kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Karrebæksminde

Skovsgaard Gods 9.3346273442077
Skovsgaard Gods på Langeland er økologi og oplevelser for hele familien. Museer: På godset har Langelands Museum fire afdelinger: Skovbrugsmuseum, Karetmagerværksted, Vognudstilling og Tyendemuseum. Hovedbygningens stueetage bruges til kunstudstillinger og på førstesalen er der udstillinger om godsets historie. Madmarked: Cafe Skovsgaard er en økologisk cafe, restaurant, butik og takeaway. Naturformidling: Danmarks Naturfredningsforening har en naturvejleder på Skovsgaard, som dagligt vejleder gæster i naturen eller i naturformidlingsværkstedet. Møllen og stier: Skovsgaards Mølle er restaureret i 2004 og åben for besøgende. På Skovsgaard er der udlagt 5 stier med beskrivelse - Møllesti - Skovsti - Marksti - Engsti og Søsti.
Læs mere
Adresse: Kågårdsvej 12, 5900 Rudkøbing
Se på kort
Valdemars Slot 13.145334120318
Familien byder igen alle velkommen Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12. generationer. Vi har gjort det ypperste, for at vore besøgende vil få rigtig mange familievenlige og indholdsrige oplevelser, alle krydret med historisk storhed og ægte sydfynsk stemning. Stedets mange forskellige faciliteter og den omkransende natur byder på et utal af sanseindtryk i særklasse og det er vores store ønske, at ingen forlader området uden at føle sig beriget – her er noget til både sjæl og forstand.
Læs mere
Adresse: Slotsalleen 100, 5700 Svendborg
Se på kort
Naturama - moderne naturhistorie 18.595633389488
Oplev natur og drama. På Naturama i Svendborg fortælles naturhistorie på en ny måde. Her kan man opleve udstoppede dyr, til vands, til lands og i luften. Det hele iscenesat i et naturteater med skiftende lyd, lys, film og billeder. I weekender og ferier er der rundvisninger, shows og aktiviteter for børn og voksne. Hver sommer er her koncerter og særlige søndagsaktiviteter. Tjek www.naturama.dk. Tag plads i BioRama, Naturamas bevægebiograf. Følg svalens jagt på insekter hen over den afrikanske savanne, mens sæderne bevæger sig i takt med filmen. Sjov oplevelse for børn og voksne. Varighed: 10 min. I Naturamas sanserum, Årstidsskoven, kan børnene gå på opdagelse og opleve Vinter, Forår, Sommer og Efterår på en sansepirrende og humoristisk måde. Lyt til gode historier eller prøv de flotte udklædningsdragter. HUSK - børn (0-17 år) har gratis entré.
Læs mere
Adresse: Dronningemaen 30, 5700 Svendborg
Se på kort
Egeskov Slot 33.108442828049
Smukt gammelt slot fra 1554. Slottet er bygget midt i en sø, på egetræs pæle. Slottet er åbent for besøgende. Eller man kan vælge og gå i udbygningerne hvor man kan se en storslået bil- og gamle fly-udstilling. Eller man kan gå tur i den gamle slotspark på 20 Ha. Fakta om slottet: Antal værelser på slottet: 66. Antal vinduer på slottet: 200. Antal enkeltruder på slottet: 2.062. Antal badeværelser på slottet: 6 .Antal døre på slottet: 171. Voldgravens dybde max.: 5 meter. Antal labyrinter: 2. Hækkenes alder max.: 287 år. Hækkenes højde max.: 8 meter. Parkens haver: 18 forskellige. Parkens ældste træ: 672 år.Fuchsia, antal sorter i haven: 800. Tree Top Walking, længde: 100 meter. Tree Top Walking, højde: 15 meter. Ansatte på godset i sæsonen: 120.
Læs mere
Adresse: Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup
Se på kort
Knuthenborg Safaripark 48.230013837741
Knuthenborg Safaripark er en spændende anderledes måde at gå i zoo på. Her køre man rundt i de forskellige områder, der opdelt i de kontinenter, hvor dyrene oprindelig stammer fra. Derfor er det muligt at besøge Sydamerika, Australien, Afrika, Europa, Asien og Nordamerika og alt sammen på en dag. Ulven er efter 200 år kommet tilbage til Danmark og i Knuthenborg Safaripark er det muligt at se og opleve en Ulverflok.
Læs mere
Adresse: Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhus Karrebæksminde

Find et sommerhus i Karrebæksminde her.
Kunne De tænke Dem at tage hele familen med på en idyllisk ferie i det sydøstlige af Danmark? Så vil vi anbefale Dem et af vores sommerhuse i Karrebæksminde, som de finder på sydsjælland.

Karrebæksminde er en lille idyllisk by, hvor der værnes om det lokale. De finder det lokale museum, som årligt udskifter deres udstilling, sådan at tilbagevendende turister altid vil få en ny og anderledes oplevelse.
De finder også det lokale lysstøberi, som årligt bruger næsten 4 tons starin.

De finder også den gamle kakaofabrik, som indtil 1989 ekspoterede store mænger kakao til udlandet.

Foruden alt dette, vil De et dette smukke område finde et bredt udvalg af sommerhuse, i alle prisklasser og til alle behov.
De kan nedenfor søge og booke et sommerhus i Karrebæksminde allerede idag.

210 sommerhuse i området

Viser side 1 af 18 sider.
Næste side
Sommerhus Karrebæksminde - 4 personer

Karrebæksminde Feriecenter - et stenkast fra vandet

Et stenkast fra vandet...
48
4
1
Sommerhus Slagelse - 8 personer
Ved en af Vestsjællands bedste badestrande ligger dette sommerhus med spabad og...
84
8
3
Sommerhus Køge 513561DK
Sommerhus Køge - 6 personer

Lige i smørhullet i Strøby Ladeplads, og med den skønneste udsigt ud over Køge...

84
6
3
Sommerhus Korsør - 6 personer
Velholdt sommerhus af høj standard med moderne møblering beliggende på 1338 m2 grund...
73
6
3
Sommerhus Slagelse 511506DK
Sommerhus Slagelse - 10 personer

I dette sommerhus ved Bildsø Strand har hele familien alle muligheder for at holde...

156
10
5
Sommerhus Karrebæksminde - 5 personer

Karrebæksminde Feriecenter - et stenkast fra vandet

Et stenkast fra vandet...
65
5
2
Sommerhus Karrebæksminde - 5 personer

Karrebæksminde Feriecenter - et stenkast fra vandet

Et stenkast fra vandet...
65
5
2
Sommerhus Karrebæksminde - 5 personer

Karrebæksminde Feriecenter - et stenkast fra vandet

Et stenkast fra vandet...
65
5
2
Sommerhus Drøsselbjerg - 8 personer
Dejligt feriehus med delvist åbent køkken ud mod den kombinerede opholds- og spisestue...
107
8
4
Sommerhus Karrebæksminde - 4 personer

Karrebæksminde Feriecenter - et stenkast fra vandet

Et stenkast fra vandet...
48
4
1
Sommerhus Gørlev 512048DK
Sommerhus Gørlev - 6 personer

Sommerhus gennemrenoveret i moderne stil med loft til kip og lyse vægge beliggende...

67
6
3
Sommerhus Korsør - 4 personer
Dette charmerende sommerhus er bygget af en gammel togvogn og fuldstændigt istandsat i...
70
4
2

Med vores bredt udvalg af sommerhuse i Karrebæksminde er vi et sikkert valg for dig, som ønsker at leje en feriebolig eller et sommerhus i Karrebæksminde.
Uanset om du søger et sommerhus, som er udstyret med swimmingpool og spabad eller en mere traditionel feriebolig.
Vi har et af de bredeste udvalg af sommerhuse og ferieboliger og alle kan lejes direkte her på hjemmesiden, du er kun få klik fra din næste ferie.