kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Bratten

Ørnereservatet 13.445650914122
Mærk ørnens vingesus Oplev en attraktion i verdensklasse i Ørnereservatet. Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning, givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. I reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene, og når man ser den majestætiske ørn i øjnene og mærker vingesuset over sig, ved man, hvorfor Ørnereservatet er en attraktion i verdensklasse. Det er her, porten åbnes til rovfuglenes fascinerende verden. Det er her, man kan opleve havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med uforlignelig flyvekunst og jagtteknik. Man kan også på tætteste hold overvære verdens største ørne blive fodret samt falkonerrytterne, der i vildt ridt træner falkene. Her oplever du de nordiske rovfugle, og her yngler de og trænes af falkonerer og viser flyvekunst. Ørnereservatet tilbyder en times forevisning med rovfuglene og man høre undervejs en kulturhistorisk orientering og har desuden også indviet flere helt nye udstillinger.
Læs mere
Adresse: Skagenvej 107, 9881 Bindslev
Se på kort
Hulsig - Bunken - Badestrand omkring Skagen 15.041338871725
Langs Kattegat finder man stranden mellem Hulsig og Bunken - adgang fra Karredvej og Chr. Madsens Vej i Hulsig og rastepladsen syd for Bunken Strand Camping. Der er masser af fint strandsand og der er absolut børnevenligt. Her er badestrand så langt øjet rækker og gode klitter til børnene at tumle i. Og man kan nyde det blide bølgebrus og det rene vand, som Det Blå Flag er garant for. Rundt om Skagen finder du 60 km lækker hvid badestrand. På Skagerrak- siden er bølgerne lidt større, vandet lidt dybere og strømmen stærkere end på østsiden. Det er lidt sjovere at bade her, men det bør ske med forsigtighed og respekt for naturens kræfter. De brede sandstrande indbyder til solbadning, leg og sjov for alle aldre. Kattegatsiden er den blide kyst. Strandene her er bilfri, lavvandede og særdeles børnevenlige. Der er klitter med dejlige solgryder. Da vestenvinden er fremherskende, vil her ofte være læ. Til gengæld bør badedyrene og luftmadrasserne blive på det tørre, når der er fralandsvind. De blå flag fortæller, at badevandet er af højeste kvalitet. Kattegatstrandene er rige på opskyllede strandskaller og konkylier. Du kan også være heldig at finde rav. HUSK: Det er forbudt og forbundet med livsfare, at bade ved Grenens spids, på grund af strømforholdene.
Læs mere
Adresse: Kæruldvej 47, 9990 Skagen
Se på kort
Råbjerg Mile 15.332022581985
Råbjerg Mile er klitten man aldrig helt ved hvor er. Det er en af de største vandreklitter i Europa. Omkring 3,5 millioner m3 sand rummer den imponerende, 35-40 meter høje sanddynge, der danner en "miniørken" på næsten 1 km2. Med en gennemsnitshastighed på 15 meter (varierer fra 0 - 30) bevæger klitten sig med den fremherskende vind mod nordøst.
Læs mere
Adresse: Råbjerg Mile Vej 2, 9990 Skagen
Se på kort
Herregårdsmuseet Sæbygård 19.94575253791
Herregården Sæbygård stammer tilbage fra middelalderen, hvor det hørte under Børglumdsbispen Stygge Krumpen. Sæbygård er opført og tilbygget af mange gange, og har gennem tiderne været ejet af gejstlige og kongelige. Sæbygård har været beboet af admiralerne Peder Munk og Niels Juul og siden 1723 har den været i familien Arenfeldts besidelse. I dag er Sæbygård museum og rummer væsentligt herregårdsinventar, hovedsageligt fra de sidste 200 år. På Sæbygård opleves, hvorledes dagliglivet har formet sig på en nordjysk herregård gennem generationer.
Læs mere
Adresse: Sæbygårdvej 49, 9300 Sæby
Se på kort
Minibyen Sæby 20.941032121394
Sæby Miniby er et arbejdende værksted, som genskaber de gamle huse i Sæby omkring år 1900. I dag er her omkring 140 huse, som er opført i størrelsesforholdet 1:10, og man kan frit færdes rundt i byen. Her er et arbejdende værksted hvor man kan følge arbejdet med de nyeste projekter. Alle huse og bygninger er opført i originale materialer, mini mursten og tagsten mv.
Læs mere
Adresse: Solsbækvej 39, 9300 Sæby
Se på kort
Se flere seværdigheder

Dejlige sommerhuse ved Bratten strand

Bratten Strand og Jerup har også meget at byde på, dog er den største attraktion efter manges mening, selve den lange flotte strand. Bratten strand er en børnevenlig strand, som er udstyret med både kiosk og toilet og en parkeringsplads nær stranden.

Mange besøger Bratten Strand, for at komme ned på stranden og nyde solen, bade i bølgerne, bygge sandslotte eller solbade.  Dog får stranden i mere blæsende perioder også besøg af windsurfere og drageflyvere.

114 sommerhuse i området

Viser side 1 af 10 sider.
Næste side
Sommerhus Jerup - 8 personer
Sommerhus med swimmingpool og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i naturskønne...
134
8
3
Sommerhus Strandby - 6 personer
Sommerhus med spabad og sauna beliggende i nærheden af børnevenlig badestrand og for...
101
6
3
Sommerhus Bratten Strand 203398DK
Sommerhus Bratten Strand - 26 personer
Dette gedigne luksushus ligger i det attraktive Bratten i gåafstand til den fine...
400
26
10
Sommerhus Bratten Strand 111103DK
Sommerhus Bratten Strand - 6 personer
Dette dejlige, energirigtige feriehus med solfanger på taget fremtræder flot og...
133
6
3
Sommerhus Bratten Strand 165623DK
Sommerhus Bratten Strand - 10 personer
På en dejlig grund i det herlige ferieområde Bratten ligger dette skønne feriehus....
155
10
4
Sommerhus Bratten Strand - 8 personer
Dette skønne feriehus med god plads til to familier ligger på en dejlig grund lige ved...
95
8
4
Sommerhus Bratten Strand 168073DK
Sommerhus Bratten Strand - 10 personer
På en stor grund med anlagt plæne i det skønne ferieområde Bratten ligger dette...
144
10
4
Sommerhus Bratten Strand 111061DK
Sommerhus Bratten Strand - 8 personer
Dette dejlige feriehus er praktisk indrettet med køkkenafdelingen i tilknytning til den...
96
8
4
Sommerhus Bratten Strand 142783DK
Sommerhus Bratten Strand - 6 personer
I det attraktive Bratten og i gåafstand til den skønne og børnevenlige strand ligger...
77
6
3
Sommerhus Bratten Strand - 8 personer
Dette skønne feriehus er opført på en stor naturgrund midt i det skønne...
115
8
3
Sommerhus Bratten Strand 111100DK
Sommerhus Bratten Strand - 12 personer
Stort og velindrettet feriehus på en stor grund i den sydlige del af Bratten. Husets...
150
12
4
Sommerhus Bratten Strand 111063DK
Sommerhus Bratten Strand - 8 personer
På en stor naturgrund i det sydlige Bratten ligger dette dejlige feriehus. Det er...
90
8
3

Nær den lille nordjyske by Jerup, finder man Bratten Strand. Bratten Strand ligger placeret ca. 12 km nord for Frederikshavn.
Frederikshavn har meget at byde på f.eks. Danmarks længste gågade, med et hav af butikker, som giver hele familien mulighed for en dejlig shopping dag.

Frederikshavn har tog station og bus station, svømmehal og badeland blandt andet med et ca. 30 grader varmt øve bassin til de mindste, 2 vandrutsjebaner og meget andet. Frederikshavn Svømmehal & Badeland er derudover handicapvenligt.

Jerup by er en stationsby, med daglige togafgange og budafgange. F.eks. tager det under 20 minutter at komme fra Jerup station til Frederikshavn station og kun 30 minutter fra Jerup station til Skagen Station. 

Jerup kan også byde på tankstation, Dagli'Brugsen, Jerup Bageri og en Grillbar som har åben i sommerperioden.
Under din ferie ved Bratten Strand, behøver jeres familie, derfor ikke at bruge en masse tid på at skulle kører efter de daglige indkøb, da alt er samlet inde i Jerup by.

Her hos Sommerhusudlejning, er vi derfor også glade for at kunne tilbyde jer mere end 140 forskellige sommerhuse ved Bratten Strand.
At leje et sommerhus ved Bratten Strand er en god mulighed for hele familien til at få nogle dejlige rammer for ens ferie.
Vores sommerhusudlejning, består at mange forskellige typer sommerhuse og ferieboliger.  Vores klassiske sommerhuse ved Bratten strand er særlig eftertragtede af mange familier, som ønsker et billigt sommerhus i f.eks sommerferien.

Vores klassiske sommerhuse, er ofte flot placeret i den nordjyske natur og er hyggeligt indrettede. Ønsker du at leje et luksus sommerhus ved Bratten strand, så behøver du ikke lede meget længere. Vi har et bredt udvalg af store luksus sommerhuse ved Bratten Strand. Disse er ofte udstyret med fladskærmsfjernsyn, swimmingpool, boblebad og meget andet.
 
Du har mulighed for at søge blandt vores ferieboliger ved Bratten Strand, direkte her på hjemmesiden. Skulle du have spørgsmål til en af vores ferieboliger, så er du meget velkommen til at kontakte os via vores telefon 96 11 90 00 eller via email kontakt@sommerhusudlejning.dk – Her sidder vores kundeservice klar til at besvare din henvendelse.