kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000
[{"search_hash":"sommerhusudlejning390","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/syd-sverige\/","area_anchortext":"Syd Sverige","area_level":2,"parent":{"search_hash":"sommerhusudlejning178","area_url":"\/sommerhuse-sverige\/","area_anchortext":"Sverige","area_level":1}}]
Klik for at se stort kort

Afstande
Afstand til vand
- m.
Afstand til indkøb
4000 m.
Afstand til by
- m.


Nyttige steder

Ny Carlsberg Glyptotek 86,2 km
Kunsten og øllet I hjertet af København ligger Ny Carlsberg Glyptotek. Museet blev stiftet af Carlsbergbryggeriernes ejer, Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og kunstmæcener. Bryggeren var en lidenskabelig samler. For pengene fra øllet skabte han sig en samling af kunst- og kulturgenstande i verdensklasse, den største af sin art i Norden. Han forærede hele samlingen til offentligheden og byggede Ny Carlsberg Glyptotek til at huse den. Siden 1897 har museet været åbent for publikum, og Glyptoteket har i dag over 10.000 værker fordelt på en antik og en moderne samling.
Læs mere
Adresse: Dantes Plads 7, 1556 København V
Se på kort
Tivoli - København 86,2 km
Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næst ældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. I Tivoli er der 28 forlystelser, mange spændende spisesteder og ikke mindst en hel speciel stemning, som skal opleves. Her er optræden med musik, teater og dans både for de store og de små, og Tivoligarden går sin daglige parade gennem haven. Tivoli er den mest besøgte turistattraktion i Danmark.
Læs mere
Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Se på kort
Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 106,7 km
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Gavnø Slot 159,6 km
-eventyrslottet på blomsterøen Gavnø byder på et væld af sjove, duftende, smukke, historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - børn og voksne - på samme tid! På den lille ø ligger bl.a. Gavnø Slot og Gavnø Slotspark. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokoko-slotte, der byder den besøgende på mange oplevelser, herunder bl.a. Nordens største private Malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer Europas malerkunst i den 16., 17. og 18. århundrede. Få også et kig ind i Den Store Spisestue og de smukt møblerede gæsteværelser fra 1750'erne. Værelserne anvendes stadig i dag til særlige lejligheder. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end ½ million blomsterløg. I øvrigt forefindes: Slotsbryggeriet med special øl på egne recepter, Sørøverland – en anderledes og udfordrende naturlegeplads med sørøveri som tema, Skattejagt for børn med flotte præmier, Gavnø Klosterkirke, Sommerfugleland med flere end 600 eksotiske sommerfugle, Sansehave, Rosenhave og meget andet.
Læs mere
Adresse: Gavnø 2, 4700 Næstved
Se på kort
Møns Klint 161,2 km
Møns Klint er en af Danmarks mest storslåede naturoplevelse. Over en strækning på ca. 6 Km. rejser den 128 m høje kridt klint sig op af havet. 496 trin er der ned af trappen, så man kan opleve klinten fra stranden. På toppen af klinten ligger GeoCenter Møns Klint, som er opført lige på kanten af den 128 meter høje kridtklint. På centeret kan man opleve en topmoderne, interaktive udstilling om Møns Klints tilblivelse og Danmarks geologiske fødsel med masser af aktiviteter i den spektakulære natur.Man kan opleve en spændende rejse, hvor Den Første Dinosaur tager dig med på dinosaurudgravning i Grønland. Man følger palæontologernes spændende arbejde og ser vejen fra det hårde slid i felten til en flot udstilling, af 210 millioner år gamle fossiler og en genskabelse af dyrene de stammer fra. Eller man kan tage med på en interaktiv tidsrejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Kridttiden med alle dens forunderlige væsener. Se hvordan kridtet blev dannet og hvordan istiderne senere var med til at forme Klinten. På Geo Centeret er her også en 3D biograf som viser 2 forskellige film.
Læs mere
Adresse: Stengårdsvej 8, 4791 Borre
Se på kort
Generel info

Feriebolig Våxtorp

Hus nr: 507447SE
10
5
160
Husbeskrivelse

Välkommen till detta fantastiska hus, där ni bor med lyx och välbehag som när nog saknar motstycke i Sverige.


Husets utseende påminner om en stor variant av sagans Hans och Greta-hus och här kan ni också bo sagolikt gott! De bastanta stockar som huset byggts av kommer från gamla träd som förädlats enligt sydpolsk tradition.


Ett oerhört rymligt hus med mycket attraktiv sängfördelning (2 sovrum med dubbelbäddar och två med två enkelsängar), ett öppet kök med det fantastiskt rustika och inbjudande matbordet. Det ljuvliga och inbjudande allrummet är husets hjärta och här förgyller och värmer den stora, öppna och vackra stenspisen (nära 6 meter hög). Lyckas ni slita blicken från den inbjudande brasan eller den avkopplande utsikten genom panoramafönstren, så kan ni i stället swappa runt bland TV-kanalerna på jakt efter den perfekta filmen, idrottshändelsen eller favoritserien bland alla satelitkanalerna.


Här finns 2 badrum och wc, det ena med dusch och det andra med ett bubbelbadkar. I det tillhörande annexet ligger en bastu där ni kan sitta och riktigt njuta av er semester. Alldeles utanför bastudörren, ute i den fria naturen, dock med avskärmning för privatlivet, finns en tillhörande dusch med kallt och varmt vatten.


För sommarhalvårets uteliv har ägaren låtit tillverka vackra utemöbler under tak, i kvällssolens sken, där ni kan njuta av er måltid långt, långt fram på småtimmarna även om regnet skulle falla lätt. Från allrummet inne i huvudbyggnaden, upp till det stora sovrummet på ovanvåningen går en något brant trappa, dessutom ej försedd med ledstång, varför försiktighet med små barn ska observeras. Det finns ingen dörr mellan sovrummet uppe och allrum nedanför.


Stensån ligger 150 m bort dit ni kan gå för att ta ett lite enklare dopp. Vill ni till en bra badsjö är det 5 km till fina Sjöaltsjön och slutligen 18 km till de fantastiska, långgrunda sandstränderna vid ex vis Båstad. 4 km till Laholms Golf med 18 + 9 banor. Kommer ni under vintern ska ni överväga att packa med alpinskidor eftersom ni endast bor 4km från Vallåsens alpinbacke! Laholm 12 km, Våxtorp, 4 km.


Ved kan köpas av husets ägare vid ankomst.


Faciliteter
Boligareal: 160 m2
Grundareal: - m2
Antal soveværelser: 5
Dobbeltsenge: -
Enkeltsenge: -
Ekstrasenge: -
Køjepladser: -
Sovesofaer: -
Barnesenge: -
Barnestole: -
Antal badeværelser: 2
Antal toiletter: -
Underholdning
TV
Internet
Køkken
Komfur
Microbølgeovn
Husholdning
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Wellness
Spa
Udendørs
Antal liggestole: -
Diverse
Pejs
Husdyr tilladt: Nej