kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning244","area_url":"\/ferieboliger-spanien\/ibiza\/","area_anchortext":"Ibiza","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning204","area_url":"\/ferieboliger-spanien\/","area_anchortext":"Spanien","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
6000 m.
Afstand til indkøb
1500 m.
Afstand til by
17000 m.


Nyttige steder

Barcelona 190,3 km
Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet, og er landets næststørste by. Fund viser, at her har boet mennesker lige siden den yngre stenalderen. I dag er Barcelona er kendt for næsten alt mellem fodbold, kunst, kultur og mode. Byen tiltrækker hvert år tusinder af turister, nogle kommer her for første gang og mange andre kommer her igen og igen. Med sin beliggenhed ud til Middelhavet er byen også interessant for de mere velhavende folk, mennesker med store luksus yards. Og selvfølgelig er her også en stor lystbådehavn, hvor bare det at gå en tur og se, kan være en oplevelse i sig selv. Når man er på den berømte gade Ramblaen, midt i centrum, er man også der hvor man finder de mange små lokale spisesteder og i en international by som Barcelona, er det næsten kun fantasien der sætter grænser for forskelligheden i madudbuddet og oplevelserne, garneret med hyggelige steder hvor man side i skygge med sin forfriskning.
Læs mere
Adresse: Rambla de Catalunya 67, 08007 Barcelona
Se på kort
Generel info
FritidshusSoveværelse 1Enkeltseng(e)Soveværelse 2Enkeltseng(e)Soveværelse 3Enkeltseng(e)Soveværelse 4Dobbeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 3WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben og overdækket terrasseTerrasse el. lignendeOverdækket terrasse

Feriebolig Valldemossa

Hus nr: 168221ES
8
4
200
Husbeskrivelse
Denne meget velholdte villa ligger på i det smukke bakkede Valldemossa, over den vilde og romantiske klippekyst. Feriehuset er omgivet af et betagende bjerglandskab og ligger nær de legendariske bjergbyer Deja og Soller. I kan spadsere til Valldemossa, hvor I finder forførende bagerier og andre indkøbsmuligheder. I råder over fire soveværelser, tre badeværelser og et gæstebadeværelse med adgang fra haven. Regionen omkring Tramuntanabjergene er især kendt for sin rene luft og gode klimaforhold. Den dejlige, beskyttede have, der byder på en stor swimmingpool, en grill og sågar et komplet udendørs køkken nedenfor den overdækkede pavillon. Der er plads til masser af liv udenfor, og er det dårligt vejr, har i den skønne udestue til rådighed. På grund af centralvarmen og den korte afstand til Pama er dette sted også et oplagt feriemål i de køligere måneder. Pejsen er kun til pynt.
Grupper kun ved forespørgsel, og de vil blive bedt om at lægge depositum. Gælder ikke familier og par. Licensnummer: 5108S1701800967.
Faciliteter
Boligareal: 200 m2
Grundareal: 3800 m2
Antal soveværelser: 4
Dobbeltsenge: 1
Enkeltsenge: 6
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 3
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Satellit-TV
Radio
Internet
Trådløst internet
Køkken
Microbølgeovn
Fryser
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Wellness
Swimmingpool
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Husdyr tilladt: Nej