kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Hirtshals

Fun Center - Hjørring 13.803358344057
Fun Center er stedet med underholdning og leg for både børn og voksne. Her er lækker udendørs lasergame bane med skyttegrave og gamle biler man kan gemme sig bag. Banen er åben (efter bestilling) hele året uanset vejret og er således også velegnet til arrangementer. Ligeledes er der også udendørs adventure minigolfbane. Indendørs er der stort legeland, med klatretårn, rutsjebaner og hoppeborge. På 1. sal er der adgang til Arkadehallen med mange forskellige spille maskiner. Legelandet, Arkadehallen og Minigolf har faste åbningstider, men kan ved forud bookning have åbent alle dage året rundt ved større selskaber. Er man et selskab eller en stor familie kan man booke eventhallen og får adgang til alle aktiviteter. Funcenteret hjælper i gang, man spiller / kæmper i hold og til sidst kåres vinderholdet.
Læs mere
Adresse: Grønnevold 1, 9800 Hjørring
Se på kort
Maarup Kirke 17.32714443958
Maarup kirke er opført noget ind i det 13. århundrede og er en af de 10 romanske landsbykirker af tegl der findes i Vendsyssel. Kirken ligger i dag ganske tæt på skrænten til Vesterhavet og vil med tiden styrte i havet. De øvrige kirker som ligeledes er opført i tegl er Hæstrup, Mygdal, Bindslev, Tolne, Elling, Flade, Understed, Albæk og Ørum. Desuden er de to købstadskirker Sct. Catharina og Sct. Hans i Hjørring samt klosterkirkerne i Børglum og Dronninglund bygget i tegl, altså i alt 14, der ligger spredt mellem kvaderstenskirkerne i en bred stribe tværs over landet fra Lønstrup til Frederikshavn og ned langs Kattegat. På Maarup kirke er teglstenene blandet med strandsten.
Læs mere
Adresse: Mårup Kirkevej 70, 9800 Hjørring
Se på kort
Rubjerg Knude Fyr 18.893397763022
Fyret blev bygget i 1899, ca 200 m inde i land på det højeste sted. Men på grund af enorm sandflugt gennem årene blev man nødt til at slukke fyret i 1968, da man ikke længere kunne se lyset fra vandet. De gamle personalebygninger har været indrettet som sandflugtsmuseum, men har også måttet opgives på grund af, at sandet begyndte at ødelægge bygningerne. I dag har havet nedbrudt klinten så fyret kun ligge få meter fra klinten og med fare for at styrte i havet.
Læs mere
Adresse: Fyrvejen 30, 9480 Løkken
Se på kort
Ørnereservatet 20.747923063626
Mærk ørnens vingesus Oplev en attraktion i verdensklasse i Ørnereservatet. Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning, givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. I reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene, og når man ser den majestætiske ørn i øjnene og mærker vingesuset over sig, ved man, hvorfor Ørnereservatet er en attraktion i verdensklasse. Det er her, porten åbnes til rovfuglenes fascinerende verden. Det er her, man kan opleve havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med uforlignelig flyvekunst og jagtteknik. Man kan også på tætteste hold overvære verdens største ørne blive fodret samt falkonerrytterne, der i vildt ridt træner falkene. Her oplever du de nordiske rovfugle, og her yngler de og trænes af falkonerer og viser flyvekunst. Ørnereservatet tilbyder en times forevisning med rovfuglene og man høre undervejs en kulturhistorisk orientering og har desuden også indviet flere helt nye udstillinger.
Læs mere
Adresse: Skagenvej 107, 9881 Bindslev
Se på kort
Family Farm Fun Park 23.915787451689
Family Farm Fun Park er et besøgs landbrug for alle, også de helt små. Parken fungerer som en spændende oplevelses park med dyr. I stedet for at have mange forskellige slags dyr i bure og indhegninger, som man bare kigger på når man går forbi, kan man i Family Farm komme tættere på dyrene, som er tamme og børnevenlige og som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. I parken er der også et legeland med flere udendørs og indendørs legepladser. I Family Farm Fun Park er der flere pladser med side pladser, hvor man er velkommen til at nyde sin medbragte mad. Det er også muligt at grille sin mad. Og ellers er her en hyggelig café med fastfood, forfriskninger, is, slik m.m. Når entréen er betalt, er her gratis the og kaffe. Hvert barn få udleveret en gratis madpose til at fodre dyrene.
Læs mere
Adresse: Lyngbyvej 86, 9480 Løkken
Se på kort
Se flere seværdigheder

Find et sommerhus i Hirtshals

Velkommen til Sommerhusudlejning Hirtshals.

Hirtshals er en smuk by i Nordjylland, beliggende ca. 30 km fra feriebyen Løkken og ca. 50 km fra Skagen.  Byen har Hirtshals Havn hvor færger sejler til flere forskellige destinationer.
Hirtshals har en attraktiv gågade til de købelystne. Byen byder på alt fra tøj og skobutikker til torvemarked i sommerperioden.

203 sommerhuse i området

Viser side 1 af 17 sider.
Næste side
Sommerhus Skagen 502983DK
Sommerhus Skagen - 6 personer

Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen

Eksklusive ferieboliger med den helt...
97
6
3
Sommerhus Ålbæk 504721DK
Sommerhus Ålbæk - 6 personer
På stor, ugenert naturgrund med udsigt til rigt dyreliv ligger dettesommerhus i rolige...
108
6
3
Sommerhus Ålbæk 507012DK
Sommerhus Ålbæk - 8 personer
Dette sommerhus med swimmingpool og spabad har en enestående beliggenhed og flot...
204
8
4
Sommerhus Skagen 500369DK
Sommerhus Skagen - 2 personer

Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen

Eksklusive ferieboliger med den helt...
55
2
1
Sommerhus Bindslev 500271DK
Sommerhus Bindslev - 9 personer
Velholdtog rummeligt pool- og aktivitetssommerhus ca. 800 m fra denbørnevenlige...
135
9
4
Sommerhus Ålbæk 506148DK
Sommerhus Ålbæk - 8 personer
Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser med en stor træterrasse på i alt 189...
150
8
3
Sommerhus Ålbæk 505689DK
Sommerhus Ålbæk - 8 personer
Midt på en stor, ugenert naturgrund for enden af en blind vej finder I dette unikke...
120
8
4
Sommerhus Skagen 500256DK
Sommerhus Skagen - 8 personer
Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan...
168
8
4
Sommerhus Ålbæk 507226DK
Sommerhus Ålbæk - 10 personer
Midt i naturen nær Vesterhavet ligger dette sommerhus på en ugenert naturgrund. Det...
135
10
4
Sommerhus Ålbæk 505172DK
Sommerhus Ålbæk - 7 personer
Sommerhus beliggende på en skøn, ugenert grund, som er omgivet af høje træer nær...
114
7
4
Sommerhus Ålbæk 507497DK
Sommerhus Ålbæk - 10 personer
Sommerhus med 28 m² aktivitetsrum med poolbord, som kan ændrestil bordtennis....
134
10
4
Sommerhus Ålbæk 506456DK
Sommerhus Ålbæk - 8 personer
Sommerhus i naturskønt område tæt på Ålbæk. Huset er rummeligt med loft til kip...
103
8
3

Fiskeriet spiller en stor rolle for den jyske by og fiskerihavnen er også næsten en attraktion i sig selv. I hvert fald besøger mange turister havnen hvert eneste år.

Mange kommer også til Hirtshals, for at besøge Nordsømuseet (Nordsøen Oceanarium). Nordsømuseet byder på ca. 70 forskellige fiskearter og er i dag et af Europas største akvariums. Steder rummer 3 spisesteder og 7 forskellige ekspeditioner, så hele familien er garanteret mange timers lærerig underholdning.

Hirtshals har også en golfbane i nogle utrolig smukke omgivelser, lige udenfor byen.Ved Hirtshals finder i også flere typer strande, både bilfrie strande, børnevenlige strande og strande hvor biler er tilladte. Ligeledes har flere af strandende det blå flag. En anden spændende attraktion ved Hirtshals er Hirtshals Fyr fra 1863.

Sommerhusudlejning.dk tilbyder i dag et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Hirtshals. Vores udvalg af sommerhuse i Hirtshals er meget bredt. Vi kan tilbyde alt fra klassiske smukke sommerhuse til store luksus sommerhuse, som ligger godt placeret i den jyske natur og som er udstyret med swimmingpool, spabad, fladskærms tv og meget andet.
Flere af vores sommerhuse i Hirtshals har i dag også internet adgang. Dette sætter mange familier pris på. Mange af vores sommerhuse har også plads til familiens bedste ven, nemlig hunden. 

Har man lejet et sommerhus, uden spa, pool osv. så har man mulighed for at tage familien med i Hirtshals Badeland og få en dejlig dag der. Du kan allerede i dag, leje et af vores mange sommerhuse i Hirtshals direkte her på hjemmesiden. Du indtaster blot jeres søgeønsker i søgemotoren ovenfor og straks herefter vises de sommerhuse, som opfylder de indtastede ønsker.
Har i spørgsmål til et af vores sommerhuse i Hirtshals, så er i meget velkomne til at kontakte vores kundeservice i dag via telefon, mail eller på vores online chat.

Vi ser meget frem til at få jer som gæster i Hirtshals.