kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Fjellerup Strand

Kalø Slotruin 27.012485414683
Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig på Djursland. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt omkring 1313 og er én af mindst fire borge i Jylland. Det var meningen at de skulle styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse "tvangsborge" selvsagt var forhadte. I 1320 måtte kongen acceptere, at de nye borge skulle nedrives og Kalø blev nedbrudt allerede et årti efter opførelsen. Senere blev borgen genopført og fra 1407 – 1661 blev borgen brugt som Lensslot og statsfængsel. Efter enevældens indførelse 1660 mistede Kalø sin betydning og blev nedrevet i 1672. Ruinen er i dag fredet og et yndet turistmål.
Læs mere
Adresse: Molsvej 31, 8410 Rønde
Se på kort
Ry Kanofart 70.757872553279
Med 50 års erfaring i udlejning af kano på Gudenåen tilbyder Ry Kanofart en sikker garanti for kvalitet og de bedste priser. Ligeledes er det muligt at få forslag og ideer til gode og mindeværdige oplevelser på Gudenåen. Hvad enten det er kanoferie, lejrskole, firmaudflugt, familieudflugt, familieferie eller lignende, så kontakt Ry Kanofart for et godt tilbud og for at reservere kanoudlejning på Tlf.: 86891167. Som noget ekstra er det muligt at bestille flytning af egen bil, således når man når frem til aftalt slutsted, så er din bil flyttet hertil med bilflytningsfirma. Forhør venligst nærmere.
Læs mere
Adresse: Kyhnsvej 20, 8680 Ry
Se på kort
Nordjysk Spejdermuseum 71.677479973935
Spejdermuseet fortæller om Det Danske Spejderkorps i Nordjylland gennem de mere end 100 år spejderbevægelsen har eksisteret. Udstillingen viser mange billeder, dagbøger, standere, medlemsblade og mange andre effekter, hvor man måske kan finde noget fra sin egen tid i spejderbevægelsen, eller måske jeres forældres eller bekendtes. Gratis adgang
Læs mere
Adresse: Sofiendalsvej 98, 9200 Aalborg SV
Se på kort
Aalborg Zoo 72.535067990316
Det er altid en god oplevelse, at komme i Aalborg Zoo. Her er masser af dyr fra det meste af verden. Det er altid populært at opleve dyrene når de fodres. Dyrepasserne fortælle gerne om havens dyr, om deres naturlige levevis og om hverdagen i Zoo. Aalborg Zoos mission er naturbevaring. Aalborg Zoo blev miljøcertificeret i 1999, som den første zoologiske have i verden. Det har medført et øget fokus på miljø og en mangeårig indsats for at begrænse og nedbringe den negative miljømæssige påvirkning Aalborg Zoo, som virksomhed, har på omgivelserne.
Læs mere
Adresse: Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg
Se på kort
Nordjyllands Historiske Museum 72.817089666261
Nordjyllands Historiske Museum, arbejder med forskning, indsamling, dokumentation, bevaring og formidling af lokal- og kulturhistorie i Aalborg, Mariagerfjord, Rebild og Jammerbugt Kommuner. På 14 udstillingssteder præsenterer vi dig for "Nærværende Historie": Aalborg Historiske Museum, Apotekersamlingen, Boldrup Museum, Cirkusmuseet, Gråbrødrekloster Museet, Hadsund Egnssamling, Hals Museum, Havnø Mølle, Hobro Museum, Lindholm Høje Museet, Lystfartøjsmuseet, Mariager Museum, Møllehistorisk Samling, Vikingecenter Fyrkat.
Læs mere
Adresse: Algade 48, 9000 Aalborg
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhuse ved Fjellerup Strand

I dag tilbyder vi Sommerhusudlejning i Fjellerup Strand og med et af de bredeste udvalg af sommerhuse i Fjellerup, så behøver du ikke lede meget længere.
Fjellerup, har en skøn natur og nogle dejlige lange strande, som indbyder til badning og hygge.
Strandene er dejlige flade, uden en masse klittere eller andet og derfor finder man også sommerhus gæster i Fjellerup året rundt.

227 sommerhuse i området

Viser side 1 af 19 sider.
Næste side
Sommerhus Glesborg - 6 personer
Dette sommerhus med swimmingpool og sauna er beliggende tæt på Fjellerup Strand.

...
102
6
3
Sommerhus Glesborg 502407DK
Sommerhus Glesborg - 6 personer

Dette sommerhus er beliggende i 1. række til havet med en storslåetpanoramaudsigt...

151
6
3
Sommerhus Glesborg - 8 personer
Velindrettet sommerhus ved Fjellerup Strand hvor ejeren klart har sat sit aftryk. Alt...
95
8
3
Sommerhus Glesborg - 6 personer
Sommerhus beliggende i roligt kvarter og kun ca. 3 min gang til absolut god badestrand....
109
6
3
Sommerhus Glesborg - 8 personer
Sommerhus beliggende på stor grund ved Fjellerup Strand, hvor børnene kan lege og...
85
8
4
Sommerhus Allingåbro 506542DK
Sommerhus Allingåbro - 8 personer

Sommerhus med spabad og havudsigt beliggende tæt på skov og strand. Huset er...

85
8
4
Sommerhus Glesborg 509123DK
Sommerhus Glesborg - 14 personer

Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Fjellerup Strand hvor I fra...

145
14
5
Sommerhus Glesborg 507940DK
Sommerhus Glesborg - 14 personer

Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Fjellerup Strand hvor I fra...

145
14
5
Sommerhus Glesborg - 8 personer
Sommerhus med spabad og sauna beliggende tæt på en meget børnevenlig badestrand og...
100
8
3
Sommerhus Glesborg - 4 personer

Helårssommerhus beliggende i Fjellerup by på en stor naturgrund med terrasse, hvor...

95
4
2
Sommerhus Allingåbro - 6 personer
Sommerhus i første række til havet med en helt fantastisk udsigt over Kattegat. Der...
80
6
3
Sommerhus Fjellerup 117943DK
Sommerhus Fjellerup - 8 personer
Dette lyse, komfortable og hyggelige feriehus ligger på en naturgrunde med lege- og...
120
8
4

Fjellerup Strand er i dag et velkendt sommerhus område på Djursland. Fjellerup er i dag en by med 400-500 indbyggere.
Fjellerup´s historie strækker sig tilbage til 1423, hvor byen første gang nævnes.
i 1486 blev der i Fjellerup bygget en Herregård, Fjellerup Østergård. Herregården Østergarrd, har været særdeles velbevaret, på trods af at den gentagende gange har været ombygget gennem årerne og haft mange forskellige ejere.
Du kan læse mere omkring Fjellerups Herregård her.
Selvom Fjellerup er en lille hyggelig landsby, så findes der flere indkøbsmuligheder i byen, som gør at i som gæster ved Fjellerup Strand, ofte har mulighed for at klare de mest nødvendige indkøb uden at skulle starte bilen.
På strandene i Fjellerup, finder man alle slags mennesker. Nogen kommer for at solbade eller bade i de dejlige bølger.
Andre er på stranden for at spille bold, flyve med drage eller bygge sandslotte og især i sommerperioden  er det liv på stranden hele dagen.
Familier tager madkurve og tæpper med ned på stranden og spiser middagsmad, mens de nyder den dejlige natur, som man finder på Djursland.
Fra Fjellerup er der kun ca. 15 minutters kørsel til Djurs Sommerland, som er et sommerland på Djursland, som hver år trækker mere end 500.000 gæster til Djursland.
Vi har et stort udvalg af Sommerhuse ved Fjellerup Strand, i mange forskellige størrelser og prisklasser.
Mange af vores sommerhuse kan lejes, som en miniferie, et weekendophold eller på uge basis, i kan se hvilke sommerhuse, ved at søge her på hjemmesiden.
Vi har store luksus sommerhuse i Fjellerup, som har plads til flere familier og som er udstyret med alt lige fra trådløst internet til swimmingpool, sauna og spabad.
Vi har også et bredt udvalg af klassiske eller traditionelle sommerhuse, som nogle kalder dem. Disse sommerhuse er ofte placeret tæt på vandet og i skønne naturlige omgivelser.

Flere af vores ferieboliger i Fjellerup, er som tidligere nævnt udstyret med en internetforbindelse, da flere og flere lejere i dag efterspørger internet, sådan at de kan tjekke nyheder, facebook og mails mens de er på ferie.
Vi har også en række sommerhuse hvor det er tilladt, at tage op til 2 hunde eller andre husdyr med. Har man mere end 2 husdyr, som man ønsker at medbringe i sommerhuset, så skal man altid kontakte vores kontor, da husejeren skal give sit ok, til at man medbringer flere end 2 husdyr.
I har naturligvis mulighed for at leje vores sommerhuse, online her på siden via vores søgemaskine.

I kan ligeledes ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe jer bedst muligt, uanset hvad spørgsmålet skulle være.
Vi ser frem til at betjene jer og håber at i får en dejlig ferie i Fjellerup.