kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Blokhus

Blokhus 0.31657582522212
Blokhus byder på en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand og et brusende blåt hav. Byen, et tidligere fiskerleje, er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis, med spændende spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Navnet Blokhus, stammer fra de mange blokhuse der var på stranden i 15-1600 -tallet. De var opstillet som boder og magasiner (blokhuse) ved kysten til opbevaring af korn, smør og kød, som skulle eksporteres til Norge. Det var kimen til byen Blokhus, der i 1700 tallet blev en kendt stude handelsplads. Den friske vesterhavsluft tiltrak sommergæster allerede fra midten af 1800 tallet og byen har udviklet til et charmerende ferieparadis, med alt hvad ens feriehjerte kan begære af natur, kultur, gastronomi og shopping.
Læs mere
Adresse: Jens Bærentsvej 2, 9492 Blokhus
Se på kort
Hunde skove i Danmark 1.2650245059079
Har du din hund med på ferie, kan det være en udfordring at finde "gode" steder, hvor du lovligt kan lufte din hund. I Danmark er her mere end 450 hunde skove. I hundeskove må du lade din hund løbe frit omkring. Din hund får brændt en masse energi af, og nyder det sociale når den møder andre hunde. Et besøg i en hundeskov giver dig og din hund en positiv oplevelse i naturen. Når din hund er med på ferie og dermed i fremmede omgivelser, er det vigtigt, at den får tilstrækkeligt med motion, således den kan være afbalanceret, rolig og sund. Det er med til at sikre, at du kan få en god ferie. Se et kort over registrerede hundeskove i Danmark her: http://www.hundeskovene.dk/
Læs mere
Adresse: Aalborgvej 97, 9492 Blokhus
Se på kort
Skulptur Parken Blokhus 1.54080011236
I Skulpturparken Blokhus & Kulturhuset Blokhus kan du opleve kunstværker for millioner. Skulpturerne er blandt andet opført i sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit og bronze. Hvert år er der et tema for de forskellige materialer. Herudover er her vidunderlige sanse haver med aktiviteter/legeredskaber for store og små, - virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle. Det er selvfølgelig i orden at medbringe mad og drikkevarer og nyde det på de opstillede bænke i parken. Eller man kan købe mad og drikke i Cafeen.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus
Se på kort
Fårup Sommerland 4.4368393760909
Hvis man er til fart og spænding, leg og ballade, så tag hele familien med i Fårup Sommerland. I Nordjyllands bedste forlystelsespark finder du masser af spændende attraktioner for hele familien. Når entreen er betalt, kan man slå sig løs i alle forlystelser. I det store badeland kan man prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Til de helt små er der masser af sjov og plask i et trygt og sikkert børnevandland. Er man til action, fart og spænding, må man prøve de mange rutsjebaner. Prøv for eksempel Nordeuropas eneste rutsjebane, som både kører over og under vandet – Orkanen, eller prøv en af de vildeste rutsjebaner, Lynet, hvor man får en åndeløs tur, der går hurtigt både op og ned! Der findes et stort udvalg af fascinerende forlystelser til alle, som elsker at boltre sig i vand.
Læs mere
Adresse: Pirupvejen 147, 9492 Blokhus
Se på kort
Blokhus-Salt Center 5.9345074131749
Salt lavet på Vesterhavet. 1000 liter frisk havvand bliver til ca. 30 Kg. salt. Havvandet varmes op med solvarme og når vandet fordamper er der salt tilbage. Saltet tilsættes forskellige spændende urter og her ca. 40 forskellige slags salt. Mange af urterne dyrkes på stedet. På udvalgte dage er det muligt at lave sin egen urtesalt. Det er også muligt at købe fodbad og samtidig nyde en kop kaffe på stedet.
Læs mere
Adresse: Helledivej 9, 9490 Pandrup
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhusudlejning Blokhus

Blokhus i Nordjylland er et yndet feriested for gæster fra både ind- og udland. Et sommerhus eller en feriebolig ved Blokhus er det ideelle udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie med venner og familie, både sommer og vinter og alle - store som små - kan forvente en aktiv ferie i naturskønne omgivelser.

Alle vores sommerhuse kan lejes online, her på siden, hvor hvert enkelt hus beskrives grundigt og præsenteres med flotte billeder. Såfremt der måtte være spørgsmål vedrørende et af sommerhusene eller andet, sidder vores kundeservice klar ved telefon, Chat og mail. Vi vil gøre Vores bedste, for at hjælpe dig.

Book det perfekte sommerhus til din kommende ferie allerede i dag.

105 sommerhuse i området

Viser side 1 af 9 sider.
Næste side
Sommerhus Blokhus 507952DK
Sommerhus Blokhus - 14 personer
Sommerhus med swimmingpool. I poolafdelingen er der klinkegulv og storswimmingpool på...
150
14
4
Sommerhus Pandrup 507740DK
Sommerhus Pandrup - 12 personer
Sommerhus med swimmingpool og 8-personers spabad beliggende på en 2400 m² stor...
180
12
5
Sommerhus Blokhus 504918DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Velholdt sommerhus lidt højt beliggende i storslået klitområde ca. 200 m fra...
130
6
3
Sommerhus Blokhus 506511DK
Sommerhus Blokhus - 8 personer
Moderne sommerhus med eksklusiv indretning. Beliggende lige bag første klitrække ved...
121
8
4
Sommerhus Blokhus 507550DK
Sommerhus Blokhus - 12 personer
Sommerhus beliggende på en stor naturgrund. Der er installeretenergibesparende...
176
12
4
Sommerhus Blokhus 505678DK
Sommerhus Blokhus - 8 personer
Sommerhus med swimmingpool beliggende på havegrund med græs og stortfliseareal.

...
170
8
4
Sommerhus Pandrup 505915DK
Sommerhus Pandrup - 8 personer
Sommerhus med swimmingpool beliggende i første klitrække i denaturskønne omgivelser...
150
8
4
Sommerhus Blokhus 506112DK
Sommerhus Blokhus - 8 personer
Sommerhus beliggende midt i den smukkeste natur direkte op til stor plantage....
113
8
3
Sommerhus Blokhus 503038DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Velholdt sommerhus beliggende på en ugenert klitgrund med sandkasse og gynge. Der er...
104
6
3
Sommerhus Pandrup 505944DK
Sommerhus Pandrup - 8 personer
Sommerhus med spabad beliggende i Rødhus ca. 150 meter fra Vesterhavet. Huset er...
84
8
3
Sommerhus Blokhus 503426DK
Sommerhus Blokhus - 6 personer
Moderniseret sommerhus beliggende i rolige, naturskønne omgivelser ved Blokhus Strand....
82
6
3
Sommerhus Pandrup 502517DK
Sommerhus Pandrup - 6 personer
Idyllisk sommerhus med rustik indretning beliggende på klitgrund ca. 400m fra Rødhus...
90
6
3

Sommerhus ved Blokhus

Området
I Blokhus er der underholdning næsten for en hver smag. Her er indbydende strande, selvfølgelig med blåt flag og livredder i badesæsonen, en spændende by med fine indkøbsmuligheder for både ung og gammel, kunst og kultur, mange forskellige spisesteder. Er man til forlystelser skal man besøge Fårup Sommerland som er kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark. Hvert år besøges Blokhus af mange turister især fra Danmark men også fra Norge, Sverige og Tyskland. Den flotte nordjyske natur er et godt trækplaster for folk fra andre landsdele eller folk som til daglig bor i storbyer. Her er fred og ro, her kan man slappe af for eksempel på stranden, eller på heden eller i skoven. Her er plads til alle.  


Blokhus
Her er mange indkøbsmuligheder, for eksempel idet 2000m² store ”livsstilshus” hvor du kan købe alt indenfor high fashion modetøj, boligtilbehør og delikatessevarer. Ydermere er der bageri og almindelige dagligdagsvarer. Blokhus har mange forskellige spise- og udskænkningssteder. Er man kunst eller kulturinteresseret er det også her i området man kan finde forskellige udstillinger og værksteder.
Området omkring Blokhus er ideelt til gåture i naturen, eller man kan leje hest og ride en tur.