kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Læsø

Lej et sommerhus på Læsø

Find sommerhus Læsø her.
Læsø ligger midt i Kattegat lige ud for Nordjyllands østkyst og er kendt for, at have bevaret øens oprindelige ro og naturlige skønhed. Det er som at vende tilbage til en næsten glemt tid, hvor man plukkede lidt bær til aftensmaden og købte friske grøntsager og æg i en landevejs bod på vej hjem fra stranden. Læsø er bestemt et besøg værd.

50 sommerhuse i området

Viser side 1 af 5 sider.
Næste side
Sommerhus Læsø 506032DK
Sommerhus Læsø - 8 personer

Dette velholdte swimmingpoolhus med smagfuld, moderne indretning i lys stil ligger i...

135
8
3
Sommerhus Læsø - 6 personer

Sommerhus med spabad og en særdeles unik og skøn beliggenhed med panoramaudsigt...

90
6
3
Sommerhus Læsø - 4 personer

Moderne og stilrent sommerhus omgivet af skøn natur beliggende i roligt område med...

70
4
2
Sommerhus Læsø 501879DK
Sommerhus Læsø - 5 personer

Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på en grund med storgræsplæne....

60
5
2
Sommerhus Læsø - 6 personer

Sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed med havkig på flot, storlynggrund med...

70
6
3
Sommerhus Læsø - 5 personer

Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på en grund med stor græsplæne....

68
5
3
Sommerhus Læsø 500725DK
Sommerhus Læsø - 4 personer

Dette charmerende sommerhus ligger på enfantastiske naturgrund, beliggende i det...

65
4
2
Sommerhus Læsø 511840DK
Sommerhus Læsø - 4 personer

En perle på Læsø bare ca. 200 meter fra den bedste badestrand på øen ved...

50
4
2
Sommerhus Læsø 500016DK
Sommerhus Læsø - 6 personer

Velholdt sommerhus på stor og ugeneret, kuperet lynggrundkun ca. 300 m fra havet og...

68
6
3
Sommerhus Læsø 501243DK
Sommerhus Læsø - 4 personer

Sommerhusmed en god beliggenhed på en dejlig naturgrund med træer og kort afstand...

65
4
2
Sommerhus L?s? - 6 personer

Huset er bygget som et bj?lkehus med loft til kip og store massive tag?se i...

47
6
3
Sommerhus Læsø 513388DK
Sommerhus Læsø - 4 personer

Bjælkehus beliggende i Nordmarken på Læsø i naturskønne omgivelser på en...

63
4
3

Læsø

Læsø er med sine 118km2 og ca. 2000 indbyggere ikke en af Danmarks største øer, men det gør ikke øen mindre attraktiv for turister, som hvert år ankommer fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, for at nyde den smukke natur,  som man ikke finder noget andet sted i Danmark.

Læsø er en meget ung ø og derfor er naturen på Læsø ikke udviklet på samme måde, som den ellers er mange andre steder i Danmark. Det betyder at man f.eks. kan finde orkideer og planterne Stilk Månerude og Strandvortemælk på Læsø, de sidste 2 nævnte kan ikke findes andre steder i Danmark. 

Ca. 75 % af Læsø henlægger som natur, hvilket gør øen særdeles eftertragtet for en række fuglearter, som hvert år kommer til Læsø for at yngle.
Omkring Øen er der også et spændende dyreliv, f.eks. finder man både den grå sæl og den spættede sæl i vandene omkring Læsø.

Det er derfor ikke nogen hemmelighed at Læsø´s nok største attraktion, er den smukke natur, som du finder over hele Øen.
Ligeledes besøgs øen af en lang række badegæster, som kommer for at bade i vandet i og omkring Læsø. Flere steder er vandet meget lavvandet, hvilket gør at familier med børn også kan nyde vandet.  Det anslås at der på Læsø er ca. 25 km god badestrand ud af de i alt ca. 100 km. kystlinje der findes på øen.

Læsø har haft en meget spændende historie og det er blandt andet, fra Læsø at udtrykket ”Det hvide guld” kendes.
Historien om ”Det Hvide Guld” stater for ca. 700-800 år siden. Beboerne betalte dengang skat til Viborg, med salt.
Ifølge optegnelser, så kunne Læsø omkring 1480 levere ca. 100 tons salt om året. Det betyder sandsynligvis at Læsø, var en af de første områder herhjemme, som blev industrialiseret.
Det krævede dog store mængder træ og malm at udvinde de store mængder salt og det var så hårdt for naturen at kongen i 1652 fik stoppet alt saltsydning på øen.
I starten af 1900 tallet begyndte man, systematisk at genplante træer m.m. på øen og derfor kan man den dag i dag opleve en storslået natur på Læsø.

En ting, som man stadig kan opleve på Læsø er de gamle bindingsværks gårde med tangtage. Tidligere brugte man åletang i stedet for siv/korn til gårdens tage og flere af disse gårde er stadig udstyret med tangtage, hvilket også kun kan opleves på Læsø.

Dog kan man opleve meget andet end en storslået natur på Læsø. Læsø har sin egen biograf og Læsø Saltsyderi et spændende museum, Læsø tårnet, en moderne golfbane og selvfølgelig et hav af cafeer og spisesteder.

Sommerhusudlejning er derfor stolte over, at kunne tilbyde et udbud af sommerhuse på Læsø, i mange forskellige størrelser og prisklasser.
Vi har traditionelle sommerhuse, som ligger dejligt placeret mit i den Læsøiske natur. Vi har også en række moderne sommerhuse på Læsø, som er udstyret med spabad, swimmingpool og internet. Netop fordi at naturen er så central en del af manges ferie på Læsø, så er flere af vores sommerhuse også husdyregnet. Det betyder at man gerne må tage f.eks. sin hund eller kat med på ferie i flere af vores feriehuse.  Dette kan man dog læse mere om inde på de forskellige sommerhuse.
Du kan booke alle vores sommerhuse på Læsø direkte her på hjemmeside. Det er naturligvis også muligt at ringe herind eller sende en email, hvis man ønsker at bestille eller hvis man skulle have spørgsmål til en af vores ferieboliger på Læsø.