kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Sønderjylland

Gram Slot 25.042864456231
I det herrens år 1231 blev det skrevet i jordebogen, at Kong Valdemar ejede jord for 10 mark guld i Gram. Det var mange penge dengang – og det var starten på Gram Slot. I Middelalderen var Gram Slot en vigtig borg. For lige her ved Gram førte landevejen mellem Haderslev og Ribe over Gram Å, så her kunne man opkræve told af alle de mange vejfarende og købmænd, der skulle forbi med deres varer. Og der var mange, for ruten mellem Haderslev og Ribe var – og er – den korteste afstand mellem Lillebælt og Vesterhavet. I dag er slottet en moderne virksomhed, med egen koncertsal, eventplads med plads til 50.000 gæster, slotskøkken og ferielejligheder, her er rundvisning på slottet, og endelig er slottet ramme om et af Danmarks største økologiske landbrug. I dag er slottet åbent for offentligheden. Her er gårdbutik og café. Og det er muligt at leje en ferielejlighed, i de gamle tilhørende ejendomme, f.eks i chaufførboligen, eller mejeribestyrer boligen, eller i den gamle avlsgård. Se venligst Grams Slots hjemmeside for yderligere info.
Læs mere
Adresse: Slotsvej 54, 6510 Gram
Se på kort
HighPark - Sønderjylland 30.041942512803
HighPark er en spændende udfordring for alle. Her er klatrebaner og svævebaner og det hele foregår mere eller mindre i, og fra trætoppene. Banerne er delt op i forskellige sværhed grader så her er muligheder for både børn og voksene. Man skal dog være 6 år og 120 cm. høj før man kan begynde. Det er en god ide at bestille tid og man skal regne med at bruge 4 timer.
Læs mere
Adresse: Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa
Se på kort
Danfoss Universe 53.447231127067
UNIVERS er oplevesesparken hvor alt det sjove er videnskab. Prøv at løfte en bil, eller kør en tur på segway, eller bygge en vandraket. Universe vil gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor er parken fyldt med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Se deres hjemmeside for yderligere oplysninger.
Læs mere
Adresse: Mads Patent vej 1, 6430 Nordborg
Se på kort
Dybbel Mølle 53.463608770188
Dybbel Mølle er et stykke Dansk historie. Møllen er ved flere krigeriske lejligheder skudt i grus, f. eks De Slesvigske krige i 1848 og 1864, men altid genopført. I dag er møllen et Nationalt symbol og erindringssted for de to nationer – Danmark og Tyskland. Her er udstillinger om de forskellige slag som netop er foregået her.
Læs mere
Adresse: Dybbøl Banke 7, 6400 Sønderborg
Se på kort
Fiskeri og Søfartsmuseet 58.173719419409
Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg byder på spændende oplevelser for hele familien. Museet er delt ind i forskellige udstillinger: Gå en tur gennem saltvandsakvariet - du kan ikke undgå at fascineres af fiskenes geniale tilpasninger til et liv i vand. I udstillingen fortælles om fiskeriet på de forskellige arter, og du kan møde akvariepersonalet og få mere at vide om fisk og havdyr. I det lave bassin i midten er det tilladt at røre ved fiskene: hajer, rokker og krabber. I oceanariet kan man blandt andet se sømrokker, helleflyndere, rødhajer, havål, guldbrasen og torsk. I sælariet vises de to sælarter, der træffes i vore farvande. Spættet sæl der er den mest almindelige art, og den mere sjældne gråsæl. Sælerne kan ses både fra bassinkanten og gennem en 15 m bred undervandsrude. Fiskeri- og Søfarts museet er et landsdækkende specialmuseum for dansk fiskeri og dækker det historiske fiskerierhverv i alle aspekter – fra middelalderens store sildefiskeri i Øresund til nutidens forsøg på at bevare et bæredygtigt fiskeri i Nordsøen. Udstillingen "Vadehav og Verdenshav" fortæller om søfarten i det danske Vadehav fra vikingetiden til i dag. Hovedpunkter i historien er Ribe, Fanø og Esbjergs søfart. Frilandsudstillingen viser, hvordan kystfiskerlejer, småhavne og træskibsværfter så ud i årene omkring 2. Verdenskrig. Alt er bygget op ved hjælp af originale bygninger, som er flyttet fra Esbjerg havn til museet samt ved rekonstruktioner af huse, som tidligere har ligget på havnen eller langs kysten. Dertil kommer en mængde fartøjer, hvoraf nogle kan ses på kystlandingspladsen og andre på værft eller i havnen, mens en række mindre fartøjer udstilles i åbne magasiner i et par af værftsbygninger.
Læs mere
Adresse: Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhus Sønderjylland

Tag familien med til Sønderjylland og få en oplevelsesrig ferie. Sønderjylland byder på mange historiske monumenter. Udover kunst og kultur, vil De også finde lærerige og sjove forlystelser for hele familen, såsom Danfoss Universe et såkald oplevelsescenter.

Foruden alt dette, så finder De noget af Danmarks smukkeste natur, som egner sig perfekt til cykel og vandreture.

Nedenfor kan De søge og booke et af vores mange sommerhuse i Sønderjylland. Book et Sommerhus i Sønderjylland her:

1319 sommerhuse i området

Viser side 1 af 110 sider.
Næste side
Sommerhus Hejls 700055DK
Sommerhus Hejls - 4 personer
Rigtig hyggeligt sommerhus, der ligger fredfyldt i udkanten af det store...
85
4
2
Sommerhus Bjert - 6 personer
Højtbeliggende sommerhus i Binderup med spabad og sauna samt en storslået udsigt over...
78
6
3
Sommerhus Juelsminde - 8 personer
Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en dejlig, ugenert grund der er omgivet af...
105
8
3
Sommerhus Hejls - 8 personer
Dette sommerhus i Hejlsminde har en af de bedste udsigter. Lige så langt øjet rækker...
260
8
4
Sommerhus Hejls - 7 personer
I dette sommerhus ved Hejlsminde Strand får i rigtig god plads til den næste ferie....
104
7
4
Sommerhus Haderslev - 10 personer
Sommerhus med spabad og sauna beliggende på toppen af Kelstrup Klint med en skøn...
150
10
4
Sommerhus Hejls - 6 personer
Dette arkitekttegnede sommerhus tilbyder god plads såvel inden som udendørs. Huset...
97
6
3
Sommerhus Aabenraa - 6 personer
Dette sommerhus ligger som et af de højest beliggende i Skarrev og byder på en...
60
6
3
Sommerhus Juelsminde - 6 personer
Dette sommerhus er enestående beliggende i 1. række til havet i Juelsminde på en...
78
6
3
Sommerhus Hejls - 6 personer
Sommerhus ved Hejlsminde med stort anneks og lukket gårdhavemiljø, der kobler de 2...
77
6
3
Sommerhus Bjert - 6 personer
Dette sommerhus ligger i det attraktive Binderup højt placeret med fuld udsigt over...
60
6
3
Sommerhus Juelsminde - 6 personer
Bare ca. 150 m fra en af de bedste badestrande på østkysten finder I dette velholdte...
81
6
3