kontakt@sommerhusudlejning.dk
Tlf: 9611 9000

Chat med os

Seværdigheder nær Tyskland

Lej et sommerhus i Tyskland

Sommerhus Tyskland finder du nemmest via vort store udvalg af lejligheder, huse, ferieboliger og sommerhuse Tyskland. Via den enkle søgestruktur finder du hurtigt og nemt et sommerhus Tyskland. Vælg det ønskede ferie område i Tyskland, den ønskede periode – tryk på søg, og du ser alle ferieboliger og sommerhuse Tyskland, der er ledige i den ønskede periode. Alle de viste ferie lejligheder, ferie boliger og sommerhus Tyskland kan bookes online.

407 sommerhuse i området

Viser side 1 af 34 sider.
Næste side
Sommerhus Wassersleben 196379DE
Sommerhus Wassersleben - 4 personer
Lys nyrenoveret lejlighed med super udsigt over Flensborg Fjord.Trægulve, nyt køkken,...
58
4
1
Sommerhus Großenbrode - 8 personer

Sommerhus i skandinavisk stil med beliggenhed i Großenbrodes dejligeferiepark...

79
8
3
Sommerhus Scharbeutz - 3 personer
Midt i naturen, omgivet af skov og smukke søer og ikke langt fraØstersøen ligger...
40
3
1
Sommerhus Wendtorf - 4 personer

1. række. Dette 2-etages sommerhus ligger i den kendte lystbådehavnMarina Wendtorf...

68
4
2
Sommerhus Groemitz 504843DE
Sommerhus Groemitz - 6 personer

Familievenligt sommerhus beliggende i OstseeStrandpark i Grömitz direkteved Lenster...

62
6
2
Sommerhus Groemitz 513665DE
Sommerhus Groemitz - 6 personer

Disse luksuriøse træsommerhuse i dansk byggestil ligger iOstseeStrandpark...

83
6
3
Sommerhus Wendtorf - 6 personer

Dette luksuriøst indrettede dobbelthus, 2-etages, danske sommerhusligger i den...

61
6
2
Sommerhus Groemitz 504842DE
Sommerhus Groemitz - 4 personer

Komfortabelt kvalitetstræhus i dansk byggestil fra 2008 beliggende...

62
4
2
Sommerhus Groemitz 501532DE
Sommerhus Groemitz - 4 personer

Komfortabelt og lyst indrettet træsommerhus i skandinavisk stilbeliggende i den...

52
4
2
Sommerhus Scharbeutz - 4 personer
Bo i rolige, naturskønne omgivelser i en lysning i skoven ved den idylliske gamle...
40
4
2
Sommerhus Wendtorf - 6 personer

Moderne og komfortabel lejlighed på 2. sal med kig til Østersøen...

68
6
2
Sommerhus Otterndorf 504794DE
Sommerhus Otterndorf - 6 personer

1. række. Luksuriøst indrettet dansk sommerhus beliggende direkte veden af søerne...

86
6
3

Sommerhus i Tyskland :

Gå på opdagelse, oplev nye ting, slap af. Pulserende byer med arkitektoniske highlights, fantastiske shoppingskvarterer og spændende natteliv. Fortryllende bindingsværkslandsbyer og traditionsrige vinbyer med hyggelige fester og regionale specialiteter. Maleriske landskaber udstråler deres egen stille charme og lokker til traveture og genopladning i naturen. Borge, slotte og klostre er bare indbegrebet af tysk romantik. Fun & sport, wellness & afslapning.
Ét land - tusind muligheder.

STORBYFERIE

Berlin :

Berlin er med sin fantastiske historie en ganske særlig by. Ingen anden hovedstad i Europa byder på så interessant en fortid - og nutid som Berlin, og ingen anden by har gennemlevet så dramatiske - men også utroligt gribende ændringer og oplevelser som Berlin.
I dag er Berlin igen ved at manifestere sig som den store metropol i Europa og det ligger helt fast, at Berlin er et af Europas varmeste kulturcentre.
Virkningen ses på det stigende antal turister, der drages mod Berlin for at opleve disse spændende år, hvor Berlin heler sårene efter først Det 3. Riges og derefter Østblokkens sammenbrud.
Berlin kendetegnes i øjeblikket af stor byggeaktivitet. Der bygges faktisk overalt, men især omkring områderne Potsdamer Platz, Pariser Platz ved Brandenburger Tor, Check Point Charlie i Friedrichstrasse og ved det nye regeringskvarter er der særlig stor aktivitet.
Hvad enten man interesserer sig for politik, kunst, arkitektur, historie, sport, teater, musik eller sprog er Berlin bestemt et besøg værd.

Tilbuddene er mange i Berlin!

Bo som en ægte berliner i en dejlig lejlighed og oplev den pulserende by på tætteste hold.

Mulighederne er mange, og i en lejlighed behøver weekendopholdet eller ferien ikke at koste en bondegård.

Lyder et weekendophold eller en miniferie som sød musik i dine øre? Så klik på et af sommerhusene nedenfor og lad dig overraske af en miniferie eller et weekendophold i luksuriøse omgivelser, som ikke koster en formue.

München :

München er en rummelig by. Her kan man slå sig løs ved den berømte Oktoberfest eller go shopping på de elegante boulevarder. Ølhaver og verdenskunst side om side.
Bayerns hovedstad, som kun har lidt flere indbyggere end København, byder på fremragende kulturtilbud. Du kan vælge mellem 50 teatre og operahuse og næsten lige så mange museer. Toppen er Alte Pinakothek med en stribe af verdensnavne.
Kultur er også fodbold. Selv om der ikke lige står VM-fodbold på programmet, er det under alle omstændigheder spændende at besøge det legendariske OL-stadion. Olympiazentrum ligger kun otte U-banestationer fra bymidten.
Hvis børnene er med på turen, skal vejen naturligvis lægges om ad verdens største teknisk-videnskabelige museum, Deutsches Museum. Her findes verdens første bil og verdens første telefon, alt mellem himmel og jord, og mere end det, for I kan komme op i rumskibe og ned i skumle minegange under jorden. Masser af tingene må man røre ved og prøve.
Hvis I er interesseret i mad, er Viktualienmarkt et must – her kan I vælge og vrage mellem kulinariske lækkerier af enhver art. Gode spisesteder vrimler det med. En hel række af Münchens restauranter har fået mindst én stjerne hos Michelin. Mere ydmyge steder skorter det heller ikke på, bl.a. de populære Biergarten.
Oktoberfesten er blevet holdt hvert år siden 1810 fra slutningen af september til nogle dage ind i oktober i 16 gigantiske telte i det grønne område Theresienwiese. Verdens største fest samler flere millioner mennesker, der tilsammen nedskyller mere end seks millioner liter øl.
Tilbuddene er mange i München!

Bo som en ægte münchener i en dejlig lejlighed og oplev den pulserende by på tætteste hold.

Mulighederne er mange, og i en lejlighed behøver weekendopholdet eller ferien ikke at koste en bondegård.

Lyder et weekendophold eller en miniferie som sød musik i dine øre? Så klik på et af sommerhusene nedenfor og lad dig overraske af en miniferie eller et weekendophold i luksuriøse omgivelser, som ikke koster en formue.

Hamburg :

Hamburg har flere indbyggere end Storkøbenhavn, Århus, Odense og Aalborg tilsammen. Den er en mageløs shopping-city, en mageløs havneby og en mageløs historisk by.
Centrum er karakteriseret ved de mange arkader i kvarteret mellem Gänsemarkt og Rathausplatz. Blandt øvrige, store indkøbsgader bør nævnes Mönckebergstrasse, Jungfernstieg og Spitalerstrasse. Det er ingen overdrivelse at sige, at Hamburg har alt, hvad hjerte og pung kan begære. Teaterlivet er usædvanlig rigt, ikke mindst er der meget at gå til, hvis man er musicalinteresseret.
Hamburg er Europas næststørste havneby. I det hele taget sætter vandet sit positive præg på den gamle hansestad. En stor del af Hamburg udgøres af søer, åer og kanaler. Der er 2400 broer i byen, flere end i Venedig, Amsterdam og London tilsammen! En tur på Alsteren og en havnerundfart bør stå på programmet, uanset om man afsætter et par dage eller en uge til Hamburg.
Det historiske er synligt mange steder i storbyen, hvad enten man taler om rådhuset, vartegnet St. Michaeliskirche eller de mange gader og gyder med fine, gamle huse.
Hamburg var allerede en betydningsfuld by i oldtiden. Da de fleste danskere endnu dyrkede Odin og tog på vikingetogter, var Ansgar ærkebiskop i en civiliseret storby. Dens ry, indflydelse og rigdomme steg i løbet af århundrederne som magtfuld handelsby i hanseforbundet. Alt det kan man høre mere om på bymuseet, der ligger i udkanten af Grosse Wall Anlagen, en rest af de gamle byvolde.

Dresden :

Dresdens sidste ruin er borte. Nu har man genopført Frauenkirche - det sidste vidnesbyrd om rædselsbombardementerne 13. og 14. februar 1945, da titusinder omkom og 175.000 boliger blev ødelagt.
Ruinerne af Frauenkirche stod længe som et symbol på krigens gru, men efter Jerntæppets fald tog en håndfuld Dresden-borgere det første skridt til det enorme genopbygningsarbejde. Overalt i det genforenede Tyskland viste der sig interesse for sagen. Således bad kansler Kohl om ikke at få gaver til sin 60-års fødselsdag, men at gratulanter i stedet sendte penge til Frauenkirche. Det indbragte over 15 mio. kr. Siden er et milliardbeløb og 20.000 kubikmeter murbrokker blevet til en statelig katedral. Over 50.000 tons sten kunne genbruges og danner nu kernen i den nye kirke. Ganske enkelte originale stykker inventar er blevet reddet, bl.a. altrets Kristus-figur. 22. juni 2004 monterede verdens største mobilkran det gyldne kors på kuplens top under overværelse af 50.000 mennesker. Hermed var den udvendige restaurering fuldført, og Frauenkirche indvies med en festgudstjeneste 30. oktober 2005, året før byens 800-års jubilæum.
Frauenkirche er kun én af de mange storslåede kulturhistoriske bygninger i ”Elbens Firenze”. Den kendteste er Zwinger, et bygningskompleks af pavilloner og gallerier, der omkranser en gårdhave. Zwinger rummer forskellige museer, hvor man kan opleve næsten alt - fra Europas største porcelænssamling, et klokkespil af Meissen-porcelæn, riddervåben og adelige legetøjsvåben, astronomiske instrumenter og historiske regnemasker til en fornem samling af gamle mestre inklusive Rafaels ”Sixtinske madonna”. Også Zwinger blev ødelagt i februar 1945, men genopbyggedes og blev taget i brug på ny i 1965.
En tredje attraktion er Semperoper. Operaen har en enestående akustik, og repertoiret omfatter både operaer, operetter, klassisk ballet, moderne dans og jazz. Det er en god idé at tage med på en rundvisning i operahuset – så får man endnu mere ud af at overvære en koncert eller forestilling.
Da håndværkere og eksperter var færdige med restaureringen af Semper Oper i 1985, kastede de sig over næste opgave, residensslottet, der ligger et stenkast fra operaen. Her stiler man mod at være færdige til 800-års jubilæet. I 1720’erne indrettede kurfyrst August den Stærke et skatkammer på slottet. På grund af den oprindeligt lindegrønne farve i det hvælvede hovedrum kom det til at hedde Grünes Gewölbe. Her samlede fyrsten kunstskatte, juveler, perler, elfenbens- og bronzearbejder fra hele verden – et af Europas rigeste skatkamre, der som et af verdens ældste offentligt tilgængelige museer kunne besøges indtil februar 1945. Herefter blev samlingerne flyttet til museet Albertinum. I september 2004 genåbnede ”Grünes Gewölbe” på slottet.
Kulturperlerne i den gamle bydel tiltrækker millioner af besøgende. Mange overser den anden side af Dresden: På højre Donau-bred blander barokhuse sig med spændende spisesteder og uanede shoppingsmuligheder. I Kunsthof Passage ligger den ene kunsthåndværkerbutik og restaurant efter den anden. Smart tøj og musik finder du mellem Alaunstrasse og Rothenburger Strasse. Glem ikke at kigge indenfor i Pfunds Molkerei (mejeriudsalg) i Bautzner Strasse. Navnet antyder et mejeriudsalg, og du kan da også købe alskens og alle tiders mejerivarer. Men etablissementet er indrettet nærmest som et miniatureslot, hvor du også kan drikke eftermiddagskaffe eller få en gourmetmiddag!


Mozarts fodspor :

Wolfgang Amadeus Mozart var næsten lige så rejseglad som han var optaget af musik. Cirka en tredjedel af sit liv tilbragte han med rejser, ofte til udlandet. Allerede som seksårig tog vidunderbarnet på udlandsrejse med sine forældre og søster – turen gik fra fødebyen Salzburg til Tyskland, hvor han bl.a. besøgte München. Siden opholdt Mozart sig i mange andre tyske byer.
Her giver vi en introduktion til nogle udvalgte ”Mozart-byer”. Han har ikke selv opholdt sig i alle byerne, men Mozart-navnet spiller eller har spillet en rolle i dem alle sammen. I 2006 festligholdtes 250-året for den store komponists fødsel. Men byerne har også det til fælles, at de har meget spændende at byde på - også selv om Mozart-Jahr 2006 er overstået:

Augsburg
Dresden
Frankfurt am Main
Mannheim
München
Schwetzingen

Uanset hvor du ønsker at holde ferie i Tyskland, bookes din feriebolig nemt og hurtigt hos Sommerhusudlejning.dk