4 Swimmingpool, udendørs: Pool juni til ultimo septemberSpil, aktiviteter ved huset: Fodboldmål 1 : Petanquekugler: Udendørs bordtennisKampagner: JaGrill: JaNatur: Tema: Familie og vennerAfstand lufthavn: FCO 95000