kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Grenå

Kalø Slotruin 29.909515850612
Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig på Djursland. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt omkring 1313 og er én af mindst fire borge i Jylland. Det var meningen at de skulle styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse "tvangsborge" selvsagt var forhadte. I 1320 måtte kongen acceptere, at de nye borge skulle nedrives og Kalø blev nedbrudt allerede et årti efter opførelsen. Senere blev borgen genopført og fra 1407 – 1661 blev borgen brugt som Lensslot og statsfængsel. Efter enevældens indførelse 1660 mistede Kalø sin betydning og blev nedrevet i 1672. Ruinen er i dag fredet og et yndet turistmål.
Læs mere
Adresse: Molsvej 31, 8410 Rønde
Se på kort
Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum 72.902346932379
Museet fortæller historien om det tidligere statshospital for sindslidende, med udstillinger om sindslidende og behandlingen dem gennem tiderne, helt tilbage fra middelalderen og op til i dag. Det er samtidig en historie om et område som blev en by i byen, et selvforsynende samfund som indrettede sig på ”den anden side” af skoven. Men som også satte skub i Nykøbings udvikling som by og som i næsten 100 år prægede bybilledet i den gamle købstad. Området er desuden en arkitektonisk perle, som i dag er et at de største anlæg i Nordeuropa inden for bedre byggeskik. Når du besøger museet får du en fyldestgørende indførelse i historien gennem museets udstillinger, samt i den includerede rundvisning som er en del af entreen, hvor en guide tager dig med rundt på hospitalet og ser det gamle kapel og sektions rum hvor man udtog hjerner på de afdøde patienter, kirken og kirkegården og brandstationen alt i mens der bliver fortalt om hospitalet og de bygninger vi passerer på vejen. Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum - Bestemt et besøg værd!
Læs mere
Adresse: Annebergparken 36, 4500 Nykøbing Sj.
Se på kort
Ry Kanofart 79.531096201569
Med 50 års erfaring i udlejning af kano på Gudenåen tilbyder Ry Kanofart en sikker garanti for kvalitet og de bedste priser. Ligeledes er det muligt at få forslag og ideer til gode og mindeværdige oplevelser på Gudenåen. Hvad enten det er kanoferie, lejrskole, firmaudflugt, familieudflugt, familieferie eller lignende, så kontakt Ry Kanofart for et godt tilbud og for at reservere kanoudlejning på Tlf.: 86891167. Som noget ekstra er det muligt at bestille flytning af egen bil, således når man når frem til aftalt slutsted, så er din bil flyttet hertil med bilflytningsfirma. Forhør venligst nærmere.
Læs mere
Adresse: Kyhnsvej 20, 8680 Ry
Se på kort
Aqua Akvarium og Dyrepark 87.86801468154
Her er sjove og spændende oplevelser og aktiviteter, for både store og små, til en hel dag. Indendørs byder Aqua på usædvanlige undervandsoplevelser med panoramakig ud i store søer og med spændende udstillinger om dyrelivet i de danske søer og vandløb. Udendørs finder du den dejlige AQUA-park med bævere, oddere, vaskebjørne, hvide storke og masser af andre dyr. Her er vildmarkssti og stor vandlegeplads med vandkanoner, sluser, soppebassin og andre sjove aktiviteter.
Læs mere
Adresse: Vejlesøvej 55, 8600 Silkeborg
Se på kort
Nordjysk Spejdermuseum 91.810984007646
Spejdermuseet fortæller om Det Danske Spejderkorps i Nordjylland gennem de mere end 100 år spejderbevægelsen har eksisteret. Udstillingen viser mange billeder, dagbøger, standere, medlemsblade og mange andre effekter, hvor man måske kan finde noget fra sin egen tid i spejderbevægelsen, eller måske jeres forældres eller bekendtes. Gratis adgang
Læs mere
Adresse: Sofiendalsvej 98, 9200 Aalborg SV
Se på kort
Aalborg Zoo 92.473727210473
Det er altid en god oplevelse, at komme i Aalborg Zoo. Her er masser af dyr fra det meste af verden. Det er altid populært at opleve dyrene når de fodres. Dyrepasserne fortælle gerne om havens dyr, om deres naturlige levevis og om hverdagen i Zoo. Aalborg Zoos mission er naturbevaring. Aalborg Zoo blev miljøcertificeret i 1999, som den første zoologiske have i verden. Det har medført et øget fokus på miljø og en mangeårig indsats for at begrænse og nedbringe den negative miljømæssige påvirkning Aalborg Zoo, som virksomhed, har på omgivelserne.
Læs mere
Adresse: Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg
Se på kort

Sommerhusudlejning Grenå

Kunne du tænke dig at tage familien med i et dejligt sommerhus i Grenaa, så behøver du ikke lede meget længere. Her hos Sommerhusudlejning har vi nemlig et af de største udvalg af sommerhuse i Grenå.

Vi udlejer sommerhuse i Grenå, som miniferie, på ugebasis og langtidsleje.
Sommerhuse til langtidsleje, udlejes oftest ved at man kontakter vores kundeservice via telefon og mail.

De vil gerne hjælpe bedst muligt, med at finde et sommerhus i Grenå eller området omkring Grenaa, som passer til jeres ønsker.

Forrige side

30 sommerhuse i området

Viser side 2 af 3 sider.
Næste side
Sommerhus Grenå Strand 119385DK
Sommerhus Grenå Strand - 6 personer
I den hyggelige by Grenaa ligger dette velholdte sommerhus på en stor naturgrund, for...
110
6
3
Sommerhus Grenå Strand 189944DK
Sommerhus Grenå Strand - 8 personer
På en dejlig naturgrund ved Grenå Strand ligger dette flotte feriehus. Huset har en...
100
8
3
Sommerhus Grenå Strand 144040DK
Sommerhus Grenå Strand - 8 personer
Flot, spændende og velindrettet feriehus med mange muligheder for både at slappe af og...
150
8
4
Sommerhus Grenå Strand 144035DK
Sommerhus Grenå Strand - 7 personer
Dette flot indrettede og arkitektonisk meget spændende feriehus, byder velkommen til et...
95
7
3
Sommerhus Grenå Strand 165948DK
Sommerhus Grenå Strand - 12 personer
I meget populært sommerhusområde, ved en af Danmarks bedste strande, tæt ved det...
175
12
4
Sommerhus Grenå Strand 192111DK
Sommerhus Grenå Strand - 8 personer
Rigtig god beliggenhed på en dejlig naturgrund, tæt på den skønne badestrand i...
122
8
3
Sommerhus Grenå Strand 119416DK
Sommerhus Grenå Strand - 8 personer
Norddjursland er dækket med en frodig natur, dejlige landskaber og smukke skove, og er...
103
8
3
Sommerhus Grenaa 503260DK
Sommerhus Grenaa - 6 personer
Bare ca. 70 m fra strandkanten ligger dette klassiske sommerhus på enskøn grund og...
70
6
3
Sommerhus Grenaa 507043DK
Sommerhus Grenaa - 9 personer
Dette sommerhus ligger på naturgrund med græsplæne. 1 dobbeltseng er 120 cm bred....
80
9
4
Sommerhus Grenå Strand 146296DK
Sommerhus Grenå Strand - 8 personer
I et roligt sommerhusområde ligger dette yderst charmerende sommerhus, hvor der kræset...
200
8
3
Sommerhus Grenå Strand 144041DK
Sommerhus Grenå Strand - 7 personer
Med en placering og beliggenhed i et meget populært feriehusområde og i gåafstand til...
97
7
3
Sommerhus Grenå Strand 190464DK
Sommerhus Grenå Strand - 14 personer
Stort lækkert feriehus, beliggende i et af de bedste områder på Norddjursland, med...
150
14
7

Vi har mange forskellige sommerhustyper.

Vi har klassiske sommerhuse i Grenå, dette er oftest sommerhuse, som er hyggeligt indrettet efter ejerens personlige smag. Vores klassiske sommerhuse er ofte udstyret med brændeovn, kamin eller pejs, hvilket er med til give en hyggelig stemning hele året rundt. Er man til lidt mere luksus, så kan man vælge et af vores spa sommerhuse. Dette er sommerhuse, som er udstyret med et spabad eller en jazzusi, samt sauna.Disse sommerhuse har ofte også plads til 6-12 personer, men dette kan i læse mere om under hvert enkelt sommerhus. Ligeledes har vi store luksus sommerhuse i Grenå, dette er store sommerhuse, som er udstyret med spabad, sauna, swimmingpool osv. Disse sommerhuse har ofte plads til alt fra 8 til langt over 30 personer og er derfor særlig godt egnet til familier, som ønsker god plads eller flere familier, som ønsker at holde ferie sammen. Mange af vores sommerhuse er placeret ved Grenå Strand,  som er et eftertragtet sommerhusområde. For mange familier er det utroligt vigtigt at kunne medbringe familiens hund eller husdyr.  Derfor har vi en række sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe f.eks. familiens hund. En række af vores sommerhuse er i dag også udstyret med internet, sådan at man under ferien har mulighed for at gå på internettet.

Og det er ikke uden grund at Grenå er en af de mest populære sommerhusområder på Djursland. Grenå er den største by på Djursland og det kan f.eks. ses på antallet af butikker, for Grenå Gågade har masser af shopping muligheder lige fra tøjbutikker til hyggelige cafeer.
Ligeledes findes der en række dagligvare butikker i Grenaa, hvor du kan klare de daglige indkøb under ferien.
Ved Grenå finder man også en række attraktioner såsom Grenå Kirke, Baunhøj møllen og Kattegatcenteret hvor børn og voksne kan få en spændende dag i selskab med hajer, sæler og oplevelsesbassiner, hvor de mindste kan få lov til at røre ved nogle af de mange spændende dyr.
Når man taler om Grenå og Djursland, så kommer man ikke udenom en af Danmarks største familie attraktioner, nemlig Djurs Sommerland.
Små 25 km fra Grenå finder man Djurs Sommerland, som byder på et hav af forlystelser for hele familien.
Djurs Sommerland har vandland, rutsjebaner og masser af andre forlystelser.

Grenå byder også på nogle af Danmarks bedste strande og i 2006 blev Grenaa Strand faktisk kåret til Jyllands bedste badestrand.
Der er altså masser af bademuligheder ved Grenaa, selvom man ikke har lejet et sommerhus med svømmepøl.
Ikke langt fra Grenaa ligger Ebeltoft, som også har et spændende byliv og en lang række attraktioner, lige fra Ree Dyrepark til Fregatten Jylland.

Så kunne du tænke dig, at tage familien med på en ferie til Grenå i et af vores feriehuse eller ferielejligheder, så er du velkommen til at søge på vores søgemaskine her på hjemmesiden eller kontakte vores kundeservice, via telefon, mail eller chat.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie til Grenå.