kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Seværdigheder nær Vestervig

Sea War Museum 9.4046377841563
Specialmuseum - om søkrigen i Nordsøen under 1. verdenskrig, søkrig generelt og skibsforlis. Første verdenskrig blev ikke kun udkæmpet i Flanderns mudrede skyttegrave, men også på Nordsøen. På Sea War Museum Jutland fortælles den dramatiske historie. Den tyske og den britiske flåde tørnede for første og eneste gang sammen. I 1916 kunne man på Vestkysten høre Jyllandsslaget. Skibene kunne man ikke se, men lyden fra de store kanoner kom rullende ind fra havet som torden. Det blev verdenshistoriens største søslag. Slaget varede et døgn og resultatet var forfærdende. 25 af 250 skibe lå på havets bund og 9000 af 100.000 mænd var gået tabt. Museet deltager i ekspeditioner i Nordsøen, hvor de finder og opmåler skabsvrag både fra 1. verdenskrig og andre. Effekter udstilles og der er optegnelser fra andre søslag, f.eks. 2. verdenskrig.
Læs mere
Adresse: Kystcentervej 11, 7680 Thyborøn
Se på kort
JyllandsAkvariet 9.4679380988558
Et besøg på JyllandsAkvriet er en spændende og lærerrig oplevelse. Her kan man se, opleve og røre ved nogle af de mange fisk og skaldyr der lever i Nordsøen. Kommer man på de rette tidspunkter er det også muligt at se fiskene blive fodret. Museet arrangere guidede ture, f.eks. kan man komme med på Østers- eller sæl-safari. Eller man kan komme på natur- eller rav-safari. Har man børn med er det oplagt at prøve det kreative strandværksted. Og bemærk lige: har man fredelig og lydig hund er man velkommen til at tage den med på museum. De forskellige aktiviteter annonceres på museets hjemmeside, ligesom booking af de forskellige safari foretages på hjemmesiden.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn
Se på kort
Sneglehuset Thyborøn 10.866306853347
Sneglehusets stifter, Alfred Chr. Pedersen og frue, skulle flytte til Thyborøn, men det var fruen ikke så glad for. Derfor lovede Alfred sin frue, at hun skulle få et hus, som ingen andre havde magen til og som man ville komme rejsende fra nær og fjern for at se. Og sådan blev det. Kimen til Sneglehuset blev sået og efter blot 25 år stod Sneglehuset færdigt, som vi kender det i dag. Et helt unikt hus, dekoreret med tusindvis af skaller, muslinger og konkylier. Indenfor i Sneglehuset findes Danmarks største udstilling af snegle, muslinger, konkylier og flaskeskibe, som stammer fra hele verden. Det hele garneret med spændende fund, som de lokale fiskere har fået i deres net. Her er alt lige fra havskildpaddeskjold til store rav klumper. Foruden udstillingen har Sneglehuset et rum, der viser et typisk Thyborøn-hjem fra 1950’erne.
Læs mere
Adresse: Klitvej 9, 7680 Thyborøn
Se på kort
Vorupør Kirke 20.674356751276
Smuk korskirke i røde mursten med centraltårn. Vorupør kirke er bygget i 1902, tegnet af arkitekt Cl. Aug. Wiinholt. Kirken er en ligearmet korskirke, bygget af røde mursten. Mange af materialerne er fra den tidligere kirke, bl.a. altertavle, lysekroner, og kirkeskib.En del af pengene til byggeriet, er indsamlet af lokalbefolkningen. Kirken er restaureret udvendigt fra 2004 og frem, da den har været hårdt ramt af vind og vejr så tæt på kysten. Indvendigt er inventaret genskabt med de originale elementer. Kirken står rigtig flot og er bestemt et kig værd.
Læs mere
Adresse: Bredkærvej 1, 7700 Thisted
Se på kort
Vorupør Museum 20.708415534462
Vorupør Museum er indrettet i et gammelt bådeværft. På Vorupør museum er der mulighed for at få et dybere indblik i Vorupør’s historie. Herunder kan man også se de gamle maskiner som har været med til at skabe kuttere som er brugt til fiskeri fra åben strand. Mange af de gamle maskiner er bevaret og istandsat, så de besøgende på givne tidspunkter kan se dem i brug. Museet fortæller desuden om Vorupørs udvikling og om de specielle livsvilkår, kystbefolkningen har haft. På den samme adresse finder man desuden turistkontoret.
Læs mere
Adresse: Vesterhavsgade 21, 7700 Thisted
Se på kort
Se flere seværdigheder

Sommerhusudlejning Vestervig

Vestervig ligger ud til Krik Vig, som er den øverste lavvandede del at Limfjorden. Området er i dag et kendt sommerhusområde, kun ca. 5 km fra Agger Havn.

Området ligger smukt placeret i den jyske natur og med under 10 km til Vesterhavet, tiltrækker Vestervig hvert år mange turister. Sommerhusudlejning kan i dag tilbyde udlejning af næsten 100 sommerhuse alene i Vestervig og en række af disse sommerhuse ligger helt ud til Krig Vig. Vestervig er en lille jysk by, som har egen skole og også en købmand, sådan at man kan klare de nødvendige indkøb under ferien.

50 sommerhuse i området

Viser side 1 af 5 sider.
Næste side
Sommerhus Vestervig 507751DK
Sommerhus Vestervig - 10 personer
Højtbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og udsigt til Limfjorden og...
160
10
4
Sommerhus Vestervig 503029DK
Sommerhus Vestervig - 6 personer
Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården i fredelige omgivelser på en...
95
6
3
Sommerhus Vestervig 507282DK
Sommerhus Vestervig - 10 personer
Sommerhus med swimmingpool fra 1976. Huset er løbende moderniseret bl.a.badeværelset....
158
10
5
Sommerhus Vestervig 506549DK
Sommerhus Vestervig - 8 personer
Dette sommerhus er beliggende i fredelige omgivelser ikke langt fra Limfjorden. Husets...
117
8
3
Sommerhus Vestervig 503716DK
Sommerhus Vestervig - 6 personer
Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården. Huset er højt beliggende i...
105
6
3
Sommerhus Vestervig 506506DK
Sommerhus Vestervig - 8 personer
Lyst sommerhus beliggende i roligt sommerhusområde i Kærgården ca. 250 mfra vandet....
110
8
3
Sommerhus Vestervig 506509DK
Sommerhus Vestervig - 8 personer
Lyst og venligt sommerhus med spabad og sauna fra 2006 beliggende på naturgrund i...
109
8
3
Sommerhus Vestervig 503072DK
Sommerhus Vestervig - 6 personer
Velindrettet sommerhus beliggende i rolige omgivelser ca. 400 m fra Limfjorden på en...
86
6
3
Sommerhus Vestervig 503800DK
Sommerhus Vestervig - 6 personer
Velbeliggende sommerhus fra 1987 og løbende moderniseret, senest i 2013. Huset har...
138
6
3
Sommerhus Vestervig 505169DK
Sommerhus Vestervig - 7 personer
Sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården. Huset er højt beliggende i...
100
7
3
Sommerhus Vestervig 502141DK
Sommerhus Vestervig - 5 personer
Lyst sommerhus beliggende i sommerhusområdet Kærgården på en lukket naturgrund med...
60
5
2
Sommerhus Vestervig 500277DK
Sommerhus Vestervig - 10 personer
Velbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og saunabeliggende i attraktivt tæt...
150
10
4

Ved Hurup Thy, lidt vest for Vestervig finder man også en række indkøbsmuligheder, en svømmehal samt Hurup Thy Station. Men der er ingen tvivl om at den største attraktion i Vestervig er den smukke natur og naturligvis Vesterhavet.

Vi kan tilbyde et udvalg af sommerhuse i Vestervig og i mange forskellige størrelser og prisklasser. Hvis du gerne vil inviterer familien med i et dejligt sommerhus i Vestervig, så behøver du ikke lede meget længere, da Sommerhusudlejning har et af de bredeste udvalg af sommerhuse i Vestervig.
Vores kundeservice står naturligvis til rådighed via både telefon og email. Det betyder at skulle du have spørgsmål til et af vores sommerhuse i Vestervig eller vil du gerne have fremsendt nogle forslag til mulige ferieboliger, så er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende allerede i dag.

Alle vores sommerhuse i Vestervig kan naturligvis bookes direkte online på vores hjemmeside og flere af vores sommerhuse i Vestervig kan i dag også bookes som en miniferie eller som et last minute tilbud.
Flere af vores sommerhuse i Vestervig er også udstyret med internet, hvilket mange af vores gæster sætter stor pris på.
Vi har flere sommerhuse, som er godkendte til husdyr, det betyder at du må tage din hund eller kat med i sommerhuset. Dog har vi også husdyrfrie sommerhuse, som er sommerhuse hvor det ikke er tilladt at medbringe husdyr.
Dette kan i dog alt sammen læse mere om på hjemmesiden eller i kan kontakte vores kundeservice, hvis der skulle være uddybende spørgsmål.

Vi ønsker jer alle en god ferie til Vestervig.