kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning192","area_url":"\/ferieboliger-italien\/","area_anchortext":"Italien","area_level":1}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
30000 m.
Afstand til indkøb
2500 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Siena 96,0 km
Siena er opført i det sydlige Toscana i middelalderen. Ingen anden by i Toscana har bevaret middelalderatmosfæren og særpræget som Siena. Gader og stræder snor sig som labyrinter gennem og rundt i byen, nogle steder er der så smalt oh andre steder så storslået. Mest berømt er byens torv, Piazza del Campo, som af mange betegnes som "Italiens smukkeste plads". Her skal man prøve at sætte sig lige så stille ved et af de små udskænkningssteder på pladsen og bare nyde hele pladsens skønhed. Eller herefter gå en tur i de smalle gader og se hvordan det hele går op i en højere enhed af Italiensk charme, de smalle gader, de idyllisk gamle huse, vasketøj hængende fra den ene side af gaden og til den anden, vinranker og blomster.
Læs mere
Adresse: Il Campo 31, 53100 Siena
Se på kort
Villa d'Este - Rom 122,9 km
Villa d'Este er en renæssancevilla med tilhørende haveanlæg i byen Tivoli, som ligger øst for Rom. Villaen og haven blev anlagt af kardinal Ippolito II d'Este, der af pave Julius III blev udnævnt til statholder i Tivoli. Kardinalen havde store planer for sin residens, som blev indrettet i et gammel benediktinerkloster, der blev omdannet efter renæssancens idealer. Ikke mindst blev der anlagt en stor have, der er præget af utallige springvand. Anlægget er åbent for publikum og det er et imponerende syn, at se alle de forskellige springvand. Villa d'Este blev i 2001 optaget på UNESCOs verdensarvsliste.
Læs mere
Adresse: Piazza Trento 5, 00019 Tivoli RM
Se på kort
Den Spanske Trappe 126,0 km
Den Spanske Trappe (Scalinata della Trinità dei Monti) ligger i Rom ved Piazza di Spagna (Den Spanske Plads). Lidt paradoksalt er trappen opført og betalt af en fransk diplomat, Entienne Gueffiers i 1725. Han var træt af den stejle lerede fodsti, der førte fra pladsen og op til kirken Trinità dei Monti, der også var bygget for franske penge. Han skænkede trappen til Rom, dog var det på den udtrykkelige betingelse, at den altid skulle forblive fransk territorium. Derfor betaler byen Rom stadig et symbolsk årligt beløb i leje til den franske stat, for at romerne kan benytte trappen. For foden af trappen findes et springvand, der er tegnet af Gian Lorenzo Bernini eller måske af hans mindre kendte far og opført i 1627.
Læs mere
Adresse: Piazza della Trinità dei Monti 3, 00187 Roma RM
Se på kort
Rom eller Roma 126,9 km
Den italienske hovedstad, Rom, blev grundlagt af Romulus og Remus på syv høje, den 21. april 753 f.Kr., klokken 15.00, lige efter siestaen. Om historien er sand eller nok ikke er helt sand, er Rom stadig en af de ældste og mest interessante byer i verden. Rom var midtpunkt for det enorme Romerrige, og sikkert er det, at hele den vestlige kultur stammer fra Rom og fra det gamle Grækenland. I dag er Rom en storby med flere millioner indbyggere og utallige seværdigheder. Er man i Rom, er der nogle ”must”, som man skal se: Peters Kirken, Colosseum, Den Spanske Trappe, Fontana di Trevi, Forum Romanum, Katakomberne og naturligvis Vatikanet, som er en stat for sig selv, men ligger midt inde i Rom. Det er svært at finde byer, der har ligeså meget kultur at byde på som Rom.
Læs mere
Adresse: Via Giovanni Giolitti 34, 00185 Roma RM
Se på kort
Rom, hop-on-hop-off 126,9 km
I Rom er det muligt at købe en turist busbillet, hop-on-hop-off. Man kan på denne måde se Rom fra en åben dobbeltdækkerbus, og oplev den evige stads seværdigheder på 4 hjul eller 2 fødder. Se Vatikanet, Den Spanske Trappe, Colosseum, Forum Romanum og mange flere seværdigheder med din 24-, 48- eller 72-timers hop-on-hop-off-sightseeing billet. Man bestemmer selv hvor og hvornår man stiger af og på (inden for billettens gyldighed), og har på denne måde mulighed for at se og opleve mange af seværdighederne i Rom. Der er gratis Wi-Fi ombord på busserne og hovedtelefoner til audio guiden.
Læs mere
Adresse: Via Flaminia 82, 00196 Roma RM
Se på kort

Priser

PeriodeSæsonPris
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Dobbeltseng(e)Soveværelse 4Dobbeltseng(e)Soveværelse 5Dobbeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 4WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 5WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 6WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse

Feriebolig Torgiano

Hus nr: 265140IT
10
5
340
Husbeskrivelse
I bakkerne mellem Perugia og Assisi, ca. 2 km fra Torgiano, ligger dette antikke bondehus, er blevet forvandlet til en hyggelig ferieresidens med omhyggelige hensyn til bevaring af den originale struktur. Ideel beliggenhed til udflugter til de vigtigste turistbyer i omgivelserne, som Perugia, Assisi, Deruta med den antikke keramikproduktion og Todi med den gamle bydel fra middelalderen. På det dejlige, store, velholdte udeområde ligger poolen (dybde 1,5 m) med romersk trappe, omklædningsrum og brusebad, en stor terrasse med smuk udsigt over Assisi, en møbleret pergola med en brændeovn og grill, en møbleret panoramaterrasse til måltider i det fri, et område med frugttræer og en minifodboldbane med plæne. Afstande: 13 km til Perugia, 19 km til Assisi, 30 km til Trasimenosøen med sine bredde og øer. Indhegnet grund med automatisk indgangsport. Tre mountainbikes inklusive (ekstra kan lejes mod betaling på stedet). Hvis I spørger og mod betaling: Smagsprøver af lokale produkter (vin, olivenolie, ost, honning og marmelade). Massage. Mulighed for at leje to ekstra dobbeltværelser med brusebad (bekræftelse ved bestilling og betaling på stedet).
Faciliteter
Boligareal: 340 m2
Grundareal: 1200 m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: 5
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 6
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: 1
Ekstra beskrivelseByggeår: 1880Renoveret(år): 1992Hustype: Feriehus 340 m2Etage: St. og 1. salByggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretOpvarmning: CentralvarmeGrund: Naturgrund 1200 m2Have: Ugeneret grundHavemøbler: JaParkerings plads: Gratis p-plads på grunden 8 pladserLegeredskaber: GyngeSwimmingpool: Privat udendørs pool 72 m2Aktivitets rum: BillardKøkken: Køkkenet har v/k vandKomfur: Gas/elkomfur 5 hobsKøleskab: JaKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaFjernsyn: 6 TVAntenne: ParabolDVD: 1 DVDPejs: JaToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Gas excl til komfur/vand/varmeEkstra omkostninger inklusiv: El inkl.Kæledyr: JaUdl. ikke til ungdomsgrupperElektriske artikler: Internet (trådløst)Legeredskaber (udendørs): Legehus: RutschebaneIndendøre diverse: Aircondition mod betalingUdendørs diverse: Udendørs bruserSwimmingpool, udendørs: Pool maj til ult. septemberGrill: JaAfstand lufthavn: PEG 16000