kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Klitmøller

Æbelø 21.602879947931
Æbelø ligger i Kattegat omkring 4 km nord for Fyn. Æbelø er godt 2 km². Normalt kan man kun komme dertil ad ebbevejen, man skal vade derud i ankeldybt vand, ca. 1,5 km. I 20. erne og frem mod krigen gravede man en del ral på Æbelø, som blandt andet blev brugt til at opføre den gamle Lillebæltsbroen (1935) Der var dengang anlagt 2 tipvognspor på Æbelø et fra bruddet og til ralværket, og det andet spor fra værket og ned til en lille havn der dengang var anlagt. Dengang boede der en del mennesker på øen og her var blandt andet skole på øen. I dag er her bortset fra nogle ruiner kun en velfungerende bygning tilbage og her bor øens bestyrer. Æbelø har en meget spændende geologi, da her blandt andet er et lag plastisk ler. Det betyder at jorden let glider fra hinanden og man kan tydeligt se de forskellige lag. Her er forskellige stier hvorpå man kan gå øen rundt. Husk altid at tjekke tidevandstabeller inden man bevæger sig ud mod øen.
Læs mere
Adresse: Æbelø 1, 5400 Bogense
Se på kort
Harridslevgaard 32.139635938834
Turisme Besøg det færdigrestaurerede renæssance slot Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.
Læs mere
Adresse: Assensvej 3A, 5400 Bogense
Se på kort
Johannes Larsen Museet 35.255682320264
Museets historie I 1901-02 byggede kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hermed skabte de ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested (med hele 16 gæstesenge!) for malere, forfattere og billedhuggere. Dette fristed for kunst og kultur satte sit præg på udviklingen af kulturlivet i Danmark igennem årtier. Kerteminde husede på denne tid en hel koloni af kunstnere, der i dansk kunsthistorie gerne sammenfattes under betegnelsen "Fynbomalerne". Det var malere, der hyldede det enkle liv i samklang med natur og familie, og som hentede deres motiver fra de nære omgivelser: familiens liv, stuerne, blomsterne i vindueskarmen, haven, lystfiskerbådene i havnen, markerne, kysten og klinterne og dyrelivet. Tidens strømninger var med til at bane vejen for Fynbomalerne. Hjemstavnskunsten, friluftsbevægelsen og "the simple life" var nogle af tidens idealer. I 1890'erne blev fascinationen af industrialismen, teknologien og den dynamiske storby således afløst af en mere balanceret skepsis over for fremskridtet. I kunsten kunne man nu også iagttage en søgen tilbage til de oprindelige konstante værdier, der lå i naturen, i det sunde friluftsliv, i landbefolkningens slidsomme og tålmodige arbejde, og i fornemmelsen af sine rødder, familien og hjemstavnens traditionelle værdier.
Læs mere
Adresse: Møllebakken 14, 5300 Kerteminde
Se på kort
Akvarium Fjord & Bælt 35.833805918481
Oplev det magiske blå univers på Fjord & Bælt. Her er det muligt at opleve mange af havet fisk og dyr. I de spændende rørebassiner er der en unik mulighed for at komme helt tæt på havets dyr. Fjord & Bælt vil gerne sikre at alle kommer hjem med våde hænder, da det er ideen, at man på den måde oplever og får den største og mest intense oplevelse – og forhåbentligt i sidste instans får lyst til at passe på havet og ikke mindst dyrene der lever i det. De forskellige udstillinger er for alle aldre. Det er altid spændende at fordybe sig i forskellige emner. Eksempelvis kan man opleve og lære om gopler og blive udfordret af forskellige interaktive poster. Eller man kan betragte skelettet fra en kæmpe kaskelothval, og samtidig selv prøve kræfter med hvalernes fascinerende sanser og evner. Man kan se de fascinerende film om havet på kæmpe skærme, hvor oplevelsen i sig selv gør, at man nemt får følelsen af selv at være der under havets overflade.
Læs mere
Adresse: Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde
Se på kort
Jernalderlandsbyen 36.849267869412
Jernalderlandsbyen vil give elever, gæster og besøgende viden og forståelse om vores forfædres liv og levevilkår. Vi vil skabe konkrete oplevelser, som viser sammenhængen mellem menneske, natur og kultur både dengang og nu. Jernalderen skal levendegøres gennem de besøgendes egne erfaringer. Vi vil bidrage til en bedre forståelse af Danmarks fortid, for bedre at kunne agere i nutiden.
Læs mere
Adresse: Store Klaus 40, 5270 Odense
Se på kort
Danmarks Jernbanemuseum 38.979024964473
Danmarks Jernbanemuseum har 19 jernbanespor fyldt med historiske lokomotiver og vogne. Dette er ikke mindst et eldorado for børn, som elsker at gå på opdagelse mellem de ”kæmpestore” damplokomotiver, eller de noget mindre dræsiner og sneplove eller den orange rangertraktor, der var med i den danske jernbaneklassiker ”Olsenbanden på sporet”. Og der må både pilles, leges, røres, fantaseres på næsten det hele. Børnene kan lege lokomotivfører i det kæmpestore E-damplokomotiv eller lade som om de tager en gammel toetagers Klampenborgvogn til Dyrehaven. Her er også udstillinger af de forskellige udviklinger, både af anen og materiellet, så museet giver fin mulighed for at kombinere leg og læring.
Læs mere
Adresse: Dannebrogsgade 24, 5000 Odense
Se på kort

Ledige sommerhuse i Klitmøller

Klitmøller er en lille perle langs den jyske vestkyst og Sommerhusudlejning kan i dag tilbyde udlejning af mere end 100 sommerhuse i Klitmøller og leder man efter et sommerhus i Klitmøller, så kan vi helt sikker hjælpe, da vores udvalg af sommerhuse strækker sig fra store luksus sommerhuse til hyggelige klassiske sommerhuse.

Klitmøller er blandt andet kendt for sine smukke sandstrande og især blandt windsurfere er Klitmøller næsten blevet verdenskendt under navnet ”Cold Hawaii” eller ”Nordeuropas Hawaii”, da Vesterhavet her leverer de helt rigtige bølger til windsurferne.

12719 sommerhuse i området

Viser side 1 af 1060 sider.
Næste side
Sommerhus Thisted 146451DK
Sommerhus Thisted - 10 personer
Med en skøn udsigt over klitområde mod Vesterhavet, ligger dette meget rummelige...
186
10
4
Sommerhus Søndervig 134095DK
Sommerhus Søndervig - 6 personer
Et super velindrettet hus med flere afdelinger og to badeværelser. Huset er totalt...
140
6
3
Sommerhus Thisted 146450DK
Sommerhus Thisted - 4 personer
Et rigtigt sommerhus i smørhullet i Nr. Vorupør. Sommerhuset er et stenhus med sort...
65
4
2
Sommerhus Knebel 791418DK
Sommerhus Knebel - 8 personer
Sommerhus idyl midt i Nationalparken. Dette sommerhus og hestehotel er placeret på en...
87
8
4
Sommerhus Ebeltoft 791424DK
Sommerhus Ebeltoft - 10 personer
Arkitekttegnet sommerhus tæt på strandenMeget unikt sommerhus fra 2004 i smukke...
120
10
4
Sommerhus Knebel 791432DK
Sommerhus Knebel - 7 personer
Super hyggeligt træhus med fantastisk havudsigt.Fint og hyggelig sommerhus stil. Huset...
77
7
4
Sommerhus Holstebro 793221DK
Sommerhus Holstebro - 40 personer
Nyrenoveret sommerhus på 310 m² og 48 m² annexbygning med plads til 38 personer i 14...
355
40
14
Sommerhus Fur 791223DK
Sommerhus Fur - 28 personer
Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal holde ferie på skønne...
311
28
5
Sommerhus Roslev 791221DK
Sommerhus Roslev - 26 personer
STORT sommerhus ved LimfjordenPræstegården og Portnerboligen har tilsammen plads til...
380
26
9
Sommerhus Ørnhøj 793211DK
Sommerhus Ørnhøj - 26 personer
Huset er en stor gammel total ombygget skole beliggende i roligt og idyllisk...
390
26
9
Sommerhus Roslev 791222DK
Sommerhus Roslev - 41 personer
Det store sommerhus 'Dingle' er en perleStort sommerhus med udsigt til Limfjorden, 16...
502
41
16
Sommerhus Brovst 506123DK
Sommerhus Brovst - 6 personer
Sommerhus beliggende i den østligste del af det spændende nye ferieområde ved Tranum...
97
6
3

Klitmøller har også en fantastisk natur, som hvert år trækker mange turister til området, blandt andet vildtreservatet trækker mange gæster, her kan man opleve et rigt dyreliv.

Klitmøller byder dog også på meget andet, f.eks. ridning, lystfiskeri og et udvalg af butikker lige fra købmanden, som kan leverer det mest nødvendige til ferien til det dejlige Klitmøller Røgeri, som byder på friske fisk til Klitmøller bageri.

Klitmøller ligger ca 15 min kørsel syd for Hanstholm. Hanstholm er blandt andet kendt MuseumsCenter Hanstholm, som er et bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig. MuseumsCenteret blev for alvor kendt blandt den danske befolkning i 1971, hvor den tredje Olsenbanden film blev vist i landet biografer. Her er Olsenbanden i Jylland og de leder efter en gemt guldskat i netop disse bunkere i Hanstholm.

Trænger man under sin ferie i Klitmøller til flere shopping muligheder, så er der kun 20 min kørsel til Thisted, som byder på et spændende byliv med smarte cafeer, tøjbutikker, supermarked osv. Kunne du tænke dig at tage familien med på en dejlig ferie til Klitmøller, så behøver du ikke lede meget mere.

På Sommerhusudlejning.dk kan du nemt og hurtigt søge blandt vores mange sommerhuse i Klitmøller og Sommerhus udvalget er et af Danmarks bredeste.
Vi udlejer sommerhuse i Klitmøller året rundt og man har naturligvis mulighed for at booke dem alle direkte online på hjemmesiden.

Du kan også vælge at tage familien med på en miniferie til Klitmøller eller benytte dig af et af vores last minute tilbud, men alt dette kan du læse mere om på vores hjemmeside eller du kan kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Skulle i have særlige ønsker til et sommerhus eller er i blot interesseret i at få tilsendt nogle sommerhus forslag, så er i naturligvis også velkomne til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie til Klitmøller.