kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Feriebolig / sommerhus til firmaets medarbejdere

Hos Sommerhusudlejning.dk har vi også erfaring med at finde og håndtere udlejningen af ferieboliger til virksomheder.

Nogle større virksomheder, kommuner og pensionskasser har egne ferieboliger. Ofte for få i forhold til efterspørgslen på dette personalegode hvor man som medarbejder kan leje en feriebolig til en lav pris.

Det er vores erfaring at man i flere virksomheder vælger at leje ferieboliger og blot administrere disse i forhold til medarbejderne, dette forebygger beskatningsproblemer og sikrer at der ikke bindes unødig likviditet samtidig med at virksomheden stadig opnår pleje af personalet.

At leje en feriebolig for 1 – 5 år, giver også lettere mulighed for at udskifte ferieboligerne over tid når alle de interesserede ansatte har været i et område og måske motiveres mere af at prøve ferie et nyt sted. Ligeledes at det specielt i udlandet, besværligt at købe, drive og sælge ferieboliger, hvorfor lejeløsningen giver langt mere fleksibilitet og større udvalg.

Kontakt os med jeres ønsker og vi prøver at finde den rigtige feriebolig til jer.

Vi kan tilbyde den rå udlejning af ferieboligen, men ofte kan vi også tilbyde administration i form af at vi kan bestille den løbende rengøring m.v.
Vi har også en it-løsning som kan spare tid for virksomhederne i deres administration af ferieboligerne, hvor vi kan tilbyde at vise alle virksomhedens ferieboliger på et lukket site / intranet og der lade medarbejderne leje / reservere boligerne. Dette sparer tid i administrationen og bogholderiet.

Vi ser frem til at finde den rigtige feriebolig til jeres medarbejdere.

Kontakt os på info@sommerhusudlejning.dk eller 9611 9000 for at få afdækket jeres behov og vores muligheder for at opfylde disse.