kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Juelsminde

Sommerhus i Juelsminde

Kunne du tænke dig at leje et sommerhus ? Så behøver du ikke lede meget længere, for Sommerhusudlejning.dk er specialister med flere års erfaring i udlejning af sommerhuse og ferieboliger i Danmark og resten af Europa.

Et sommerhus, er ikke bare et sommerhus. Det er et hjem, for din familie og dig igennem flere dage, uger og måske endda måneder.
Derfor sidder vores Sommerhusudlejning kundeservice, klar ved telefonerne, for at besvare dit spørgsmål og ingen spørgsmål er for store eller små, når det gælder leje af en feriebolig hos Sommerhusudlejning.dk

277 sommerhuse i området

Viser side 1 af 24 sider.
Næste side
Sommerhus Juelsminde 507153DK
Sommerhus Juelsminde - 10 personer
Dette sommerhus ligger i det hyggelige ferieområde Pøt Strandby. Huset er indrettet...
130
10
4
Sommerhus Odder - 14 personer
Ca. 170 m fra havet i Saksild Strand ligger dette velindrettedesommerhus med...
212
14
5
Sommerhus Børkop 507294DK
Sommerhus Børkop - 10 personer
Sommerhus beliggende i børnevenligt område med kort afstand tilbadestrand og stor...
142
10
5
Sommerhus Malling 502929DK
Sommerhus Malling - 6 personer
En stor parklignende have danner en smuk ramme om dette sommerhus med swimmingpool....
210
6
4
Sommerhus Juelsminde 506213DK
Sommerhus Juelsminde - 8 personer
Sommerhus beliggende i populært ferieområde på den østjyske kyst med de dejlige...
88
8
4
Sommerhus Juelsminde 507152DK
Sommerhus Juelsminde - 10 personer
Sommerhus beliggende ved en børnevenlig østkyst strand i naturvenligt område. Huset...
142
10
5
Sommerhus Børkop - 8 personer
Spændende og særpræget sommerhus opført af kvalitetsmaterialer i afstemte farver,...
87
8
3
Sommerhus Juelsminde 507802DK
Sommerhus Juelsminde - 12 personer
Idyllisk beliggende sommerhus i bindingsværk med stråtag. Huset er opført i 1800 og...
235
12
5
Sommerhus Juelsminde 507302DK
Sommerhus Juelsminde - 10 personer
Poolhus smukt beliggende tæt på stort skovområde og ved børnevenlig strand så her...
130
10
4
Sommerhus Juelsminde 502918DK
Sommerhus Juelsminde - 6 personer
Dette sommerhus er opført i foråret 2005 og beliggende på strandeng ca. 60 m fra...
99
6
3
Sommerhus Børkop - 10 personer
Specielt sommerhus med blandt andet vandskurede vægge og forskudt tagkonstruktion....
138
10
5
Sommerhus Juelsminde 505831DK
Sommerhus Juelsminde - 8 personer
Sommerhus i miljøvenlige materialer og med spændende detaljer, lige tilen afslappende...
102
8
4

Hvis du kunne tænke dig, at tage familien med på en idyllisk ferie, med mange muligheder, så kan Juelsminde ved Horsens i Østjylland være et godt valg.
Juelsminde ligger ikke langt fra Hverken Horsens, Vejle eller Århus eller for den sags skyld Middelfart. Det betyder at lejer i et sommerhus i Juelsminde, så vil i være centralt placeret i forhold til flere store attraktive byer. Dog har Juelsminde selv mange attraktioner, for hele familien. Juelsminde kan f.eks. byde på Cirkus. Hver sommer får dyreskuepladsen i Juelsminde besøg af et omrejsende cirkus.
For de golf interesserede kan Juelsminde byde på en 18 hullers golfbane godt placeret i den jyske natur, tæt på både skov og strand.

Juelsminde har også et spændende byliv, som byder på alt fra bagerforretning til tøjbutikker små cafeer og andre spisesteder. En af de største attraktioner i Juelsminde er dog nok lystbådehavnen, som altid har et sprudlende liv. Der er altid mennesker på den moderne lystbådehavn. Du kan se et kort klip fra 2010 af lystbådehavnen via dette link.

Juelsminde har også en række badevenlige strande omkring sig, her kan børnefamilier nyde en dejlig ferie. Vi hos Sommerhusudlejning, kan tilbyde et bredt udvalg af sommerhuse og ferieboliger i Juelsminde i mange forskellige størrelser og prisklasser.
Vores udvalg af sommerhuse i Juelsminde strækker sig fra smukke klassiske sommerhuse til store luksus sommerhuse placeret i første række ud til vandet.
Mange af vores sommerhuse ved Juelsminde er også godkendte til husdyr, det betyder at familien nu må medbringe f.eks. familien hund. Vi har dog også sommerhuse, hvor det ikke er tilladt at medbringe husdyr og vi tilbyder også udlejning af særlige allergivenlige sommerhuse.

Adsl / Internet er gennem de seneste år, blevet en fast del af manges hverdag og derfor kan det være svært at undvære under ferien. Flere af vores sommerhuse i Juelsminde er derfor udstyret med en internetforbindelse, som ofte endda er gratis, når man lejer sommerhuset. Størstedelen af alle de sommerhuse, som vi har til udlejning her på Sommerhusudlejning.dk, er sommerhuse, som er ejet af private også kaldet privat sommerhusudlejning gennem bureau. At vores sommerhuse er ejet af private gør, at sommerhusene ofte er indrettet efter ejerens personlige smag og derfor fremstår vores sommerhuse ofte hyggelige og hjemlige.

Vi har i dag mere end 500.000 billeder af vores sommerhuse, her på hjemmesiden. De mange billeder skal være med til at give dig, som lejer det bedste indtryk af vores sommerhuse, inden at du lejer det.

Alle vores sommerhuse kan naturligvis bookes direkte online her på hjemmesiden, Sommerhusudlejning.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe ind til vores bookingafdeling, som sidder klar til at tage imod din booking.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie til Juelsminde.